Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 527.
-
Antutu score από τα xiaomi
koko - - Ο καφενές μας
Μήνυμαredmi note 3 pro
-
@kostasrose έχω ψωνισει πάμπολλες φορές από ebay, αλλά μικροπράγματα. Κάποιες φορές όντως αποζημιωθηκα, κάποιες άλλες δεν μπήκα καν στη διαδικασία να αναφέρω ότι δεν παρέλαβα ή ότι το προϊόν ήταν ελαττωματικό, λόγω της μικρής αξίας των αγορών μου. Παρόλα αυτά την έχω πατήσει με αγορά μιας ενδοεπικοινωνιας αξίας 60€ ή οποία δεν έφτασε ποτέ και ούτε τα λεφτά μου πήρα πίσω. Ο πωλητής μου έλεγε να κάνω υπομονή μία βδομάδα...και άλλη μία...μετα υποτίθεται ότι το ξαναεστειλε και ξανά μανά υπομονη, ώσπ…
-
να, βλέπεις; Πήρες αμέσως δύο διαφορετικές απαντήσεις! Πέρα από την διασφάλιση των χρημάτων πάντως, προτιμώ να ψωνισω από έναν πωλητή που δε θα μου πειράξει ρομ και θα μου στείλει 100% γνήσιο τηλέφωνο όπως το γέννησε η xiaomi μαμά του, παρά να έχω το καρδιοχτύπι να τσεκαρω imei για να ελεγξω γνησιότητα, ή να μπλεξω με άσχετες rom
-
εδω θα πάρεις ποικίλες απαντήσεις... Υπάρχουν αυτοί που αποφεύγουν το ali όπως ο διάβολος το λιβανι, υπάρχουν όμως κ αυτοί που το έχουν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων τους. Το aliexpress έχει υπηρεσία διασφάλισης των χρημάτων σου που μπορείς να απευθυνθείs αν κάτι πάει στραβά (κάτι ανάμεσα σε ebay και paypal). Από την άλλη δεν έχεις να κανεις με έναν πωλητή, αλλά με πλατφόρμα συγκέντρωσης διαφόρων πωλητών, άρα είναι και ανάλογα το που θα πέσεις! Προσωπικά, για αυτόν ακριβώς τον λόγο το αποφευγω
-
βρε αχαριστοι, δε λέτε και ένα ευχαριστώ που βρίσκετε τους ρημαδιασμενους τους θησαυρούς και μπαινετε στην 20δα;;; Τι να πούμε και οι υπόλοιποι που (μία ο σκατοκαιρος, μία η γκαντεμια μας) έχουμε να δούμε ξαπλώστρα απο τον αυγουστο; Μιλάμε, ούτε κανονική ούτε "μαϊμού"!!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “official developer @koko... ” ε ναι... Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! (Τα δυσκόλως εννοούμενα αγνοούνται...)
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαπηγαινε στον οδηγό αυτό Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) πέρασε μία official για να μπορέσειs να ξεκλειδώσεις τον bootloader