Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H GiolaPower έγραψε:

Το αρχείο που αναφέρεται στο 3ο post το ονομάζουν firmware αλλά ουσιαστικά είναι το αρχείο των γραμματοσειρών που έχει κατάληξη ft ενώ τα αρχεία firmware έχουν κατάληξη fw.Στο 664ο post ο dnomikos διευκρίνησε ότι το 3ο post αναφέρεται σε αρχείο γραμματοσειρών και όχι firmware γι' αυτό και ρώτησα αν υπάρχει στα σκαριά κάποιο firmware.
      Είναι γνωστή παράφραση το σκέτο firmware αλλά δεν πειράζει ;) Το σωστό είναι η γραμματοσειρά του firmware όπως γράφουμε και στο #3 "Αναβάθμιση γραμματοσειράς firmware στο Mi Band 2"

Δεν υπάρχει Ελληνικό firmware για το band 2. Αυτό το τροποποιημένο που κυκλοφορεί, έχει μια δυο αλλαγές για να δείχνει Ελληνικά την ημερομηνία. Ε δεν είναι και κάτι τραγικό για να βαφτιστεί Ελληνικό firmware όπως στο band 3 που του αλλάζεις τα φώτα :D Αλλά και Ελληνικό να το πείς, ε εντάξει Ελληνικό είναι δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας :) Προσωπική άποψη όλα αυτά!

Προς το παρόν δεν υπάρχει νεότερο firmware για το band 2 και εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει. Νομίζω έκανε τον κύκλο της σαν συσκευή... Αν βγεί νεότερο, θα σας το δώσουμε αφού φτιάξουμε ξανά την εμφάνιση της ημερομηνίας στα Ελληνικά (και στα 3 μοντέλα).

Ο/H alnikou έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Λογικά τώρα έχεις μόνο το Mi Fit εγκατεστημένο. Ότι δεν λειτουργεί όπως η αναγνώριση κλήσης, κλείσε και άνοιξε την αντίστοιχη επιλογή στο Mi Fit να ξαναστείλει τις ρυθμίσεις στο band 2.
      όταν προσπαθώ να μπω με βγάζει ένα μήνυμα ''γίνεται σύνδεση'' και ένα πορτοκαλή γυρνάει γύρω γύρω και δεν κάνει σύνδεση!
      Άρα δεν λύθηκε ακόμα το πρόβλημα.. Έκανες κατάργηση σύζευξης και ξανά σύζευξη; Προσπάθησες να το συνδέσεις σε άλλο κινητό;
    • @dnomikos ναι τα έκανα ολα ! δεν έχω άλλο κινητό. εχω μέσα την 3.5.0 με αλγόριθμο 1.1.14----------------------------------------------

Ωπα συγνώμη μόλις με έβγαλε μήνυμα να ανανεώσω την MIOUI που έχω στην mioui 10
    • Ο/H alnikou έγραψε:

@dnomikos ναι τα έκανα ολα ! δεν έχω άλλο κινητό. εχω μέσα την 3.5.0 με αλγόριθμο 1.1.14----------------------------------------------
      Τότε κάνε αποσύνδεση από το Mi Fit και συνδέσου με διαφορετικό "προσωρινό" λογαριασμό, έτσι ώστε να μη βρει αποθηκευμένο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού το συγκεκριμένο band ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alnikou έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Οχι που δεν θα το κατάφερνα..χαχα....να είστε καλά ομάδα..δεν είστε τυχαίοι για μένα που όλη μέρα έχω την σελίδα μας ανοιχτή παράλληλα με όλες τις άλλες που κάνω δουλειά μου.....σας ευχαριστώ και ελπίζω κάποια μέρα να σας συναντήσω γιατί έχω περιέργεια να δω τι μυαλά κουβαλάτε μωρέ....αυτό ισχύει και για τα παιδιά που βγάζουν τις Ρομ και για τα παιδιά που έχω μιλήσει τηλεφωνικά.... βλέπε @gkalen Γιώργος.... μπράβο σας. ...σας διαφημίζω xiaomi-miui hellas.
      Ok μην αρπάζεσαι δεν το είπα με κακία όσο για το τηλεφωνικά εδώ το έγραψες ! άπλα τα έχω κάνει όπως γράφει το ποστ 3 αλλά το mi band τα έπαιξε έσβησα την εφαρμογή την ξανά έβαλα αλλα παλι τίποτα έπρεπε να το βάλω στην φόρτιση για να δουλέψει καλά, διορθώθηκε το ρολόι άλλα δεν κάνει τίποτα από αυτά που λέει ότι κάνει απλά δουλεύει όπως πρι χωρίς αναγνώριση κτλ. μιλάω για το 2 και όχι το 3 το οποίο το περιμένω με το nfts. το 2 λοιπόν δείχνει Ελληνικά ώρα ημέρα αλλά δεν έχει αναγνώριση κλήσης
      Σε εμένα δουλεύει άψογα σε ότι περιγράφει ο @dnomikos και ο @lallasgr.

" Γεωπόνος”

• Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Πήγα να βάλω νέο fw και έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη, δείχνει μόνο να το κάνω pair με το τηλέφωνο.συνδέεται όμως η οθόνη δεν αλλάζει.Μήπως το μπρικαρα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα στο forum,
      αρχικά να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που έκατσαν και έκαναν όλη αυτή την καταπληκτική δουλειά με τα ελληνικά.
      Αγόρασα το band χθες και σήμερα απλά ακολουθώντας τον απλούστατο οδηγό, όλα δουλεύουν ρολόι(pun intended) με ελληνική γλώσσα.
      Είδα πως ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Viber, όπως και εγώ.
      Το δικό μου θέμα ήταν πως είχα την "Λήψη μόνο όταν η οθόνη είναι ανενεργή" στο ON και όταν λάμβανα μηνύματα στο Viber γινόταν "wake up" η οθόνη του κινητού μου αν και παρέμενε κλειδωμένο.
      Απλά χρειάστηκε μέσα απο την εφαρμογή του Viber, να πάω στις Ρυθμίσεις --> Ειδοποιήσεις --> uncheck στην επιλογή "Φωτεινή οθόνη για μηνύματα" και μετά μου εμφανίζοταν κανονικά όλες οι ειδοποιήσεις.
    • Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Πήγα να βάλω νέο fw και έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη, δείχνει μόνο να το κάνω pair με το τηλέφωνο.συνδέεται όμως η οθόνη δεν αλλάζει.Μήπως το μπρικαρα;

Όχι μην ανυσηχείς... Μάλλον δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και ζητάει να συνδεθεί με το Mi Fit για να ενημερωθεί. Απεγκατέστησε προσωρινά τα Notify & Fitness και GadgetBridge και κάνε κατάργηση σύζευξης από το Mi Fit και σύνδεσέ το ξανά.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Όχι μην ανυσηχείς... Μάλλον δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και ζητάει να συνδεθεί με το Mi Fit για να ενημερωθεί. Απεγκατέστησε προσωρινά τα Notify & Fitness και GadgetBridge και κάνε κατάργηση σύζευξης από το Mi Fit και σύνδεσέ το ξανά.
      Το έκανα, περνά την γραμματοσειρά όμως φαίνονται περίεργα τα γράμματα και δεν φορτίζει.Το fw έχει περάσει όμως μόλις πάω να περάσω το res ή το ft κολλάει στο 20% και πάλι τα ίδια

Πήγα να βάλω και το fw από εδώ όμως πάλι κολλάει

• Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Δοκίμασε μέσω gadgetbridge. Μάλλον έχεις την inrernational έκδοση και με το norify σου κάνει νερά όπως και εμένα. Πέρνα δλδ τα resources μέσω gadgetbridge.
    • Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Το έκανα, περνά την γραμματοσειρά όμως φαίνονται περίεργα τα γράμματα και δεν φορτίζει.Το fw έχει περάσει όμως μόλις πάω να περάσω το res ή το ft κολλάει στο 20% και πάλι τα ίδια

Πήγα να βάλω και το fw από εδώ όμως πάλι κολλάει

Από ότι βλέπω χάνει την σύνδεση Bluetooth ή δεν συνδέθηκε ποτέ. Κάνε ξανά κατάργηση σύνδεσης και πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές (δεξιά πάνω Εμφάνιση όλων των εφαρμογών) > MIUI bluetooth και κάνε καθαρισμό δεδομένων. Επίσης κάνε καθαρισμό δεδομένων και στο Mi Fit. Αφού συνδεθεί με το Mi Fit και συγχρονίσει, τότε συνέχισε και βάλε τα υπόλοιπα αρχεία.

Αν δεν συνδέεται και επειδή κυκλοφορεί μια πατέντα από το 2015 (επι εποχής Mi Band 1S) με βραχυκύκλωμα των pin, ΜΗΝ το κάνεις... ΔΕΝ στο προτείνω. Αν δεν γίνει τίποτα, άστο να αδειάσει τελείως και να σβύσει μόνο του. Αφού σβύσει, άστο έτσι ακόμα μερικές ώρες (12 πρέπει να φτάνουν) να αποφορτιστεί τελείως ώστε να κάνει ουσιαστικά hardware reset και να χαθούν όλα όσα πέρασες.
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Το gadget δεν το βρίσκει καν.έχω την κινεζική

Ο/H drivth έγραψε:

Δοκίμασε μέσω gadgetbridge. Μάλλον έχεις την inrernational έκδοση και με το norify σου κάνει νερά όπως και εμένα. Πέρνα δλδ τα resources μέσω gadgetbridge.

• Διαφήμιση

Ωραία θα το αφήσω να σβήσει και μετά θα το δω πάλι.τα έχω κάνει όλα αυτά χτες, εκνευρίστηκα και το παράτησα.