Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 993.

• RE:

drivth - - Mi Note 10 Lite (Toco)

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@drivth Τότε πιθανώς να θέλεις και το vbmeta.img να περάσεις .. fastboot flash recovery alex.img fastboot flash vbmeta vbmeta.img fastboot reboot και κράτημα vol+ Μέσα στο ζιπ της ρομ πού φλασαρες , στο φάκελο firmware-update θα βρεις το vbmeta.img ..” Εννοείς στην xtrv το vbmeta η στην στοκ fastboot? Στην xtrv βλέπω 2 ένα vbmeta.img και ένα vbmeta_system.img

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@drivth Στου alex όχι ..” Σε boot μόνο μπουταρει κανονικά. Σε flash γυρνάει σε fastboot είτε με την εντολή και πατημένο το vol+ είτε με τα πλήκτρα. Φλασαρα πάλι τη στοκ recovery για να ανοίξει

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@drivth Το μόνο λειτουργικό του alex το twrp... Τα άλλα δύο του mauronofrio όπως γράφω στο δεύτερο λινκ του πρώτου ποστ..” Ok θα δοκιμασω με του alex. Το wipe data από την στοκ revovery πριν το flash του twrp ισχύει ακόμα?

• @gkalen Λοιπόν, ξεκλείδωσα με το καλό σήμερα. Δοκίμασα να κάνω boot το 14αρι twrp του mauronofrio που έγραψα παραπάνω. Bootάρει κανονικά. Στις λεπτομέρειες βλέπω ότι κάνει decrypt χωρίς να αναφέρει error. Ωραία μέχρι εδώ. Διαπιστώνω ότι βλέπω εσωτερικό χώρο. Κάνω format data. Ξαναμπαίνω twrp και παίρνω μνμ ότι δεν μπορεί να κάνει decrypt στο fbe device και χάνω τον εσωτερικό χώρο. Βάζω πάλι τη stock recovery, κάνω wipe data, ξανά το twrp και δεν έχω πάλι εσωτερικό. Που το έχασα ακριβώς? Μήπως στ…

• Επειδή σήμερα θα ξεκλειδωσω και εγώ τελικά το twrp του alex παίζει στην miui 12? Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από theopan: “Γιατί ρε παιδιά σας βγάζει αυτά τα τρελά νούμερα (500+ ώρες) για ξεκλείδωμα; Σε εμένα έβγαλε 168, Παίζει ρόλο ότι με το λογαριασμό μου έχω ξεκλειδώσει στο παρελθόν μόνο μια ακόμα συσκευή;” Είχα ξεκλειδώσει αρχικά με 168 ώρες. Ξανακλειδωσα γιατί δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το gpay. Τώρα που ξαναζητησα ξεκλειδωμα έφαγα την 500αρα στη μάπα. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα.. επειδή σήμερα η αύριο ξεκλειδωνω μετά από 500+ ώρες και επειδή κάπου μπερδεύτηκα με την 12αρα τώρα και τα twrp, ποιο δουλεύει τελικά? Το 14αρι του mauronofrio που έστειλα τις προάλλες το έχει δοκιμάσει κανείς? @gkalen Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @gkalen νέο twrp αν θέλετε να δοκιμάσετε.. download Εγώ επειδή ξανακλειδωσα να χρησιμοποιήσω Τραπεζικές πληρωμές τώρα που ζήτησα τις προάλλες ξεκλειδωμα ξανά μου έβγαλε 500+ ωρες..

• RE:

drivth - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από nikanta: “Κατέβασα την fastboot global rom για να το φλασάρω. Μου βγάζει όμως ARB error και σταματάει το φλασάρισμα. V12.0.2.0 η έκδοση της fastboot rom και V12.0.2.0 η έκδοση που έχει το κινητό πάνω(xtrv). Είναι ασφαλές να διαγράψω το κώδικα που ελέγχει το ARB στο σκριπτάκι? Διάβασα τις οδηγίες του ποστ και είναι αυτές που ακολούθησα. Μάλλον έχει φάει κάποιο σκάλωμα. Πιστέυω πως όντως θα στρώσει αν "ξεκινήσω" τη διαδικασία με φρέσκια εγκατάσταση της miui12 global.” Δεν πιστεύω να έ…

• RE:

drivth - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από nikanta: “Παράθεση από gkalen: “@nikanta Δοκίμασε format data και μετά reboot στο σύστημα .. ” Το έκανα. Ξανά κολλημένο στο boot animation. Παρατήρησα οτι στο format data λέει με κόκκινο "unable to mount κάτι metadata" Το format data δείχνει να γίνεται με επιτυχία όμως.” @nikanta fastboot rom εδώ MIUI ROM Latest Downloads | Xiaomi Firmware Updater

• Στις τελευταίες εκδόσεις mi fit το bip είχε θέμα με την κλήση και τον καλούντα. Ακόμα δεν έχει φτιαχτεί. Λύση είναι να χρησιμοποιήσεις μια custom έκδοση του amazfit app στην οποια δουλεύει κανονικά. Oυτε θα προσθέσεις + 30 στις επαφές ούτε τίποτα. Το είχα το ρολογακι και το είχα ψάξει. Εδώ και το link από telegram : 5.0.3 - Google Drive

• Όλα καλα με τα ελληνικά αλλά ο καιρός έχει κάτι ρωσικά ακόμα. Ευχαριστώ πάντως!

• Καλημέρα, έχω και εγώ την τελευταία έκδοση fw την χθεσινή. Άρα βαζω μόνο το v87 και επιλέγω από το band ρωσικά? Έχω την global έκδοση. Πρώτη φορά κάνω τη διαδικασία.

• Yποψιν δεν αναφέρομαι στο root που εκεί πρέπει να κάνεις hide την εφαρμογή. Δεν θα ρουταρω καθόλου.

• Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το toco. Υπάρχει κανείς με την ελληνική 12αρα stable rom που να χρησιμοποιεί και το winbank pay της Πειραιώς μέσω του nfc της συσκευής? Το ρωτάω γιατί μήπως λόγω unlocked bootloader η εφαρμογή της τράπεζας κάνει κόλπα.

• Ερώτηση. Έχεις κάνεις την 12αρα stable xtrv περασμένη, να έχει κάνει αναβάθμιση την winbank εφαρμογή με το nfc pay και να παίζει κανονικά η ανέπαφη συναλλαγή? Το λέω μήπως η winbank βλέπει ξεκλειδωτο bootloader και δεν αφήνει τη διαδικασία. Εννοείται χωρίς root του τηλεφώνου μιλάω.

• @gkalen και λοιποί ειδικοί φίλοι επί του θέματος, έβγαλα μια curve card και ενώ την περνάει κανονικά στο google pay στο τέλος μου αναφέρει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιώ ασύρματα το gpay για αγορές μέσω nfc σε φυσικά καταστήματα γιατί το σύστημα έχει τροποποιηθεί κλπ. Safety net test δεν περνάει οπότε υποψιάζομαι ότι κάτι γίνεται εκεί. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το gpay χωρίς να κάνω root κτλ και αν γίνεται και με root?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από manwlis77: “ΜΕ το νεο twrp ολα κομπλε? φλασαρουμε κανονικα? η εχει καποιο σημειο που ειναι καπως παραξενο?” Δεν προλάβαμε να φλασαρουμς εμείς την περάσαμε με sideload αλλά κάνει decrypt κανονικά, φαίνεται οκ.

• Eυχαριστούμε guys , εγκαταστάθηκε και έκανε decrypt κανονικά με εισαγωγή του pattern (έχω και δακτυλικό).

• Όχι ρε δεν σας πρόλαβα.. και μόλις φλασαρα με sideload την τελευταία 11.0.8.0 !!! Να είστε καλά ρε παιδιά περιμένουμε!