Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.

• Antutu score από τα xiaomi

zpaf - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ένα λίγο πριν τα 80 ... ee29c96892286c63a03a3c6202fda523.jpg2d7a3f6c145c2c4c77217d3c105d03aa.jpg Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

• RE: RE: xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Στα της κάμερας πως τα πάει? ” Δεν το πολυψάχνω με την κάμερα εξου και το m8 δίπλα στο mi4s. Θα περιμένω να δω διαχείριση μπαταρίας πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Μακάρι με το miui 8 να δούμε και android 6 στην συσκευή μας. Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Το fingerprint δεν παίζει ακόμα αλλά sdcard αναγνωρίζει κανονικά. Πολύ σφαιράτη rom. 9ba0db0d1c4d7d0c425b5ee5db85015c.jpg Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Να ναι καλά το mi4c ... Resurrection Remix M libra / aqua v5.6.9 [24… | Xiaomi Mi 4C Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

• RE:

zpaf - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “Φίλε @zpaf Καλό είναι τις φωτογραφίες που ανεβάζεις να επιλέγεις το thumbnail γιατί αλλιώς γεμίζουν την σελίδα (τεράστιες - αν και δεν είναι δουλεία μου να στο πω, απλά επειδή το είδα, από φίλο σε φίλο. ). Να είσαι καλά και καλώς ήρθες. :thumbsup:” Απο Tapatalk τις ανεβαζω και δεν έχω δει επιλογή για thumbnail. Συγνώμη και παλι. Sent from my Mi-4s using Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

zpaf - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14543/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14544/ Sent from my Mi-4s using Tapatalk

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Παντως αν και ειναι ακομα νωρις για απολυτα συμπερασματα, απο οτι φαινεται το mi4s δεν εχει πεισει πολυ κοσμο. Εδω για παραδειγμα ειμαστε 3-4 ατομα κατοχοι της συσκευης. Σε διπλανο forum παιζει να ειμαστε το πολυ τρεις (εκ των οποιων οι δυο ειμαστε και εδω) και στο xda παλι ειναι ελαχιστοι με αποτελεσμα να μην εχει καποια υποστηριξη και αλλων custom roms. Ευχομαι να αλλαξει αυτο στην πορεια για να μπορουμε να του πεταμε και καμια αλλη customια αμα γουσταρουμε για αλλαγη. ”…

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Αν σκεφτείς ότι το mi4c είχε όταν πήρα εγώ το mi4s 100€ κάτω λογικό είναι να μην πουλάει. Τώρα βλέπω ή διάφορα τους είναι στα 70€ από αυτά που βλέπω στο vickmall. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα κινέζικο προϊόν που δύσκολα ο άλλος θα δώσει 300€. Προσωπικά αν το mi5 δεν είχε μπροστά το σαμσουνγκομπατον θα το είχα πάρει. Μένω στο mi4s μιας και την θεωρώ την πιο όμορφη συσκευή της xiaomi μαζί με το mi note pro. Το σημαντικό πάνω από όλα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μία απροβληματιστη συσκευή τόσο σ…

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “Εμένα με το που θα είναι σε WiFi έρχονται μόνο όταν είναι σε 3g-4g δεν έρχονται και θα ήθελα να κάνει ενημέρωση και σε 3g-4g ” Για κοίτα μήπως έχεις τσεκαρει εδώ. b35c991f2261c1f854385fe41c474f11.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Καμμιά ιδέα τι είναι αυτό που μου τρώει τα σωθικά; 8f952632b47b68d8234829e65cca4358.jpg 7fc7c850b2c50ccffd2fd36a216ab398.jpg f7afef7de5d04c2354d645c13b6a5491.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Δηλαδή μου προτείνεις γι ακόμη καλύτερα αποτελέσματα να μπει στην κατάψυξη? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την πόρτα μην ξεχάσεις ... Δυστυχώς ή κατασκευή του κινητού μας δεν βοηθάει τον 808 να κρατήσει για ώρα ψηλά τα ρολόγια του. Το throttling έρχεται γρήγορα με ανάλογη πτώση των επιδόσεων. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Σε καποιο ξενο site διαβασα οτι ο 808 και οι υψηλες θερμοκρασιες του εχουν ως αποτελεσμα χαμηλη βαθμολογια στο antutu. Οσες φορες το ετρεξα σε διαφορες εκδοσεις της εφαρμογης, ειχα χαμηλοτερη βαθμολογια (πχ 44.000 η 52.000) και απο την ιδια την συσκευη που ηταν στον πινακα των rankings που ηταν στα 62 χιλιαρικα. Με λιγα χρονια τι χρειαζεται, να το βαλω στο ψυγειο και να τρεξω το antutu? :P” Παράθεση από zpaf: “Έπρεπε να κλείσω την πόρτα την κατάψυξης για να 70ρισει ... for…

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Όχι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με πυρήνες. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Πρωινό σερφαρισμα σπιτικος με wifi. Φωτεινότητα στο 75%. Το καλύτερο sot που έχω δει μέχρι σήμερα από όλες τις rom που έχω δοκιμάσει. 6.5.12 dev. 207f23ac4b426d577d0e219d75cb507a.jpg 6645bc11e406b613616f38dcf2873da0.jpg Θα περιμένω να δω πως θα συμπεριφερθεί και έξω. Τα google play services γενικώς τρώνε αρκετή μπαταρία. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zpaf - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Υπαρχει καποιος τροπος σε mi4s να διαγραψουμε το παλιο δαχτυλικο αποτυπωμα? Γιατι διαρκως οποτε μπαινω στις ρυθμισεις και στο δαχτυλικο αποτυπωμα με πεταει εξω στο προηγουμενο μενου των ρυθμισεων. ” Όταν πας στις ρυθμίσεις για το δακτυλικό αποτύπωμα σου ζητάει το κωδικό/πιν/μοτίβο. Πάτα ότι το ξεχασες και θα σου ζητησει το password από το mi account σου. Όταν ξαναμπεις πάτα προσθέστε κωδικό ασφαλείας και θα σου προτείνει αν θες να διαγραψεις το αποτύπωμα. Το νέο δακτυλικό …

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Πατωντας το vol up και power ταυτοχρονα ωστε να μπω σε twrp, μου δειχνει μια οθονη με την συσκευη οτι πρεπει να συνδεθει με το καλωδιο η κατι τετοιο. Ξεκλειδωσα τον bootloader και μεσω flashify φλασαρα το twrp. Τι κανω λαθος? ” Δοκίμασε μπας και μπεις από τον updater. bbb96322d22922e1715d99d4d49ce5ec.jpg Αν και πάλι έχεις πρόβλημα κάτι δεν πήγε καλά με το flashify. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Μπορείς να βάλεις twrp χωρίς χρήση υπολογιστή. Κατέβασε την εφαρμογή flashify από το playstore δώσε της δικαιώματα root και μπορείς μετά μέσα από αυτήν να flashαρεις το twrp (aqua) για την συσκευή μας. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από papori1961: “στο mi accound εχει διπλα ενα αριθμο στο other accounts google εχει το email μου” Κάτω από τον αριθμό στο mi account έχει το mi cloud. Πατά εκεί και δες αν είναι synched όπως και τα contacts αν είναι on. Τσεκαρε το ίδιο και στο google account σου. Sent from my MI 4S using Tapatalk

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από papori1961: “μαλλον με το mi account” Πήγαινε στα settings και κοίταξε στο accounts. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από papori1961: “μετα την εγκατασταση της miui_MI4s_6.4.28_5d810e8614_5.1 official developer δεν φαινονται οι επαφες” Έχεις κάνει σύνδεση με το mi account ή με το google account; Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk