Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τι έχουμε εδώ?” Για βάλε τάξη γιατί έχω μόνο δύο περισσότερα μετάλλια από το σκουλήκι τον Μήτσο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μην κάνεις σαν νιάνιαρο τώρα...σιγά μη σου δώσω το δικό μου!! και έχεις και δύο παραπάνω από μένα, πως γκένγκεν αυτό ρεμάλι?? :grumble:” Μην μου κάνεις τον δύσκολο , το θέλω λέμε μην με αναγκάσεις να βάλω τον καστοριανό να στο πάρει με το ζόρι !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Θέλω το μετάλλιο , θέλω το μετάλλιο , Μήτσο δώσε μου το δικό σου ....... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “να ρωτήσω τα αξιότιμα μέλη της τρούπας...πόσα σκουλήκια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μεταλλιο MIUI EXPERT?? Mάνι μάνι εντόπισα δύο... @takisfrag & @Thracia γιατί στην απέξω ωρε? :huh:” Πλάκα κάνεις ??? Θα διαμαρτυρηθώ εντόνως !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Τι τραχανάς που είσαι ............ μέγα σκουλήκι !!!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους μας παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Μάκη μπράβο είσαι ήρωας !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Χαχαχα πολύ καλό Γιώργο !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή Κυριακή !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους μας!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα στην ομήγυρη !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ,άντε και την φάγαμε σιγά σιγά την εβδομάδα , @vrs5 πότε θα ξεκλειδώσουμε ρε συ ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Γιατί ρε συ μια χαρά είναι !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Μόλις κατάφερα κ εγώ, μετά από 6 μέρες πρηξελ κ μετά από 12 μέρες από την παραγγελία που δεν το χουν στείλει ακόμα, να λάβω το μήνυμα επιβεβαίωσης ακύρωσης της παραγγελίας κ full refund, απ το εν λόγω κατάστημα. Γκουρουαμπιε, μας πήρες στον, σοροπιαστό, λαιμό σου πάλι . Περιμένοντας να δω την επιστροφή στο paypal, πάω για Ιταλία μεριά....” Γιατί ρε συ Μήτσε τι πρόβλημα εχεις και από ποιους να στο λύσω ............. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα , τι έγινε σήμερα σας πλάκωσε όλους το πάπλωμα ;;; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Σελίδα με ταινίες ???? Δεν βγάζω νόημα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για να πω την αλήθεια Μήτσε δεν τις έχω δει καν τις φωτογραφίες.............εάν είναι έτσι ας δοκιμάσει να κάνει default έναν άλλο πλοηγό Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα δεν χρειάζεται να ανοίξεις την εφαρμογή αφού σου κρασάρει , αυτό που σου λέει ο @derveni είναι να πας από ρυθμισεις εφαρμογές να βρεις τον πλοηγό και να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Πόσες δηλαδή; :eek:” Ειδικά σε εσένα πάρα πολλές χεχεχεχε !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες πολλές !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk