Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Άσε τώρα το Gearbest , αυτοί λένε τα δικά τους. Το PayPal έχει σημασία τι λέει , άνοιξε Case και δώσε ότι στοιχεία έχεις , διεύθυνση δική σου, tracking number και διεύθυνση που έχει παραδοθεί. Έτσι και αλλιώς και να καεί το dispute για την συγκεκριμένη παραγγελία , εάν τυχόν παραλάβεις δεν σε νοιάζει γιατί εάν σου παρουσιάσει πρόβλημα εντώς 180 ημερών το πολύ πολύ το βάφεις μπλέ και το πετάς στην θάλασσα.
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
makis1024 - - Recoveries
Μήνυμαxiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_9.10.17_v11-10.zip Mi 9 cepheus δεν έχεις; Αααααα έχει δίκιο ο @geoanto555 Εγώ προτιμώ να στηρίζομαι σε δικό μου ψάξιμο , που ότι και να πάθει το κινητό μου να ευθύνομαι εγώ και να μην μου φταίει κανένας άλλος , αλλά να τα χώνω στον καθρέφτη μου.
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
makis1024 - - Recoveries
ΜήνυμαΓιατί να μην τραβήξει το twrp μέσα στο cmd , με drag and drop;
-
RE:
makis1024 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “Το έχω κάνει αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως έσβησα το ss ?? Μήπως υποσυνείδητα μου πήγε ναζιστικό ?? Θα το ξαναδοκιμάσω ! :)” Κινητό αντιφασιστικό πήρες και εσύ; Ωραίος...
-
kernel
ΜήνυμαΝαι αλλά κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις μπορεί να κερδίσεις σε απόδοση , να χάσεις όμως σε αυτονομία. (Άκυρο με πρόλαβε η @fog )
-
mi8 pro global δεν bootαρει
ΜήνυμαΓια κάνε ένα format data μέσα από το twrp , reboot recovery , πέρασε xtrv από υπολογιστή και install xtrv.
-
ΜήνυμαΌτι έκανες για να περάσεις twrp αλλά μετά adb devices πατάς fastboot format userdata
-
ΜήνυμαΔοκίμασε με fastboot format userdata από adb και cmd σε fastboot mode.
-
ΜήνυμαFormat data (όχι wipe data) έκανες μετά που πέρασες twrp; Σε ποιό Logo κολλάει τελικά ; Του twrp ή της xtrv;
-
rom
ΜήνυμαΜάλλον το save user data στην έκανε.
-
rom
ΜήνυμαΠερίμενε λίγο , έγραψε success flash;
-
rom
ΜήνυμαΕπέλεξες στο mi flash , clean all και όχι clean all and lock; Να μην κλειδώσει ο bl;
-
rom
ΜήνυμαΜi flash και fastboot rom.