Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 223.
-
Ποιος έχει όρεξη για beta testing μερικών resources; Έφτιαξα ένα δοκιμαστικό αρχείο resources έκδοση 66 με νέα εικονίδια και κάποιες μικροαλλαγές στη μετάφραση. Η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι οι μέρες εμφανίζονται με πλήρες όνομα, εκτός της Παρασκευής που λόγω πολλών χαρακτήρων την αναγράφω ως "ΠΑΡΑΣΚ." για να μη βγαίνει εκτός οθόνης. Επίσης έχει γίνει μια δοκιμή ελληνοποίησης της κινέζικης γλώσσας, η οποία με χρήση της γραμματοσειράς tahoma δίνει πιο μεγάλους χαρακτήρες. Δοκίμασα την ελληνοπ…
-
Παράθεση από dj pug: “καλησπερα παιδια, καποιος που να ξερει πως ξε brikari το band??? το ξεχασα στο χερι μου και πηγα κουζινα την ωρα που εκανε αναβαθμιση και κολησε, δεν το βλεπει το τηλεφωνο καθολου!!!! γραφει (συνδεθειτε στο mi fit για ενημερωση ξανα) και τιποτα αλλο, καμια ιδεα? ” Δοκίμασες για αρχή να κλείσεις και να ξανανοίξεις το Bluetooth; Ίσως και μια επανεκκίνηση του κινητού; Επίσης να βάλεις το επίσημο MiFit και όχι κάποια non-OTA έκδοση. Και κάνε απεγκατάσταση το Notify για να μην σ…
-
Παράθεση από knight666: “Διάβασα σε κάποιο φόρουμ ότι κάποιοι πέρασαν την firmware 1.0.7.06 και brickαρε το mi band ” Το είχα διαβάσει κι εγώ, έχοντας βάλει ήδη την έκδοση αυτή. Πάντως για την 1.0.7.10 δεν ακούστηκε τίποτα. Προσωπικά τις έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις που έχουν βγει και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
Παράθεση από Nnoutas: “Παράθεση από vasdiam: “Στην έκδοση China θα παίζουν κανονικά τα ελληνικά ή θα πρέπει να περάσουμε αρχείο res? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα ήθελα και εγώ μία απάντηση σε αυτό. Ευχαριστώ ” Στη δική μου κινέζικη παίζουν μια χαρά τα επίσημα ελληνικά. Ειλικρινά πάντως, με μια δοκιμή μπορεί εύκολα να σας λυθεί η απορία σε λιγότερο χρόνο από όσον περιμένετε μια απάντηση...
-
Παράθεση από vasdiam: “Στην ελληνική έκδοση του mifit 4.0.9 οι θερμίδες μετράνε κανονικά; όλη την μέρα μου βγάζει περίπου 150 θερμίδες στο περπάτημα με 8 χλμ σε βήματα. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχεις άδικο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64682/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64683/ Και οι θερμίδες και τα χιλιόμετρα διαφέρουν.
-
Παράθεση από apo.stam: “@NiTroGen έχει δίκιο σε αυτό που γράφει αλλά σε ένα band το 1ο πράγμα που θες είναι όσο το δυνατόν σωστές μετρήσεις σε αυτά που σου προσφέρει. Ας ελπίσουμε σε μελλοντικές διορθωτικές αναβαθμίσεις ” Δε διαφωνώ, αλλά δεν περιμένω και από ένα φθηνό γκατζετάκι, είτε το φτιάχνει η Xiaomi είτε η NASA, που φοριέται στο χέρι, να μετράει σωστά τα βήματα που κάνω με τα πόδια! Τραντάγματα μετράει και υπολογίζει βήματα. Αν θέλουμε ρεαλιστικό αποτέλεσμα, το βάζουμε σε κατάσταση βαδίσμ…
-
Παράθεση από studiosakis: “Εγώ το πήρα απόφαση...για να βλέπω την ώρα και για καμιά ειδοποίηση καλό είναι. Κατά τα άλλα άστα καλύτερα. Μάλλον θα πάω στο honor. Διαβάζω καλύτερα σχόλια σε σχέση με αυτό. ” Όπως το βλέπει κανείς... Εγώ για τα 20€ που έδωσα είμαι υπερευχαριστημένος! Μπορείς να δοκιμάσεις φυσικά και το Honor Band 5. Προσωπικά το αγόρασα κι εγώ από περιέργεια. Θα παραθέσω όμως ένα κομμάτι από ένα review του Honor, το οποίο πιστεύω πως εκφράζει απόλυτα την κοινότητα: Παράθεση από Techw…
-
Παράθεση από koofinhio: “Καλησπέρα παιδια... ζητω προκαταβολικα συγνωμη που θα κανω ερωτησεις newbie αλλα σας παρακαλω βοηθηστε με 1) Το miband 4 λαμβανει ολα τα notifications απο κλήσεις, sms, viber και whatsapp? 2) Αν ναι... λαμβανει μονο τα notifications η μπορεις να διαβασεις και το μηνυμα/sms/viber/whatsapp? 3) Επειδη έχω επαφές στα ελληνικα με το firmware του φορουμ αν βαλω θα τα δειχνει τα ονοματα σωστα? 4) Global εκδοση ε? Συγνωμη ξανα και ξανα για τις χαζες ερωτησεις μου αλλα θα το εκτι…
-
Βλέπω στο 4pda ότι βγήκε αναβάθμιση για το NFC, v1.8.0.34: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64566/
-
Δεν βλέπω κάτι εγώ στο log: Source Code (1 line)Με την έκδοση 4.0.9 του Mi Fit που υπάρχει στο πρώτο μήνυμα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Ότι είναι η κινεζική και θα πέσει η τιμή του στη Κίνα και δεν θα θέλουν να κυκλοφορήσει εκτός με άλλες γλώσσες; Σε έπεισα; ” Όχι, δε με έπεισες. Όπως είπα, ήδη στη κινεζική έκδοση, η οποία θεωρητικά έπρεπε να υποστηρίζει μόνο αγγλικά και κινέζικα, υπάρχουν ενεργοποιημένες πόσες γλώσσες. Στην έκδοση v1.0.7.02 που βγήκε σήμερα έχει: zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in,th,vi,uk,ar,cs,tr,ar,cs,tr και ΔΕΝ υπάρχει διαφοροποίηση όσον αφορά τις non-NFC εκδόσεις! Παράθεση από Octavias…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από teobitoulas: “Αυτό θα ισχύει και για το κινέζικο σωστά? ” ΟΧΙ !!! Στο κινέζικο mi fit δεν υπάρχουν καθόλου τα Ελληνικά ως γλώσσα, και σε αυτή την περίπτωση θα είναι αναγκαία η ειδική Mi Fit εφαρμογή και τα αρχεία Res με το ελληνικό μενού. ” Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει διαχωρισμός των ενεργών γλωσσών μεταξύ της κινεζικής και της διεθνούς έκδοσης. Οι ίδιες γλώσσες είναι ενεργοποιημένες στα ίδια firmware και στις 2 εκδόσεις. Τι σε κάν…
-
Παράθεση από teobitoulas: “Λοιπόν λέω μεσα στις επόμενες μέρες να κάτσω να κανω το band στα ελληνικά. Εκατσα λίγο και έψαξα και έχω τις εξής απορίες. Εχω την V1.0.6.16. Φαντάζομαι θα έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά:) Αν το κάνω θα μπορώ μετά να συνδεθώ με το ίδιο Google account στο mifit χωρίς να χάσω τα δεδομένα απο τον προηγούμενο καιρό; Επίσης αν το κάνω μετά απο κάθε update θα πρέπει όλη η διαδικασία απο την αρχή; Και τέλος αν ποτέ θελήσω να το ξανακάνω όπως ήταν αρχικά θα γίνεται; Ευχαριστώ!…
-
Παράθεση από teobitoulas: “Αρχικά ήθελα να ρωτήσω πως θα καταλάβω αν έχω την έκδοση nfc; Τι παραπάνω έχει απο την απλή κινέζικη; ” Σε σχέση με την απλή κινέζικη, έχει δυνατότητες ...NFC! Επιπλέον υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω Xiao AI, αλλά μόνο στα κινέζικα. Δες εδώ κάποιες διαφορές στις προδιαγραφές από τη διαφήμιση: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64549/ Ένας πανεύκολος τρόπος να την ξεχωρίσεις από την απλή, εκτός από το πρόσθετο μενού για κάρτες NFC, είναι το σχέδιο στο κουμπί…
-
Καταπληκτικό νέο. Οι beta-testers σε ευχαριστούν! Προφανώς όταν ζήτησα no-OTA κλειδωμένο στη ρωσική γλώσσα, είχα στο μυαλό μου τα beta firmware που συνδυαζόταν με τα ήδη μεταφρασμένα resources v62. Αν δεν υπάρχει μετάφραση των νέων resources, δεν έχει νόημα το ρωσικό κλείδωμα (εκτός κι αν είναι beta tester κι ο Ιβάν Σαββίδης). Το αναφέρω αυτό μήπως και βγει νέα beta αργότερα, ίσως και με ελληνικά, και όποιος βιαστεί να την εγκαταστήσει θα καταλήξει με ρωσικά. Και πάλι ευχαριστώ, Δημήτρη και υπόλ…
-
Από το GeekDoing: Παράθεση από jkh0kr: “Firmware Version: 1.0.6.26 Resource Version: 65 Font Version: 1 cdn.cnbj2.fds.api.mi-img.com/h…9122042_1.0.6.26_cinco.fw cdn.cnbj2.fds.api.mi-img.com/h…09122042_v65_res.pack.bin Language available: zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in,th,vi,uk,ar,cs,tr ADDED Languages: ar,cs,tr ” Πού είναι τα ελληνικά, οέο;;;;; Edit: Νέα δυνατότητα ρύθμισης χρόνου οθόνης: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64451/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64452/
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από hakallim: “Τελικά η σημερινή αναβάθμιση τί αφορούσε ” Δεν ξέρω τι άλλο έχει αλλά από ότι βλέπω πάλι δεν έχει επίσημα ελληνικά !! ” Είδα μόνο αναβάθμιση του Mi Fit στο Google Play, αλλά δεν την έκανα: Παράθεση από Mi Fit 4.0.9: “App: [*] We improved user experience and fixed known bugs. ” Υπήρξε και αναβάθμιση firmware; Γιατί χωρίς αυτή, ελληνικά δεν έχει!
-
Θα πρέπει να βάλεις τα προηγούμενα resources v60 με το firmware που σου εγκαθιστά το MiFit 4.0.7. Δυστυχώς τα προηγούμενα firmware δεν υποστηρίζουν τόνους στα μενού. Αν θέλεις το νέο firmware με το παλιό MiFit, μπορείς να το εγκαταστήσεις μέσω Notify, αφού έχεις μπλοκάρει την πρόσβασή του MiFit στο internet με κάποιο firewall, για να μη σου κάνει υποβάθμιση. Βέβαια θα πρέπει να είσαι ήδη logged in και χάνεις την ανανέωση της πρόγνωσης καιρού (την οποία μπορείς να έχεις από το Notify). Εναλλακτικ…
-
@dnomikos, ευχαριστούμε και πάλι για την άμεση απόκριση σου σε κάθε πρόβλημα (παρότι εμένα σε Mi A2 lite μου εμφανίζει κανονικά την αναγνώριση κλήσης). Θα ήθελα, με όλο το θάρρος, να ζητήσω κι εγώ κάτι... Μπορείς να ετοιμάσεις μια έκδοση με τη ρωσική γλώσσα κλειδωμένη, αλλά χωρίς auto-update του firmware; Για εμάς τους "beta testers".