Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
May.27th - 6.5.26 will be our last update for MIUI 7 China Developer ROM June.1st - MIUI 8 China Alpha/ Experimental ROM Release June.3rd to Jun.16th - MIUI 7 China Developer ROM weekly update will be suspended June.17th - MIUI 8 China Developer ROM will be officially released. Supported devices: Mi 2/ Mi 2S/ Mi 3/ Mi 4/ Mi 4C/ Mi 4S/ Mi 5/ Mi Max/ Redmi series/ Redmi Note series/ Mi Note series Άντε με το καλό....Κρατηθείτεεεεεεεεεε έρχεταιαιαιαιαιαιαι!
-
Άντε μωρέ, 27 μόνο ψηφίσατε....Τόσοι είμαστε μόνο;;;
-
@spirosmeg Ά για το mi4 μιλάς; Δεν έχω γνώση γιατί δεν το έχω...Ας πει κάποιος με Mi4 τι γίνετε σε εκείνον.
-
@spirosmeg Έχεις τα δίκια σου ως προς την ανακατεύθυνση των stable. Όσο αναφορά την ρομ εγώ είμαι ευχαριστημένος, δεν έχει κανένα πρόβλημα σε μένα. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει να έχουμε όλοι ίδια κινητά και το 50% των κατόχων να έχουν προβλήματα διαφορετικά ο ένας με τον άλλον (αλλά και όμοια).
-
Γιατί είναι περασμένα στο backup τοu Mi account και όταν βλέπει ότι δεν υπάρχουν τα ξαναβάζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@spirosmeg Κοιτάς λάθος φίλε μου. Εδώ είναι η 7.3.χ.χ. σ.σ. Η υπογραφή σου πάντως όλα τα λεφτά. Thug life.
-
Μιας και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την τελευταία μου δημοσκόπηση και όλοι μας σχεδόν έχουμε κάνει τις δοκιμές μας, ας ξανακάνουμε την δημοσκόπηση και ας δούμε τα αποτελέσματα. 2 ψήφοι ο καθένας εάν θέλει.