Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 242.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παράθεση από pavlidisc: “Το ραδιόφωνο με την έννοια των ραδιοκυμάτων όπως το γνωρίζουμε θα σταματήσει σε κάποια χρόνια. Ήδη σε μερικές χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο) το κλασικό ραδιόφωνο σταματάει από το 2018-20 και μετά. Την θέση του παίρνουν οι "interneτικες" εκπομπές. Εκεί πάει το θέμα εδώ και χρόνια. Οι συχνότητες των ραδιοκυμάτων ειναι ελάχιστες και οι μνηστήρες πολλοί Στον κόσμο του φθηνού internet ο ραδιοφωνικός πομποδέκτης δεν εχει θέση. ” fixed... Το κλασσικο ραδιοφωνο δεν θα αντικατα…
-
Fingerprint sensor
ΜήνυμαΜαλλον διαβαζει το forum και η γυναικα σου... Ειναι bug (feature) επιβεβαιωμενο της xiaomi οτι δεν διαβαζει δαχτυλικα αποτυπωματα συζυγων
-
-
Παράθεση από maddoctor: “571 γράφει. ” Γιατρε σε προλαβα!!
-
Χαλαρα ειναι το 571 !!
-
-
-
-
-
Η Xiaomi τι σου ειπε για την επισκευη του κινητου? Το λεω αυτο γιατι καλο ειναι να κανεις στο τελος και αφου παραλαβεις το επισκευασμενο κινητο εναν οδηγο με τις εμπειριες σου και τα βηματα που ακολουθησες οπως με ποιον μιλησες για την επισκευη, το πως το εστειλες, τελικα ποσο σου κοστισε, αν η επισκευη εγινε σωστα, κλπ. Γιατι πιστευω πολλα μελη θα ενδιαφερθουν να ακολουθησουν το παραδειγμα σου ο μη γενοιτο συμβει κατι.
-
Περίεργο Factory Reset - Shell
mirotis - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμα@giangosgr Φιλε μου καλησπερα. Συμβαινει αυτο με το messenger καποιες φορες. Η λυση ειναι να μπεις στις ρυθμισεις μεσα στις εφαρμογες και τελος στο messenger. Εκει κανεις wipe data, force stop και Uninstall. Κανεις και ενα restart και επανεγκαταστση την εφαρμογη. Τιποτα δεν χανεται.
-
@lallasgr Δωσε πονο (guides εννοω) στο λαο!!!
-
-
@lallasgr Ευχαριστουμε για εναν ακομα καταπληκτικο οδηγο και που μας ανοιξες τα ματια στο οτι υπαρχει αυτη η απιστευτα χρησιμη εφαρμογη απο την Xiaomi. Απλα ενα μικρο λαθακι σε 2-3 σημεια ειναι το future = μελλον και μαλλον εννοουσες feature = χαρακτηριστικο, λειτουργια.
-
Δεν παιζει αυτο που λες... RF385781674SG 1 μηνα τα ΕΛΤΑ δεν εχουν κανει ποτε να διαχειριστουν αποστολη. Και γι' αυτο και τους πιστευω οταν λενε οτι δεν παιζει να εχει προσγειωθει Αθηνα το συγκεκριμενο tracking number και οτι μπορω να εχω χαρτι υπογεγραμενο και σφραγισμενο με αυτο που μου βεβαιωνουν.