Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από George Malekakis: “το θεμα ειναι οτι δε θυμαμαι αν εκανε η αν οχι... Αν περασω ξανα τα 2 αρχεια μονο θα εχω καποιο προβλημα? ” Όχι κανένα Παράθεση από tsagod: “Παιδιάα το πήρα και εγώ σήμερα... Κατέβασα το από εδώ mifit και έκανε τις ενημερώσεις αμέσως μόλις συνδέθηκε. Ακόμα ψάχνομαι... Πώς βλέπω το υπόλοιπο μπαταρίας από το band??? Edit... Το βρήκα... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλορίζικο Πέρασε μόνο το αρχείο fw με το firmware από την πρώτη σελίδα (δεύ…
-
Παράθεση από poseidvn: “Παιδιά καλησπέρα!Από εχτές είμαι στο 16% και μόλις τώρα ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις. Σίγουρα φτιάχτηκε το bug ? ” Είσαι σίγουρος ότι πέρασες το σωστό αρχείο firmware; Όλα όσα έχουμε ανεβάσει έχουν το ίδιο όνομα. Σβύσε όλα τα αρχεία *.fw από τον εσωτερικό χώρο του κινητού και ξανακατέβασέ το να είσαι σίγουρος ότι έβαλες το σωστό.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από Giannisagal: “Που αλλάζουν τα διαστήματα σάρωσης να κάνω ένα τσεκ? Ευχαριστώ. ” Δεν αλλάζουν έτσι απλά. Βασικά θέλεις πρόσβαση root και σκάλισμα. Εννοούσα μην τα ψάξεις δεν αξίζει. Όλα αυτά έχουν επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας.
-
-
-
-
Παράθεση από Giannisagal: “@dnomikos Δημήτρη ερώτηση.....πρόσεξα πως όταν απομακρύνομαι η σύνδεση διακόπτεται .....αλλά όταν είναι κοντά mi band+κινητό δεν συνδέεται και πρέπει να πατήσω το mi fit για συνδεθεί πάλι.... Καμιά ιδέα??!!! ” Καλύτερα έτσι... θα ξανασυνδεθεί μόνο του και θα συγχρονιστεί όταν είναι απαραίτητο. Μην αλλάξεις τα διαστήματα σάρωσης γιατί θα έχεις επιπτώσεις στη διάρκεια της μπαταρίας. Πχ δοκίμασε σε αυτή την περίπτωση που βλέπεις διακοπή να κάνεις κλήση στον αριθμό σου και…
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΠαράθεση από Selemeles: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Selemeles: “Μόλις το ξαναέκανα. Έβγαλε το check αλλά τα ιδια ” Αν βγει το check-mark, μπήκε το αρχείο που περνάς 100%...νομίζω ότι κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει με τα αρχεία σου και βάζεις αρχείο που δεν θέλεις να μπεί. ” ok, το βραδάκι θα τα δω αναλυτικά!Μπορώ κάπως να κάνω restore το band; Οποτε μετά να τα βάλω απο τη να αρχή στο band; ” Τα mi band δεν έχουν μέσα τους EEPROM όπως πχ οι motherboard με το bios... Όλα όσα βάζουμε μπαίνουν…
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΠαράθεση από Selemeles: “Μόλις το ξαναέκανα. Έβγαλε το check αλλά τα ιδια ” Αν βγει το check-mark, μπήκε το αρχείο που περνάς 100%...νομίζω ότι κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει με τα αρχεία σου και βάζεις αρχείο που δεν θέλεις να μπεί.
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΠαράθεση από Selemeles: “Αυτά τα έκανα. Έκανε update από το NOTIFY αλλά δεν φάνηκε να κάνει κάτι στο band. Επίσης το αρχείο ft που λέει σε αυτό που έστειλες τι το κάνω; ” Το αρχείο ft είναι η official γραμματοσειρά για τα κενά που έχεις στα γράμματα, σε περίπτωση που βάλεις το δικό μας firmware ή θέλεις να γυρίσεις στο official firmware. Όταν περνάς τα αρχεία με το Notify & Fitness και φτάσει στο 100%, βλέπεις στο band να επαληθεύει την ολοκλήρωση της διαδικασίας με το σύμβολο του check-mark πρι…
-
Παράθεση από tsagod: “Κατέβασα το mi fit από εδω, μόλις πάω να κάνω σύνδεση με τον mi λογαριασμο, μου πετάει μήνυμα ότι η σύνδεση απέτυχε και ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός μου... Ξέρετε κάτι; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν είναι κάτι σοβαρό... τυχαίνει ακόμα και στο official. Προσπάθησε πάλι
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΠαράθεση από Selemeles: “Καλημερα Μου εμφανίζει κενά στη γραμματοσειρά. Είχα βάλει απο itechnews όπου είχε περάσει την 1.6.0.16 Μετά έβαλα απο τον οδηγός τα αρχεία απο εδώ, αλλα δε νομίζω να άλλαξε κατι γιατι στο σχετικά βγάζει ακόμη το itechnews Το προβλημα μου όμως ειναι τα κενά και τα ερωτηματικά. ” Διάβασε εδώ Και πήγαινε και στην πρώτη σελίδα εκείνου του νήματος στο δεύτερο μήνυμα και κατέβασε και πέρασε και το res που έχει εκεί.
-
Παράθεση από vrwmiaris: “Τρέχω AOSP 9.0, μήπως παίζει καμία ασυμβατότητα σκέφτομαι ” Αν η συγκεκριμένη ROM που έχεις δεν έχει κάποιο bug στις υπηρεσίες Bluetooth, όχι βέβαια. Έπρεπε να συνδεθεί κανονικά. Σε καμία περίπτωση ΜΗΝ βραχυκυλώσεις τις επαφές!!! Άλλο το να πέσει λίγο νεράκι και άλλο "βραχυκύκλωμα στην ψύχρα". Μπορεί να δουλέψει μια φορά και δέκα και εκατό (εχει αναφερθεί στο reddit ότι το πρόβλημα δεν λύνεται και 100% πάντα), αλλά μπορεί να το πάρεις και στο χέρι μια και καλή!
-
Παράθεση από vrwmiaris: “Το έκανα, περνά την γραμματοσειρά όμως φαίνονται περίεργα τα γράμματα και δεν φορτίζει.Το fw έχει περάσει όμως μόλις πάω να περάσω το res ή το ft κολλάει στο 20% και πάλι τα ίδια Πήγα να βάλω και το fw από εδώ όμως πάλι κολλάει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από ότι βλέπω χάνει την σύνδεση Bluetooth ή δεν συνδέθηκε ποτέ. Κάνε ξανά κατάργηση σύνδεσης και πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές (δεξιά πάνω Εμφάνιση όλων των εφαρ…
-
Παράθεση από vrwmiaris: “Πήγα να βάλω νέο fw και έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη, δείχνει μόνο να το κάνω pair με το τηλέφωνο.συνδέεται όμως η οθόνη δεν αλλάζει.Μήπως το μπρικαρα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι μην ανυσηχείς... Μάλλον δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και ζητάει να συνδεθεί με το Mi Fit για να ενημερωθεί. Απεγκατέστησε προσωρινά τα Notify & Fitness και GadgetBridge και κάνε κατάργηση σύζευξης από το Mi Fit και σύνδεσέ το ξανά.
-
-