Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ποιος; εγώ! είμαι σε σύγχυση λόγο ενός redmi note 4x. Είναι redmi note 4x(από παραεισαγωγή) όπως και αναφέρετε πάνω στο κουτί και 2016101 με ir στην άκρη και όχι στο κέντρο. Μέχρι εδώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχει b20, όμως έχει omnivision κάμερα και μπρος και πίσω. Αναφέρετε ως mido βέβαια. Τελικό συμπέρασμα;;;;; Τα φώτα σας.
-
Μια χαρά κάνει απλά όταν δεν υπάρχει os στο κινητό στο recovery μπαίνει και με τα 3 κουμπια πατημένα.. Τόσο απλά...
-
Βάλε την ρομ σε ενα otg stick αλλιώς βάλτην ρομ σε μια sd(mi6 παίρνει sd;;δεν θυμάμαι).... Μην πανικοβάλλεστε με το παραμικρό...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Souits: “@gkalen @MIUI_ART Έχει βγει νέα ρομ διορθωμένη για το markw. Έχει ήδη ανέβει από eu. ” Αύριο έτσι και αλλιώς θα βγάλουμε τις νέες 8.2.1 ROM. ” Συγνώμη δεν ήμουν διευκρινιστικός... Η stable 9.2.4 εννοούσα. Υ.Γ. Το θέμα με το fc όταν έμπαινες στο μενού ήχοι και δόνηση. Διορθώθηκε. Τουλάχιστον στο markw που το δοκίμασα. Το είχαν και άλλα κινητά αυτό το πρόβλημα.
-
@gkalen @MIUI_ART Έχει βγει νέα ρομ διορθωμένη για το markw. Έχει ήδη ανέβει από eu.
-
Παράθεση από seitman: “Έτοιμο το τηλέφωνο. Απλά ένα θέμα με τις ρυθμίσεις. Μόλις επιλέξω ρυθμίσεις ήχου τρώει force close... (Hidden Content) Λέτε να δοκιμάσω να ξανακατεβάσω τη ROM και επανάληψη εγκατάστασης;;; Άκυρο... Είδα ότι το έχουν και άλλοι.... ” Άστο φίλος. Σε επόμενο update θα δούμε... Έτσι δεν υπάρχει λύση.. Ακόμα τουλάχιστον.
-
Κι εγω το ιδιο θέμα εχω στο markw. Παραθέτω log.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε markw. java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: length=0; regionStart=0; regionLength=4 at java.lang.String.startEndAndLength(String.java:298) at java.lang.String.substring(String.java:1087) at pl.zdunex25.updater.ReminderService$1.run(ReminderService.java:98) at java.lang.Thread.run(Thread.java:818)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Official china stable 9.2.2.0 για markw releashed. Περιμένουμε eu source..... Άντε σιγά σιγά...
-
Παράθεση από gkalen: “@Souits Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν φτιάχνουμε Ρομ από miui pro . .. Επισήμως αυτή η Ρομ είναι μαϊμού , δεν υπάρχει miui 9 stable για markw , όταν βγει θα την έχετε .. Δες εδώ ... MIUI ROM for Redmi 4 Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Καλός. Εμπιστευόμαστε @gkalen. Καλή συνέχεια.
-
@MIUI_ART , @gkalen Εδώ θα βρείτε εάν δεν την έχετε βρείτε ακόμα την 9.2.2.0 για markw... Υ.Γ. Alpha είναι..
-
-
-
-