Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 527.
-
Τι σημαίνει το username σας;;;
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Προφανώς όλοι σας καταλαβαίνετε τι σημαίνει το όνομά μου... MIUI_ART = Η τέχνη της MIUI ” Και εγω φαντάστηκα πως σήμαινε "η miui ειναι απ'την ARTa"... Μου το χάλασες τωρα!
-
Όσα αυγά μαζέψουμε θα μας τα στείλει μετα ο admin? εγω θα τα ήθελα σε kinder έκπληξη!
-
τα αυγουλακια θα φαινονται κ στην πλοηγηση απο κινητο?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από spdiv: “Σημερα εβγαλα και την μεμβρανη στο δικο μου και παλι τιποτα ,του φιλου το κινητο στο ασπρο φοντο ειναι πιο ζωηρο πιο καθαρο ,εμενα το ασπρο παει προς το κρεμ ,κλειστη η λειτουργεια αναγνωσης,καμια ιδεα καποιος τι μπορει να φταιει; ” Απλά..... διαφορετική παρτίδα οθονών, όπως αυτές που σε μερικούς βγάζουν κίτρινο σημάδι στο πάνω μέρος; ” δε θα έπρεπε να ειναι standard η απόδοση της οθόνης (όπως και των υπολοίπων χαρακτηριστικών); Τουλάχιστον ειναι κα…
-
Επιλογή "συνημμένου"
koko - - Oι Προτάσεις σας
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@koko αμαρτια να μπαινεις στην κοινοτητα της xiaomi Miui με iphone!! Αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη ζωνη !! ” μην το πεις και παραέξω, το 'χω μυστικό! Θα με αφορίσουν! Χαχα (νομίζω το σώζω αν πω ότι αν κ κάτοχος iPhone, προτιμώ το xiaomάκι μου... Και το εννοώ!)
-
Επιλογή "συνημμένου"
Μήνυμα@maddoctor άλλαξα κάμποσα θέματα, αλλα το θεματάκι παραμένει... @Bodai μακάρι να ήξερα πώς το κάνουν αυτο! @caeser ωραία τα λες!
-
Επιλογή "συνημμένου"
ΜήνυμαΟύτε ο Safari ούτε ο chrome μου βγάζει τον συνδετηρα!
-
Επιλογή "συνημμένου"
ΜήνυμαΘα το τσεκάρω παραυτα...
-
Επιλογή "συνημμένου"
ΜήνυμαΜια και κυρίως μπαίνω στο φορουμ μέσω του κινητού μου, παρατήρησα ότι στο cChat δεν υπάρχει ο χαρακτηριστικός συνδετήρας για την αποστολή συνημμένου, σε αντίθεση με την περιήγηση απο pc... Μήπως γίνεται να το προσθέσετε;;; Ε φανταστικέ admin!!!???
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από koko: “Βλεπω τα τρία ανθρωπάκια που οδηγούν στο cChat. Αυτο εννοείς; Νόμιζα ότι υπάρχει και chat "σκέτο" ” Στο κινητό μονο απο εκει μπορεί να γράψεις σε chat.Το ότι δειχνει 3 ανθρωπακια δεν σημαινει ότι ειναι ομαδικο.. Απλα αυτό το εικονίδιο διαλαξε ο δημιουργός του ” το ξέρω ότι δεν ειναι απαραίτητα ομαδικό... Απλώς διαβασα ότι υπάρχει κ "απλό" chat στην αρχική κ ειπα να πάω να δω... Γυναικεία περιεργειΑ... Σ ευχαριστω!
-
@blackm76 απο τα 15 περίπου προϊόντα που είχα στο καλάθι μου στο eBay, κατάφερα και πλήρωσα μόνο τα 3 με την ελληνική κάρτα που είχα συνδέσει στο PayPal... Μετά έβγαλα revolut και ξεμπέρδεψα! Υπάρχει τρόπος πάντως να κανεις αγορά κ χωρίς κάρτα εξωτερικού. Με δεύτερο email κ δεύτερο λογαριασμό PayPal απο τον οποίο θα μεταφέρεις χρήματα στον λογαριασμό PayPal που ήδη εχεις
-
Xiaomi Redmi 3 Deep Review
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “ Γιατί να σου χαλάσουμε χατίρι?Ορίστε! youtube.com/watch?v=ce4zCymgs6o ” Σιγα μην εμπιστευτώ τον Αλί που τ'οδηγει! Ελληνικό review παρακαλώ, στην Βαρβάκειο, σε ώρα αιχμής!