Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 223.

• Πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια! Από τα resources, μπορείτε να αντικαταστήσετε οποιαδήποτε γλώσσα; Θα μπορούσε πχ. στην international version να αντικατασταθεί η αγγλική με την ελληνική και στην Chinese version η κινεζική με την ελληνική; Έτσι η default γλώσσα θα είναι τα ελληνικά και δε θα χρειάζεται να καταφεύγουμε στο notify. Όσο για την απόδοση των ειδικών χαρακτήρων με τη μεγάλη γραμματοσειρά, θα γίνεται σωστά με τη χρήση του font που έδωσα το άλλο thread και πολύ πιθανό να εμφανίζονται και…

• Custom Resources & Font

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

----Custom Resources---- Ετοίμασα ένα αρχείο με custom resources v96, για την τελευταία επίσημη έκδοση v1.0.9.66, το οποίο είναι μίξη από τα custom resources FatchOS του the_dise (εικονίδια μενού) και Mario του toaxel (καρδιά παλμών και καιρός) και κάποια εικονίδια που βρήκα online και μου άρεσαν. Αφαίρεσα τις συντμήσεις στο βασικό μενού, άλλαξα λίγο την απόδοση της μετάφρασης ώστε να μου φαίνεται εμένα καλύτερα (πχ. "Ξυπνητήρι" αντί "Συναγερμός", "Επιλογές" αντί για "Περισσότερα", κά) και έχω ό…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Ενεργοποιησε τότε την επιλογή να σου εμφανίζει τα smilies.

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από mohito6: “Μπράβο σου ρε τσάκαλε που ασχολείσαι και βρίσκεις λύσεις! Λοιπόν έβαλα το τελευταίο font που ανέβασες αλλά και πάλι δεν μου εμφανίζει τους τονισμένους χαρακτήρες. Μήπως στο zip εβαλες καταλάθος το προηγούμενο font που δεν είχε τους τονισμένους; Επειδή ούτε τα emoji εμφανίζει. Παρ' όλα αυτά, συγχαρητήρια για την καλή δουλειά! ” Ευχαριστώ! Σύμφωνα με το προηγούμενο post από τον @3ftw, εκτός από "τσάκαλος" είμαι και "θεός", γιατί το font δουλεύει μια χαρά. Σίγουρα έγινε σωστά…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από NiTroGen: “Μέχρι στιγμής όλα τα firmware έχουν την ίδια έκδοση font (έκδοση 1). Αυτή περιέχει 2 ειδών γραμματοσειρές, μια "μεγάλη" για αγγλικά και κινέζικα και μια "μικρή" για τις υπόλοιπες γλώσσες. Η "μεγάλη" γραμματοσειρά ΔΕΝ μπορεί να αποδώσει σωστά τα ελληνικά - εμφανίζει κενά ανάμεσα στα γράμματα και δεν εμφανίζει ειδικούς χαρακτήρες (τονισμένα γράμματα, τελικό σίγμα, κτλ). Η μικρή γραμματοσειρά ΔΕΝ έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα. Μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή ως εξής: Διαβ…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Αν είχαν αυτή τη λογική δε θα μπορούσε να εμφανιστεί άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα στην κινεζική έκδοση του band. Οπότε, όπως μπήκαν πχ. τώρα τα πολωνικά σε όλες τις εκδόσεις, έτσι φαντάζομαι θα μπουν αύριο τα ελληνικά. Το μόνο κακό παραμένει η χρήση συντμήσεων...

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “ Όπως και να έχει εμείς θα το τελειώσουμε πλήρως για παν ενδεχόμενο γιατί από ότι βλέπω στο μοντέλο με το NFC, δεν δείχνει Αγγλικά αλλά Κινέζικα αν η γλώσσα του κινητού δεν είναι Αγγλικά. ” Όπως και στην απλή κινέζικη έκδοση χωρίς NFC. Παράθεση από apopet26: “Με το νέο σύστημα που έχει το 4 θα γίνεται να έχει κάποιος κινητό και βραχιόλι στα αγγλικά αλλά φουλ υποστήριξη χαρακτήρων στα ελληνικά? ” Όχι αν δεν αλλάξει το font. Δες τα προηγούμενα post μου σχετικά με αυτό και τ…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Και απ' ότι φαίνεται και η μετάφραση δεν είναι απόλυτα σωστή, πχ. το Alarm το έχει σαν Συναγερμό, όχι Ξυπνητήρι. Όπως και νά'χει όμως είναι επίσημη υποστήριξη και δε θα χρειάζεται να καταφεύγουμε σε αλλαγές γλώσσας μέσω notify, κτλ. Ας ελπίσουμε να ενεργοποιηθούν σύντομα...

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Ελληνικά έχει, αλλά πως ενεργοποιούνται είναι το ζήτημα!!! Εγώ δεν το έχω καταφέρει. Αλήθεια, με ποια εργαλεία αποσυμπιέζεις/συμπιέζεις τα resources;

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Δώσε μου από το Log toy MiFit τα link να κατεβάσω τo fw 1.0.5.55 και τα resources του να τα δω αν έχουν περάσει Ελληνικά ήδη. ” cinco_201907262116_1.0.5.55_cinco.fw cinco_201907262116_v56_res.pack.bin

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Βλέπω το νερό στο πηγάδι, αλλά αντί για κουβά έχω ...σουρωτήρι! Με λίγα λόγια, ελληνικά βλέπω και στο firmware και στα resources, αλλά όχι στο band. Εγκατέστησα το νέο Mi Fit 4.0.7 και μου αναβάθμισε firmware (1.0.5.55) και resources. Δεν είδα ελληνικά. Ξαναπέρασα manually τα resources με το Notify. Καμία διαφορά! Σαν να μην δέχεται το band εντολή να χρησιμοποιήσει την ελληνική γλώσσα! Δεν ξέρω αν φταίει ότι έχω την κινέζικη έκδοση, αλλά όλες οι άλλες γλώσσες λειτουργούν κανονικά. Μπορεί να δοκι…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παιδιά άνοιξα το αρχείο με τα νέα resources v56 που βρήκα στο GeekDoing με έναν binary viewer και ...διάβασα ελληνικά!!!!!! Περνάω άμεσα το νέο firmware για να δοκιμάσω!!!!! Παραθέτω ένα απόσπασμα από τα κείμενα στο τέλος του αρχείου: Source Code (100 lines)

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από knight666: “Τζάμπα αγχώνεστε παιδιά. Αυτό που έχει ελληνικά στο κουτί το πήρε φίλος μου και είναι ίδιο με το δικό μου στις γλώσσες που είναι το international. ” Το ότι δεν έχει ελληνικό μενού, το περίμενα. Αφού τα firmware και resources είναι τα ίδια για όλους. Αν όμως έχει ελληνικά στην ετικέτα και πολύ πιθανόν και στο manual (ρώτα σε παρακαλώ τον φίλο σου), τότε υπάρχει το ενδεχόμενο η Xiaomi να σκέφτεται και την ελληνική μετάφραση σε μελλοντικό update. Επίσης, όταν βγει νέο firmw…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Λοιπόν, δοκίμασα τη μετάφραση που μου έδωσε ο φίλος @geozn8 και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλή: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63859/ (συγγνώμη για το focus, αλλά πρόλαβε εσύ να βγάλεις φωτό πριν κλείσει η οθόνη του band!!!!) Το κακό είναι ότι αυτή λειτουργεί μόνο με τροποποιημένο MiFit 4.0.3 και το παλιό firmware 1.0.5.22, τα οποία έχουν κάποια προβλήματα που έχουν λυθεί με τις νέες εκδόσεις, pχ. δεν έχω CallerID!!! Επίσης δεν εμφανίζεται ο καιρός στα ελληνικά (θέμα του MiFit), η…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από apo.stam: “Εκεί είναι η γλώσσα που αλλάζεις; Αν οχι μπορείς να μου το δείξεις; ” Η γλώσσα είναι στο πάνω δεξιά εικονίδιο ρυθμίσεων, στην επιλογή "Εργαλεία". Αναφέρεται ως "Mi Band language". forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63855/ Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα μόλις παρέλαβα το Band και εγώ και το έχω πεθάνει στο σκάλισμα. Όντως το κολπάκι με τα γαλλικά ισχύει όμως γίνεται όλο το Band γαλλικό οπότε και το γύρισα στα γγλικά πάλι. Παρόλο που είναι η international έκδοση, …

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Φίλε μου το λινκ με το original font που με έβαλες δεν λειτουργεί. Εγώ έχω το τελευταίο firmware. 1.0.5.48 και επειδή θέλει το 5.22 γιαυτο δεν ασχολούμαι.. Οκ στο έστειλα αλλά για ευνόητους λογους καλό είναι να μην πάει δεξιά αριστερά αλλού καταλαβαίνεις τι εννοώ. Καλό βράδυ ” Καλημέρα. Μόλις δοκίμασα το link και λειτουργεί κανονικά. Είναι η επιλογή στο τέλος του μηνύματος: Font (delete .zip from name) Font.ft.zip Τα ελληνικά resources εννοείται πως δε θα κυκλοφορήσουν αλλο…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα σας. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Όσο αφορά τα ελληνικά resources που έχω μου τα έδωσε εμπιστευτικά ο mod που φτιάχνει κι αλλά resources για δοκιμή φιλικά μιας και είμαι είδη συνεργάτης με το geekdoing από hey+ εποχή που μετάφραζα το apk στα ελληνικά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη και μάλλον ούτε πρόκειται γιατί απλά δεν ξέρω ποια έκδοση είναι. Εγώ στην δίνω για δοκιμή αν θες και μπορείς να την τσεκάρεις.. Αφού τα παιδιά εδώ σε μας σε λίγο καιρό θα βγ…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από NiTroGen: “Φαντάζομαι πως λόγω του ότι το βασικό firmware είναι κλειδωμένο, τα ελληνικά resources αντικαθιστούν κάποια άλλη γλώσσα όπως τα γαλλικά ή τα πορτογαλικά, σωστά; ” Κλειδωμένο/ξεκλείδωτο, δεν μας ενδιαφέρει και τόσο. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, οι μεταφράσεις δεν είναι στο firmware αλλά στα resources και έχουμε ήδη έτοιμα δικά μας αρχεία προς δοκιμή. Στο firmware υπάρχουν μόνο μερικά string με μηνύματα που έχουν σχέση με την αναβάθμιση της συσκ…

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Τα παραπάνω firmware και resources αφορούν το Mi Band 3. Όποιο και να βάλεις δεν έχει καμία διαφορά στο 4!

• Mi Band 4

NiTroGen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Μια ερώτηση ακόμη προς τον @lallasgr έχω στα χέρια μου ένα δοκιμαστικό ελληνικό gr.res.bin για δοκιμή στο band 4. Αν το βάλω και για κάποιον λόγο θέλω να γυρίσω πίσω η δεν δουλεύει σωστά πως το ξανακάνω μαμά International ? Factory reset από μέσα η ξανά πρέπει να βάλω το αγγλικό μαμά res? ” Το factory reset ΔΕΝ αλλάζει τα resources ή το εγκατεστημένο font. Θα πρέπει να ξαναπεράσεις τα αρχικά resources, με προσοχή στο να είναι η σωστή έκδοση για το firmware σου. Αυτή τη στιγ…