Γενική συζήτηση για το Mi-4S
- Mi-4S
-
-
-
Εννοείται αυτό εγώ το φορτιζω κρυώνει τελείως το αφήνω ακίνητο και κατεβάζω τον φωτισμό στην οθόνη
-
Άσχετα με αυτό, έχετε μήπως προμηθευτεί από vickmall τα film glass της nillkin που μπαίνουν και στο πίσω μέρος της συσκευής? Μόλις έκανα την αγορά γιατί τη φοβάμαι την πίσω επιφάνεια της τηλεφωναρας μας για γρατζουνιες και ρωτάω μήπως έχετε κάτι αντίστοιχο και να μου πείτε απόψεις.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όχι ενδιαφέρον όμως περιμένω να το πάρεις να το δούμε......
Παντός ένα τεστ που έκανα τώρα όπως είναι ψιλό ζεστό έβγαλε 63 και κάτι -
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Όχι ενδιαφέρον όμως περιμένω να το πάρεις να το δούμε......
Παντός ένα τεστ που έκανα τώρα όπως είναι ψιλό ζεστό έβγαλε 63 και κάτι
Θα ενημερώσω όταν έρθει. Εγώ πάω στοίχημα τώρα αν του κάνω ένα τεστ θα πάει στα 40k το πολυ
Οπως ειπα, 43.411 εβγαλε τωρα το antutu. Εχω αρχισει να ανυσηχω μηπως κατι τρεχει με την συσκευη.
Ο/H birel-motosport έγραψε:
κατεβάζω τον φωτισμό στην οθόνη
(στο δικό μου τουλάχιστο)
δες το λίγο αυτό
Εγώ σβήνω τον ήχο γιατί βαριέμαι να το ακούω -
-
-
-
Παρατηρεις οντως καταναλωση μπαταριας γιατι μπορει και η εφαρμογη αυτη να δειχνει οτι να ναι.
Επισης τσεκαρε και αυτο λιγο μπας και...http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/help/systemadsprpcd-draining-battery-t2964244
Εχω την εντυπωση παντως πως το better battery stats ειναι καλυτερο app απο αυτο.
Ο/H baiosss έγραψε:
Άσχετα με αυτό, έχετε μήπως προμηθευτεί από vickmall τα film glass της nillkin που μπαίνουν και στο πίσω μέρος της συσκευής? Μόλις έκανα την αγορά γιατί τη φοβάμαι την πίσω επιφάνεια της τηλεφωναρας μας για γρατζουνιες και ρωτάω μήπως έχετε κάτι αντίστοιχο και να μου πείτε απόψεις.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk