Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 993.
-
Καλησπέρα, μετά από πέρασμα επίσημης fastboot rom σε santoni ζητά τον κωδικό για το mi acoount τον οποίο βάζω αλλά δεν τον δέχεται. Παίρνω λάθος "αδυναμία επιβεβαίωσης ID MI λογαριασμού, αδυναμία σύνδεσης σε δίκτυο". Σε wifi είναι κανονικά το κινητό συνδεμένο, ο κωδικός που εισάγω είναι σωστός και από τη σελίδα του υπολογιστή μπαίνω κανονικά στο λογαριασμό μου. Καμιά ιδέα? Εω μείνει χωρίς τηλέφωνο.
-
Παράθεση από drivth: “Μόλις έκανα τα wipes για καθαρή εγκατάσταση. Διέγραψα και το internal storage και ενώ βλέπει το κινητό ο υπολογιστής αντιγράφει δεν τη rom μέσα στο τηλέφωνο. Κολλάει το σύμπαν κατά την αντιγραφή. Εν τω μεταξύ, τον χώρο αποθήκευσης του κινητού ο υπολογιστής τον βλέπει σαν άγνωστη χωρητικότητα. Τι κάνουμε οεο? ” Παράθεση από chief: “@drivth Δοκίμασε να κάνεις format data από το TWRP @teobitoulas Η xtrv είναι ελληνική custom rom που φτιάχνουν τα παιδιά εδώ και είναι βασισμένη …
-
Μόλις έκανα τα wipes για καθαρή εγκατάσταση. Διέγραψα και το internal storage και ενώ βλέπει το κινητό ο υπολογιστής αντιγράφει δεν τη rom μέσα στο τηλέφωνο. Κολλάει το σύμπαν κατά την αντιγραφή. Εν τω μεταξύ, τον χώρο αποθήκευσης του κινητού ο υπολογιστής τον βλέπει σαν άγνωστη χωρητικότητα. Τι κάνουμε οεο?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panos1979gr: “Έβαλα σήμερα την aroma στο nikel. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Στην αναβάθμιση μου λέει για λήψη της rom ενώ έχω εγκατεστημένη την τελευταία. Να την κατεβάσω πάλι κ να την κάνω install ή δεν χρειάζεται;” Για δοκίμασε να σβήσεις το zip της rom από το κινητό πρέπει να το διαβάσει ο updater..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Boubikos: “Θα μπορούσατε να μου προτείνετε έναν οδηγό για καθαρή εγκατάσταση δηλαδή να σβήσω και τους άχρηστους φάκελους που βρίσκονται μέσα στο internal storage(θέλω το internal storageνα έχει μόνο τους καινούργιους φάκελους που θα χρησιμοποίει η καινούριας rom) έχω το Redmi note 2 με XTRV V8.2.1.0 stable και θέλω να περάσω την arΩma V9.2.2.0 stable. Ευχαριστώ έκτον προτέρων.” Παράθεση από agmg: “Όταν είσαι μέσα στο TWRP και είσαι έτοιμος να κάνεις τα wipes πριν εγκαταστήσεις τη νέ…
-
@ngian Πες την κιόλας μην ενδιαφέρει και κανέναν άλλο.
-
Αν βάλει κανείς σε santoni ας ενημερώσει πως πάει το θέμα της μπαταρίας..
-
Οκ δεν το διατύπωσα σωστά, είμαι ξεκλειδωτος, έχω επίσημη άδεια ξεκλειδωματος, αφού περάσω τo twrp η γνώμη σας ποια είναι να κάνω μόνο wipes η factory reset? Ρωτάω επειδή και οι δύο είναι stable μη γλιτώσω το στήσιμο πάλι μετά..
-
Από global stable 9.1.1.0 τι wipes κάνω?
-
Παιδιά βλέπω στο xiaomi.eu νέα stable για santoni.. την 9.1.2.0
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Από global stable 9.1.1.0 στην ελληνική 9 αρα stable θέλει factory reset?
-
Σε santoni ok, κανένα bug από χτες, βέβαια περαστηκε πλήρως καθαρά με format data.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΑκυρο μόλις τελείωσε πήρε κανα 7λεπτο. Ξαναπέρασα και τη rom στη συσκευή και τώρα είμαι στον installer φλασαρει..
-
drivth - - Recoveries
Μήνυμα@makisfz Πόση ώρα κάνει περίπου το πάτησα και είμαι κανά δίλεπτο που κάνει format data
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα, φλάσαρα το νέο twrp σε santoni προκειμένου να βάλω την 7.12.7 dev την ελληνική. Οταν μπουτάρω όμως που ζητά κωδικό να κάνει mount και decrypt και δεν βλέπει την εσωτερική μνήμη. Tι κάνω από εδώ και πέρα? Αυτή τη στιγμή έχω πάνω την ελληνική stable 9.1.1.0. Μήπως πρέπει να κάνω format data?