Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να κάνεις Format Data ώστε να αρθεί η κρυπτογράφηση στο Data Partition, να κάνεις μετα Reboot recovery, να περάσεις εκ νέου την ελληνική rom στο κινητό και μετά να την εγκαταστήσεις. ” 5 φορες το εχω κανει και ολες αυτες ολες τις κινησεις σωστα και παιρνω το ιδιο λαθος με αποτελεσμα να μη βλεπει τη ρομ
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από thanostonia: “Tελικα καταφερα με τον τροπο που ανεφερε ο Αστεριος πιο πανω και περασα την ελληνικη ρομ μεσω sd card αλλα πριν αλλα και τωρα οταν μπαινω στο twrp και προσπαθω να κανω wipe "βλεπει" μονο την sd card,τον εσωτερικο χωρο του κινητου δεν τον βλεπει καθολου?Γιατι συμβαινει αυτο? ” Πήγαινε και κάνε πάλι wipe > advance wipe > cache & data & dalvik cacheΑν σου βγάλει κόκκινα γράμματα του τύπου enable to mount τότε, όπως είπε και ο @makisfz , θα πρέπει …
-
Ενημέρωσα το λίνκ μιας και το παλιό είχε θέμα
-
Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τη rom που μας πρόσφερες....ένα bug που βρήκα ήταν στην εγκατάσταση των gapps μέσω του installer που είχες ενσωματωμένο στο combiler, προσπάθησα να εγκαταστήσω μόνο το play store, οπότε με προέτρεψε να εγκαταστήσω 5 εφαρμογές, όμως στην εγκατάσταση του google framework μου έβγαλε κάποιο λάθος (δε θυμάμαι ακριβώς τι έγραψε), με αποτέλεσμα όταν πήγα να μπω στο store, μου έλεγε ότι είμαι εκτός σύνδεσης, παρόλο που είχα το wifi ανοικτό......τελικά απεγκατ…