Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜπαίνεις recovery, και κάνεις reboot στο recovery, κάνεις wipe όλα εκτός απο sd και otg. Συνδέσεις στον υπολογιστή περνάς την ρομ στο κινητό, κάνεις reboot στο recovery και μετά install.(εάν έχεις otg ή sd ακόμα καλύτερα.) Πήγες από android 5 σε 6...Οπότε εάν δεν πετύχει το παραπάνω κάνε flash την τελευτάια china stable, unlock, twrp, install Ελληνική.
-
Παράθεση από FeatherBrain: “Παράθεση από demakhs: “μηπως εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…tegory/285-APPs-Database/ ” Ναι το εχω δει αυτο αλλα απο κινητο δεν βλεπω καπου το λινκ για να την κατεβασω.. τι στο καλο τυφλωνουν και οι κουραμπιεδες ?? ” Είναι στα αγγλικά δεν το βρίσκετε....Είναι Ελληνικά δεν το βρίσκετε...
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Souits: “@pavlidisc FB=Facebook.... Παλιόγερε.... Άντε το πήρες πρωινιάτικα το κοπλιμάν σου! ” Γιατί...έχει και το FB ενσωματωμένο η rom;;;;;Στο ενσωματωμένο SwiftKey αναφέρομαι. Αυτό λέω οτι μετά την εγκατάσταση της ρομ (και στο kenzo και στο libra) δεν το βρήκα πουθενά. ” Όντως δεν έχει fb....Οπότε μάλλον κάτι άλλο εννοούσε ο @Bodai....Μάλλον κι εγώ παλιόγερος είμαι.... Σειρά μουυυυυ axaxaaxxaaxax( @pavlidisc )
-
@katsikaki Όταν και εφόσον βρουν αναβαθμίσει οι devs μας θα την δώσουν και σε εμάς σε XTRV. @pavlidisc FB=Facebook.... Παλιόγερε.... Άντε το πήρες πρωινιάτικα το κοπλιμάν σου!
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από meletis: “Καλησπέρα, εξυπερέτησα 1 γνωστό μου άτομο, δώθηκε παραγγελία για 1 Xiaomi Redmi 3 Pro με 2Gb Ram(Chipset:SnapDragon 650) με Official Global Rom απο το Vickmall ” Redmi 3 pro με snapdragon 650 δεν υπάρχει ” Είσαι σκύλος ρε...... Πως δεν το παρατηρήσαμε τόση ώρα;;;;
-
Άρα;;;;; Δεν ξέρεις καλά το φόρουμ εκεί καταλήγουμε! Δεν ήταν για καλό αυτό που μου έδειξες τώρα. Γιατί εάν ήξερες δεν θα έγραφες καν το πρώτο μήνυμα! σ.σ. Εκ παραδρομής ξέχασαν να αλλάξουν το λινκ οι mods.... Αλλά και πάλι όπως προείπα εάν ήξερες που να πάς για να δείς τις ρομ του κινητού σου δεν θα έγραφες καν το πρώτο μήνυμα..
-
Ρε παιδιά μην κανετε την ζωή σας δύσκολη έλεος..... Μπορούσα να σου δώσω το λινκ αλλά δεν το κάνω επίτηδες για να ψάξετε μόνοι σας(για να μάθετε κιόλας) να το βρείτε δλδ ντάξει δεν γίνεται για τον καθένα που ρωτάει που είναι η χ ψ ρομ να του δίνουμε λινκ....Ψάξτε λίιιιιγο 1 λεπτό είναι....Επίσης άσχετο το kate με το kenzo....Το kate οταν κυκλοφόρισε,ήταν ήδη με MM οπότε δεν έχει σχέση με το kenzo....Δεν συμβαδίζουν τα δυο αυτά αν και πανομοιότυπα κινητά.... Επίσης πολύ εύκολα μπορείς να βρείς συ…
-
Η καλύτερη είναι όχι ποιο κάτω από 20% και όχι ποιο πάνω απο 80%..... Δλδ μια ιδανική φόρτιση είναι να το βάζεις στο 20% και να το βγάζεις στο 80%. Για το κλειστό ή ανοιχτό είναι άλλη φάση δλδ εάν θες να το φορτίσεις βράδυ τότε καλύτερα κλειστό εάν πρωί τότε ανοικτό με το προαναφερθέν "σύστημα" 20%-80%... Φυσικά ούτε εγώ το τηρώ αυτό το σύστημα γιατί απλά δεν είναι ευκολοχρηστο...
-
Ναι ειδικά σε μπαταρία και σήμα.....
-
Μην βάλεις την 8.0.5... Καλύτερα 8.0.4.....