Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
-
@MIUI_ART Μου ήρθε η ειδοποίηση πάτησα download ξεκίνησε και στο 11% σταμάτησε και μου έβγαλε Install το πάτησα και αφού κατά την εγκατάσταση μου έβγαλε κάτι κόκκινες σειρές τελείωσε και έκανα επανεκκίνηση του συστήματος. Μετά είδα ότι έχει την 7.8.31 ROM και σταμάτησε να έχω ειδοποιήσεις παρά το γεγονός ότι ο updater μου δείχνει ότι υπάρχει για κατέβασμα η 7.9.7 ....... Αυτά καμιά ιδέα ?
-
-
Redmi note 4x όλα άψογα!
Ευχαριστούμε! -
Ο/H Nelias έγραψε:
@MIUI_ART Μου ήρθε η ειδοποίηση πάτησα download ξεκίνησε και στο 11% σταμάτησε και μου έβγαλε Install το πάτησα και αφού κατά την εγκατάσταση μου έβγαλε κάτι κόκκινες σειρές τελείωσε και έκανα επανεκκίνηση του συστήματος. Μετά είδα ότι έχει την 7.8.31 ROM και σταμάτησε να έχω ειδοποιήσεις παρά το γεγονός ότι ο updater μου δείχνει ότι υπάρχει για κατέβασμα η 7.9.7 ....... Αυτά καμιά ιδέα ?
Εσύ από την εφαρμογή αναβάθμισης προχώρα στον Έλεγχο για να μην περιμένεις να σου έρθει ξανά ειδοποίηση.
Κάνε το Install και μετά το Flash, αλλά πρόσεχε να έχεις περασμένο το τελευταίο Patch που σας είχαμε στείλει, και να έχεις σταθερό δίκτυο (WiFi).
Σε λίγο θα λάβετε και το γνωστό mail ώστε να κατεβάσετε εναλλακτικά και την ROM από το PC αν θέλετε... -
-
-
Εμενα δεν μου βγαζει αναβαθμιση "You already up to date" Note 4x
-
Εμένα δεν το κατεβάζει σωστά. 3 φορές και διακόπτει το κατέβασμα. Μόλις πάει 2-3 % πετάει μετά install, και καλά το κατέβασε. Θα Πάρουμε σε μέιλ την ρομ?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Geowrc έγραψε:
Εμενα δεν μου βγαζει αναβαθμιση "You already up to date" Note 4x
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Εμένα δεν το κατεβάζει σωστά. 3 φορές και διακόπτει το κατέβασμα. Μόλις πάει 2-3 % πετάει μετά install, και καλά το κατέβασε. Θα Πάρουμε σε μέιλ την ρομ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες