Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
1.36MHz είναι χρονισμένα τα 4 "μικρά" cluster και απλά τα bench δεν μπορούν να διαβάσουν πληροφορίες για τα μεγάλα.. Όχι όμως ότι δεν λειτουργούν...
-
Παράθεση από Spank: “Παράθεση από Souits: “Παράθεση από Spank: “Για καποιο λόγο ακόμα δεν έχω λάβει καποια ενημέρωση οτα , ειμαι στο 8.1.1.0 ” official global ή official china είσαι;;; ” official global ” Εάν αλλάξεις το region και βάλεις Ινδία θα σου έρθει....Αλλά δεν έχει νόημα περιμενε λίγες ημέρες θα βγει η 8.2.1 για όλους.
-
Thumbnails
ΜήνυμαΙδέα δεν έχω...
-
Thumbnails
ΜήνυμαΤις έχεις backup λογικά στο cloud φίλος... Στάλθηκε από το Kenzo.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από Souits: “Developer vs Μπαταρία 6 - 0 σ.σ. αλλά έχει επιδόσεις.... Το αντίθετο η stable... ” Μιλάς με γρίφους γέροντα.. τι ακριβώς εννοείς με το 6-0 και τι είναι το αντίθετο? ?(” Χαχαχαχ λοιπόν.... Η dev χουν καλύτερες επιδόσεις αλλά τρώνε παραπάνω μπαταρια(λογικό άλλωστε) ενώ η stable είναι ποιο "stable" πολύ καλύτερη μπαταρία αλλά λιιιιγο χειρότερες επιδόσεις... Στάλθηκε από το Kenzo.
-
Developer vs Μπαταρία 6 - 0 σ.σ. αλλά έχει επιδόσεις.... Το αντίθετο η stable...
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Παράθεση από Souits: “Δεν υπάρχει ούτε καν για την china και ο λόγος είναι γιατι είναι beta stable ακόμα.... Οπότε εάν θες 8.2.1 για το kenzo, η xtrv είναι μονόδρομος! Ειδαλλιώς αναμένεις.......” China υπάρχει και έχει βγει, εχω και την ROM. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βγήκε public release ;;; Στάλθηκε από το Kenzo.