Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αφού πέρασες το firmware ξήλωσες το GadgetBridge? Βγάλτο και αν δεν φτιάξει κάνε μία Unpair και πάλι Pair με το Mi Fit και άστο να συγχρονίσει!
-
Θα χρειαστεί μάλλον να σβήσεις την παλιά αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις και από πάνω!
-
@alnikou αυτή εδώ κατέβασε και θα είσαι οκ! xiaomi-miui.gr/community/index…30-MiFit-3-5-0-Greek-apk/
-
Δυστυχώς πλέον εγώ δεν έχω Mi Band 2 οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω! Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firm μπας και κάτι δεν έκατσε καλά! Ποια έκδοση Gadgetbridge χρησιμοποίησες?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@johnnyman αφού πας ρυθμίσεις ενεργοποιείς να έχει πρόσβαση? Με τις άδειες κάπου είναι η λύση! Το GPS το έχεις ανοιχτό κανονικά?
-
Παράθεση από osa156: “Συγγνώμη που ρωτώ εδώ Εγώ που έχω το ελληνικό firmwarε υπάρχουν κάπου οδηγίες για να βάλω το αγγλικό οfficial firmware; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατεβάζεις από εδώ το original firmware Firmware 1.6.0.16 | Xiaomi Mi Band 3 | GeekDoing και τα original resources και τα περνάς κανονικά με το Notify & Fitness ή το gadgetbridge
-
Μάλλον έχεις το κινητό στην Αγγλική γλώσσα και για αυτό και το Mi Fit εμφανίζεται στα Αγγλικά! Αν γυρίσεις το κινητό στα Ελληνικά τότε θα είναι και το Mi Fit στα Ελληνικά! Αυτόματα αναβάθμιση δεν θα έκανε έτσι και αλλιώς μιας και είχες ήδη τα τελευταία που υπάρχουν! 1) Γύρνα το κινητό στα Ελληνικά 2) Πέρνα εκ νέου με το Notify & Fitness τα τελευταία firmware και resources που δίνουμε στο άλλο θέμα στο 2ο ποστ και θα είσαι οκ!
-
Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από johnnyman: “Τον ύπνο παιδιά τον συγχρονίζει το google fit? Επίσης έχω αγορασμένο το Mi band tools και δεν το εχω το χρησιμοποιήσει ποτέ. Αξίζει? Το άλλο που λεγε notify and fitness λέει τπτ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ” Προσωπικά δε χρησιμοποιώ το google fit οπότε για το πρώτο ερώτημα δυστυχώς δε μπορώ να απαντήσω. Όσο αφορά το Mi Bant Tools το έχω και εγώ αγορασμένο και για ειδοποιήσεις συγκεκριμένα χρησ…
-
Όχι, δεν αλλάχτηκαν αυτά!
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ευχάριστα νέα σήμερα για τους κατόχους του Mi Band 3. Το firmware τσεκαρίστηκε και όπως φάνηκε λύθηκε πλήρως και το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις. Μπορείτε πλέον να το βρείτε στο δεύτερο ποστ αυτού του νήματος και να το περάσετε με τον κλασικό τρόπο που έχετε πλέον μάθει. Οι δοκιμές έγιναν με China Mi Band 3 αλλά λογικά θα έχει την ίδια συμπεριφορά και στο International. Το δικό μου Mi Band 3 είναι πλέον με 6% μπαταρία και δεν έχει αποσυνδεθεί ούτε μία φορά. Το αρχείο που ανανεώθηκε εί…
-
Παράθεση από fanmar: “Καλημερα. Στην εφαρμογη του mifit και συγκεκριμενα στο μενου που δειχνει το ποσοστο της μπαταριας του miband σε προηγουμενες version εδειχνε και ποσες μερες ειχε απο την τελευταια φορτιση. Στη νεα αυτο δεν το βλεπω........ Συμβαινει και σε αλλους αυτο? ” Μπαίνεις μέσα στο μενού του Mi Band 3 ή κοιτάς από την αρχική? Εγώ αφού μπω μέσα στο Mi Band 3 εμφανίζει με μεγάλα γράμματα τη μπαταρία και από κάτω λέει τις μέρες!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από poseidvn: “Παιδιά καλησπέρα. Προς ενημέρωση όλως κ κυρίως των developers μας. Από ότι φαίνεται ο γιατρός έλυσε το bug της μπαταρίας στο 16 %. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 11 %. Όταν έφτασα στο 16 % δονηθηκε κ με προειδοποίησε για φόρτιση του band. Από τότε δεν μου έκανε καμιά αποσύνδεση. Και κάτι ακόμα το fond για το band 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ στο 3?? ” Τα νέα ίσως να είναι ευχάριστα μιας και με νέες δοκιμές που κάνουμε συνέχεια το πρόβλημα με τη μπαταρία φαίνεται να λύθηκε για τ…
-
Παράθεση από DimosVas: “Πιο να περάσουμε σαν τελευταίο αυτό που έχει κατάληξη fw η αυτό με κατάληξη res?? ” Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά προσωπικά πέρναγα πάντα το fw πρώτα και μετά τα res!
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ετοιμάστηκε νέο firmware και για το Mi Band 2 ώστε και οι κάτοχοι των παλιότερων Mi Band να μπορούν να τα χαρούν στο έπακρο! Στο 3ο ποστ λοιπόν αυτού του νήματος θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να ενημερώσετε τα ρολογάκια σας και να βλέπετε πλέον παντού Ελληνικά!! Καλές αναβαθμίσεις και Enjoy!! :D
-
Για το πρώτο ερώτημα κάνεις ακριβώς αυτό που είπες...Κατεβάζεις δηλαδή και το Notify και περνάς manually το firmware και τα resources! Για τη δεύτερη θα σε γελάσω! δεν ξέρω αν γίνεται!!
-
-
-