Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 993.
-
1. Ναι θα χρειαστεί πάλι factory reset. 2. H aroma είναι η xtrv με τη διαφορά ότι έχει installer κατά την εγκατάσταση της οποίας έχεις πολλές επιλογές.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Μια ερώτηση/απορία, όταν είναι κλειδωμένο το κινητό είτε με μοτίβο είτε με αποτύπωμα γίνεται να μη μπορεί κάποιος να κατεβάσει την κουρτίνα και να απενεργοποιήσει το ιντερνετ για παράδειγμα; Πες ότι σου κλέβουν το κινητό αυτός θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει το ιντερνετ και να μην μπορείς μέσω mi.com να σβήσεις/βρεις το κινητό.. Λέω μια περίπτωση.. Η κύρια απορία μου είναι αν γίνεται αυτό με την κουρτίνα..” Εύκολο: ρυθμίσεις, γραμμή κατάστασης, ξετικαρεις το εμφάνι…
-
LED Notification(s) Light(s)
ΜήνυμαΕγώ στην ελληνική dev 7.9.21 σε redmi 4x έχω διάφορα χρώματα.
-
Πλοήγηση επαφών
ΜήνυμαΔεν γίνεται είναι bug της rom αυτό που περιμένουμε να διορθωθεί σε καμία μελλοντική αναβάθμιση. Μια λύση είναι το πέρασμα της ελληνικής rom..
-
Σε santoni όλα ομιλία ota update και εγκατάσταση της 7.9.14..
-
Μην κάνεις εγκατάσταση. Το έχεις ήδη.
-
Όλα άψογα σε santoni!!!!!!
-
Περίεργο τι να πω εγώ έκανα δοκιμαστικά το πρώτο ota update περνώντας ξανά την 7.8.31 και στην συνέχεια πέρασα προχτές το patch που μας έστειλαν με mail. Έκτοτε δεν μου έχει βγάλει ειδοποίηση για update, και εγώ με την αρωματισμενη 7.8.31 είμαι σε santoni..
-
Ουπς σου έχεις δίκιο είναι το τελευταίο patch. Τι έκδοση φοράς τώρα?
-
Νομίζω ότι πρέπει να την κάνεις αυτή έχει περασμένα κάποια fixes για τον updater
-
Καλημέρα.. πότε να περιμένουμε την 7.9.7?? Βλέπω δόθηκε στο xiaomi.eu..
-
Οκ το patch περαστηκε..