Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• REDMI NOTE 6 PRO VS REDMI 7

makis1024 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ναι αλλά οι Mediathek έχουν μεγαλύτερο antutu , μερικοί έχουν τον συγκεκριμένο τομέα υπεροχής σαν βασικό κριτήριο επιλογής κινητού.

• Ναι αυτό σου προτείνει ο art.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Costasc4vts1971: “Παράθεση από makis1024: “Φίλε μου πάρε Mediathek , δεν έχω κανένα πρόβλημα. ” Είχα Mediatek chipset στο note 4 αν θυμάμαι καλά... Με τα καλά και τα κακά του... Από τότε φτάσαμε 2019... Σου αρέσει η όχι το chipset, που από όσα γράφεις απλά γράφεις για να πεις τον πόνο σου, παίρνεις πιο γρήγορη συσκευή με quad κάμερα σε τιμή μικρότερη του απλού Τ... Στη τελική δεν σου είπα τι να πάρεις... Απλά γράφω την άποψή μου για το τι θεωρεί ο καθένας σχέση απόδοσης-τιμής... Σου…

• RE:

makis1024 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από elma: “Καλησπέρα, Έχω την έκδοση xtrv 10.2.1 stable η οποία βασίζεται σε oreo 8.1. Για να κάνω update στην τελευταία stable 10.3.5 ή την καινούρια MIUI 11 beta, τι χρειάζεται να κάνω wipe στο recovery; Gapps δεν χρειάζονται ε; Για back up εφαρμογών/αρχείων/ρυθμίσεων τι πρέπει να κάνω; Θυμάμαι είχε η xiaomi μια εφαρμογή, την οποία δεν βρίσκω τώρα, ενώ σε μη xiaomi κινητά χρησιμοποιώ rooted το oandbackup. Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να φτιάξω και να κάνω log in με νέο mi acc…

Μήνυμα

Φίλε μου πάρε Mediathek , δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Μήνυμα

Εάν είναι να πας στο rn8pro σε δυό τρεις μήνες , δίνεις τα λίγα παραπάνω και παίρνεις τώρα το mi9T και έχεις και καλύτερο κινήτο, παίρνεις snapdragon 730 έναντι του Mediathek G90T του rn8pro. Στα 160€ τώρα του rn7 είναι όπως είπε και ο φίλος Απόστολος , που ψάχνω που μπορώ να διαφωνήσω μαζί του , αλλά δεν βρίσκω , vfm κινητό για τώρα...

• Ωραία official China έχεις , συνέχισε με αυτά που σου έγραψε ο Απόστολος.

Μήνυμα

Redmi note 7 με τον SD660 , πάρε.

• Επιλέγεις driver για Mediathek επεξεργαστές...

• Find device closed unexpectedly

makis1024 - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

@Samurai αποφάσισε σε παρακαλώ , τα mi note 3 που σου παρουσίασαν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση είναι ή δεν είναι Global Version? Και πες μου πως θα διασφαλίσει η Xiaomi ότι το Mi Note 3 που πούλησε στον x , Cheng έμπορο στο Πεκίνο δεν θα το πουλήσει στον x , Μήτσο στην Κώ; (Συμπτωματικά και τυχαία τα ονόματα) , συμφωνείς @demakhs ;

• Δοκίμασε και βλέπεις...

• Δεν χάνεις τρέχουσα ρομ ούτε twrp.

• Factory reset του έχεις κάνει ποτέ μέσα από το twrp; Κράτα όμως backup. Έξι χρονών κινητό.... ΥΓ μην γράφεις κεφαλαία , είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται και από τους κανονισμούς.

• Το twrp για να χαθεί συντρέχει κάποιος άλλος λόγος , δεν χάνεται έτσι απλά με ένα format data.

• Επιπλέον κάνει format των partitions και wipe internal storage, που δεν κάνει το factory reset.

• Διάβασε εδώ για περισσότερες πληροφορίες... Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS Από τον @caeser

• Find device closed unexpectedly

makis1024 - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Εάν το είχε πάρει από τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα που είναι η Infoquest θα είχε δίκαιο. Χάνει όμως το δίκιο του εφόσον το αγόρασε από skroutzομάγαζο που δεν είναι στο δίκτυο της Infoquest ή από Κίνα. Εφόσον το πήρες από skroutz ή από Κίνα οφείλεις να ενημερωθείς. Η Xiaomi κατασκευάζει κάποιες εκδόσεις κινητών μόνο για την Κινεζική αγορά , το ότι εσύ αγόρασες κινητό με China locked bootloader , δεν φταίει η Xiaomi αλλά 1. Ο έμπορος που στο πούλησε χωρίς να σε ενημερώσει. 2. Ότι δε…

• Magic WormHole

makis1024 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Μα από αυτό έπαθε σοκ...

• Magic WormHole

makis1024 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@takisfrag , με αντικαταβολή στείλε του τα με αντικαταβολή , ή καλύτερα με προπληρωμή , θα κάνει πάλι τον Κινέζο διαφορετικά πάλι.

• mido_global_images_V9.0.3.0.NCFMIEI_20171028.0000.00_7.0_global_0e9582bee8.tgz