Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pavlidisc: “ Παράθεση από lallasgr: “Ενώ αν το πάρεις από Ελλάδα πας την βολτούλα σου προς Καλλιθέα και ξεμπερδεύεις! ” Γιαυτό κράτα μικρό καλάθι...άν δεν δείς πρώτα...:-) ” Γιατί πάντα πρέπει να ξεκινάμε αρνητικά και να περιμένουμε για το αντίθετο? Έχουμε το παράδειγμα με τα iphone, γιατί σκεφτόμαστε ότι με τα Xiaomi δεν θα έχουν την ίδια σοβαρή αντιμετώπιση? Αυτό κάνει?? 6Z0GZJf.jpg
-
Παράθεση από parispap89: “ Όταν σου λέει Οι τιμές λοιπόν, διαμορφώνονται ως εξής: - Xiaomi Redmi 3S – €189 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro – €229 Είναι 60 με 80 ευρώ διαφορά από Κίνα! ” Ναι αλλά αν πάθει κάτι το 3S σου που το έχεις πάρει 109€ όπως προείπες τότε θα δώσεις ένα 50αρι μεταφορικά να το στείλεις πίσω τα οποία δεν τα παίρνεις πίσω. Ενώ αν το πάρεις από Ελλάδα πας την βολτούλα σου προς Καλλιθέα και ξεμπερδεύεις! Παιδιά το ευχάριστο νέο δεν είναι για μας που είμαστε junkies και ασχολούμαστε όλ…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαxaxaxaxaxaxaxa!!!!Ντάξει έλιωσα στο γέλιο!!!!!
-
Παράθεση από angbass: “πριν είχα αυτή την ρομ RedmiNote3Pro_Kenzo_StableV8.0.1.0. και λειτουργούσαν όλα μια χαρά.Απλά μου καρφώθηκε η ιδέα να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.;Eκανα Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache και περνάω την ρομ.Μετά το reboot και ενώ ανοίγει κανονικά,με αγγλικά ακολουθώ τα βήματα και αποτυγχάνει στην σύνδεση με το mi acount και δεν με αφήνει να προχωρήσω. ” Για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση που έκανες έπρεπε να ακολουθήσεις τον παρακάτω …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από nickkon: “@lallasgr αυτά. Ελπιζω να βοήθησα ” Είμαι πλήρως ενήμερος του τι πρέπει να γράψω για την διαδικασία απλά θα το κάνω μόλις βρω χρόνο! Διόρθωσα και τον οδηγό στην πρώτη σελίδα και ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του όπως το καταλαβαίνει! Ο άλλος οδηγός θα είναι ξεχωριστός μιας και θα αναφέρεται σε άτομα που είχαν έγκριση και την έχασαν! Ευχαριστώ πολύ πάντως και για την δική σου ανάλυση!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από t54g05: “@lallasgr Δύο ερωτήσεις. 1. Κατέβασα το adb αλλά όταν έκανα extract δεν μου εμφανίστηκαν όλα τα αρχεία που έχεις στην εικόνα. Μου εμφανίστηκαν τα adb & fastboot exe και τα AdbWinUsbApi & AdbWinApi dll. Είμαι εντάξει για να προχωρήσω ή όχι; 2. Όταν μπει η πρώτη XTRV μετά πως κάνουμε update στις επόμενες; ” Αυτά είναι που χρειάζεσαι βασικά! Οπότε είσαι καλά! Σε γενικές γραμμές ακολουθείς αυτόν εδώ τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Sta…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από nickkon: “Κατσε για να μη μπλέξουμε τσαμπα. Αν πατήσω το λινκ που έδωσες μπορώ να κατεβάσω το tool ειτε είμαι συνδεδεμένος είτε οχι. Αν πατήσω το λινκ που εγραψα εγώ μου ζητάει να συνδεθώ. Μόλις το κάνω μου γράφει το γνωστο΄ μήνυμα για rejected. Πριν που σε ρώτησα πιστευα πως εννοεις οτι στην περιπτωση που ενεργοποιηθει ο λογαριασμος ξανά τότε με το που συνδέομαι αντι να βγάλει rejected σε πετάει στο download του tool Τότε ξέρεις οτι εισαι έτοιμος για ξεκλείδωμα. Κατεβάζεις και το ν…
-
Παράθεση από cranton: “Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Αυτή τη στιγμή φοράει την τελευταία china developer. Άρα να αγνοήσω αυτό που γράφεται στον οδηγόΕλληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Λάθος οδηγό πας να ακολουθήσεις. Ο σωστός είναι αυτός και ναι μπορείς να βάλεις απευθείας Global Dev Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Παράθεση από studiosakis: “παιδες καλημέρα . Το που δεν μου έρχονται μηνύματα από από αναπάντητες κλήσεις ή δεν ειδοποιουμε κατά την κλήση ότι με καλούν είναι θέμα ρομ ή παρόχου; Έγινε ξαφνικά,πριν δεν είχα θέμα. Είμαι με την τελευταία σταθερή 8.1.1. Επίσης να επιβεβαιώσω και εγώ για τα θέματα ότι δεν μπορώ να μπω. ” Το θέμα με τα θέματα μάλλον το έχεις επειδή δεν ακολούθησες την σωστή διαδικασία Update που είναι η παρακάτω: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “γιατί ρε, εγώ το θέλω!!! πότε είναι αναγκαίο δηλαδή? ” Μήπως όταν ζητάει password το TWRP? Λέω εγώ τώρα μια ιδέα!!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@petran07 κάνεις τα σωστά βήματα για να περάσεις την ρομ μέσω updater? 1) Πρώτα από όλα κάνε ένα factory reset πριν προχωρήσεις: settings->additional settings->backup & restore->Factory reset κάτω κάτω και αφού ανοίξει συνδέσου σίγουρα σε wifi 2) Αφού κατέβει η ρομ την περνάς στο κινητό στον φάκελο "downloaded_rom" Αν δεν υπάρχει τον δημιουργείς εσύ 3) Ακολουθείς τα βήματα του παρακάτω spoiler και περνάς την ρομ (Hidden Content)
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από tamtumaki: “καλησπέρα. είχα την stable 5.1 και θέλησα να περάσω την stable 6.0 πάντα kenzo. όλα καλα αλλά όταν ανοίγει για πρώτη φορά εκεί στην σύνδεση του λογαριασμού MI μου λέει "Αδυναμία ελέγχου καταστασης του Ευρ.." (ετηρίου...) μάλλον και δεν μπορώ να προχωρήσω. Τί γίνεται τώρα; Δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό. ” Καλησπέρα φίλε μου. Φοβάμαι ότι ακολούθησες λάθος οδηγό! Εδώ θα βρεις τον σωστό για Stable-> Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 S…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΤο θέμα με το κλείδωμα είναι της Google θέμα ("πρόβλημα" του android). Αλλά το άλλο είναι απαράδεκτο!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NFBraz: “Καλά τώρα αυτό και αν είναι μ...........α. Δηλ με το έτσι θέλω θα μπαίνουμε στο επίσημο site να σκοτώνουμε την ώρα μας ,λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε. Του γιού μου ο λογαριασμός έχει μία ώρα εκεί και τις γυναίκας μου ούτε ώρα ,πως την πρώτη φορά τα ξεκλείδωσα? ” Και γω δεν μπορώ να καταλάβω πιο τζιμάνι εκεί στην Κίνα το σκέφτηκε αυτό! Είναι τελείως τραγικό να ανακαλούν τις άδειες γιατί είναι γνωστό ότι αλλάζοντας από έκδοση android σε μεγαλύτερο android κλειδών…
-
ΜήνυμαΔες περίπου στη μέση του οδηγού που αναφέρω για complain στο ξένο φόρουμ!
-
Παράθεση από jimakos81: “με την 6.10.20 μου βγάζει error7 να πάρω κάποια άλλη; ” περίεργο. Μήπως έκανες wipe και στο system? κάνε ένα Reboot->Recovery και δοκίμασε να την περάσεις πάλι!! Αν ξαναπάρεις ερρορ ναι πέρνα άλλη! τα wipes στα ολοκλήρωσε σωστά ή έβγαζε κόκκινα?
-
όχι...ή σέρνεις το βελάκι που βλέπεις με το που μπαίνεις στα wipes και γράφει Swipe to factory reset ή κάνεις τα παρακάτω: wipe->advanced wipe-> cache/dalvik/data-> swipe