Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
αυτο θα κανω. γιατι τα βηματα που μου ειπε ο προηγουμενος φιλος τα εκανα και δν πετυψχαινουν. οποτε παω να κανω αυτο ευχαριστω!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
-
Γεια χαρά παιδιά.
Φίλος πήρε το RN3 pro με Stable αγγλοκινέζικη. Σήμερα του ήρθε μήνυμα ότι μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τον bootloader.
Προσπαθούμε να περάσουμε την Developer αλλά ο updater λέει ότι δεν μπορεί να κάνει verify the package.
Προσπαθήσαμε έτσι όπως είναι, να το ξεκλειδώσουμε αλλά το unlock tool βγάζει ότι το mi account που εισάγουμε δεν αντιστοιχεί με το mi account του τηλεφώνου. Φαντάζομαι ότι αυτό το βγάζει επειδή δεν έχουμε περάσει την developer rom?
Κάνουμε κάτι λάθος? Απόψεις?
Έχω σκεφτεί το εξής:
Να φλασάρουμε την fastboot global chinese rom, μετά την developer (του συγκεκριμένου οδηγού), μετά ξεκλείδωμα και τέλος να ακολουθήσουμε τον οδηγό για φλασάρισμα της ελληνικής. Αλλά πως φλασάρουμε την fastboot σε κλειδωμένο RN3. Κανένας οδηγός? -
-
@lallasgr: Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Όταν λες china dev εννοείς αυτήν που προτείνει ο συγκεκριμένος οδηγός ή κάποια άλλη? Αν είναι κάποια άλλη δώσε μας σε παρακαλώ ένα λινκ κι επίσης έναν συνοπτικό οδηγό φλασαρίσματος δηλαδή τι tools θα χρειαστούμε και λίγο τη διαδικασία.
Φιλικά,
Βασίλης -
Πες μου πρώτα ποιο ακριβώς μοντέλο έχει πάρει ο φίλος σου για να αποφύγουμε τυχόν ζημιά! Υπάρχουν δύο εκδόσεις Redmi Note 3 Pro! Το kenzo και το Kate! Επειδή παίρνουν διαφορετικές ρομ θέλει προσοχή!
Καλό είναι να βάλεις ένα screenshot εδώ από το About του τηλεφώνου για να είμαστε σίγουροι τι κινητό είναι και τι ρομ φοράει! Ίσως έχει unofficial! Check κάνατε για τον bootloader αν είναι κλειδωμένος?
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου. Επειδή το παλικάρι πήγε στο χωριό θα το τσεκάρουμε αύριο και θα επανέλθουμε!
Ευχαριστώ. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν υπάρχεις μιλάμε !! Τον τρομάζεις τον άνθρωπο !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν τον τρομαζω...
Τον ενημερωνω κ τον προετοιμαζω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν τον τρομαζω...
Τον ενημερωνω κ τον προετοιμαζω...
Αυτά είναι είσαι μπροστά από όλους !!!!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα