Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από paylos mavroeidis: “Να πω και εγώ πως κατάφερα να συνδεθώ με Google account. Λόγω αποθήκευσης τρεξίματος 1,5 χρόνου με mi band 2 σε λογαριασμό της Google έψαχνα να δω πως θα συνδυάσω τo (ελληνικό fw με ελληνικό mi fit) τελικά τα κατάφερα λοιπον μπαίνω στο ψητό, έχουμε κάνει εγκατάσταση ft fw res που έχουμε κλείνουμε το Bluetooth και προχωράμε στην εγκατάσταση του mi fit (original google play) προχωράμε σε σύνδεση με τον Google λογαριασμό ανοίγει η εφαρμογή και μας ζητά να ανοίξουμε …
-
Παράθεση από lsdpower78: “Τις βλέπω μια χαρά και τις μέρες κ τα ΠΜ κ ΜΜ. Οπότε τέλεια. Αν διορθώθηκε και αυτό με τις αποσυνδέσεις, τι να πω... Είστε άπαιχτοι... ” Αν μπορείς, θα θέλαμε και απο σένα μια επιβεβαίωση όταν έρθει η ώρα. Οσοι περισσότεροι μπορείτε, έτσι ώστε να το ενσωματώσουμε στο επόμενο Mi Fit
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παίδες καλημέρα. Μόλις πέρασα το καινούργιο σας firmware με το Notify, αυτό που έχετε διορθώσει τις αποσυνδέσεις-δονήσεις του 16%. Έχω 70% μπαταρία, οπότε έχω δρόμο ακόμη να το δοκιμάσω. Επίσης, προσπάθησα να να περάσω κ τις πηγές με το Notify αλλά τίποτα. Τις πέρασε όμως μόλις συνδέθηκε με το mi Fit. Οπότε νομίζω ότι ειμαι κομπλέ, έτσι;; ” Ναι διότι είναι ενσωματωμένες στο Mi Fit που έχουμε στην πρώτη σελίδα. Για κάποιο λόγο κόπηκε η αναβάθμιση από το Notify & Fitness …
-
@SpyrosGk Καλημέρα, Ψυχραιμία!!! Απο την εικόνα που βλέπω δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ουσιαστικά σου ζητάει να το συνδέσεις με το Mi Fit για να κάνει ενημέρωση. Πριν το κάνεις, σβύσε όλα τα προγράμματα για το Mi Band 3 που έχεις κατεβάσει μέσα στον εσωτερικό χώρο του κινητού και απεγκατέστησε ότι σχετικό με Mi Band 3 έχεις τώρα εγκατεστημένο. Μετά πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Bluetooth και διέγραψε το Mi Band 3 αν το βλέπεις εκεί. Κατέβασε to official Mi Fit από το Google Play ή το δικό μας α…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από StasCo: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από StasCo: “Καλησπερα σε ολους. Πηρα και εγω στα χερια μου το Mi band 3 προ λιγων ημερων και ηταν στα κινεζικα οποτε ειπα σημερα να το αλλαξω στα ελληνικα. Το θεμα ειναι οτι ακολουθησα τον οδηγο βημα βημα και δυστηχως ακομα στα κινεζικα ειναι εκτος απο τον καιρο που γραφει πχ αιθριος στα ελληνικα χωρις το τελικο "ς" και καποια αλλα γραμματα. Απο τον οδηγο το μονο που δεν εγινε αυτοματα ειναι η αναβαθμιση του firmware μετα το βημα που δινεις…
-
-
-
-
Παράθεση από StasCo: “Καλησπερα σε ολους. Πηρα και εγω στα χερια μου το Mi band 3 προ λιγων ημερων και ηταν στα κινεζικα οποτε ειπα σημερα να το αλλαξω στα ελληνικα. Το θεμα ειναι οτι ακολουθησα τον οδηγο βημα βημα και δυστηχως ακομα στα κινεζικα ειναι εκτος απο τον καιρο που γραφει πχ αιθριος στα ελληνικα χωρις το τελικο "ς" και καποια αλλα γραμματα. Απο τον οδηγο το μονο που δεν εγινε αυτοματα ειναι η αναβαθμιση του firmware μετα το βημα που δινεις προσβαση σε οτι σου ζητησει το Mi band. εκανα…
-
-
-
-
Παράθεση από vanni: “αυτό λέω δεν κατέβασα εχθές τίποτα είμαι ακόμη με το προηγούμενο update που κάνατε και προσθέσατε την ομιλία και έχω κανονικά στους λογαριασμούς google fit και έχω συνδεθεί. ” Καλά έκανες εσύ και δεν αναβάθμισες αφού έβλεπες την προσθήκη λογαριασμού Google Fit. Οι διαφορές/διορθώσεις στην Ελληνική ομιλία δεν είναι και κάτι τραγικό για να το κάνεις αυτή τη στιγμή Παράθεση από Giannisagal: “Μου'φαγε τη Παναγία δεν συνδέεται......άστο να δείχνει ? στο ς ελληνικό μη γ€@€σω τίποτ…
-
Παράθεση από vanni: “μήπως το βγάλε βάλε διάφορα mi fit αφήνει κάποιο κατάλοιπα και δημιουργούν τα προβλήματα; Εγώ δεν είχα ποτέ άλλο πέρα από το δικό σας εδώ και ενώ δεν κατέβασα το καινούργιο που βάλατε και στο google fit με συνέδεσε άμεσα και με την εφαρμογή συγχρονίζει όμορφα και δεν έχω γενικά αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. ” Οχι δεν υπάρχει πρόβλημα...πόσο μάλλον που είναι βάλε βγάλε ουσιαστικά της ίδιας έκδοσης με μικροεπεμβάσεις. Τα προβλήματα που είχαμε τα ξημερώματα, ήταν γιατί πέσαμε …
-
Παράθεση από Giannisagal: “Εκανα Δημήτρη restart αλλά αν νομίζει πως θα μου σπάσει τα νεύρα χαχα θα δεις....θα το πατάω μέχρι το πρωί να κάνει σύζευξη σε ευχαριστώ πολύ ” Μη τα παρατάς, δεν θα του περάσει Στα δικά μας, ένα από όλα μας τρέλανε στην κυριολεξία. Άνοιξε και στο ενδιάμεσο το Mi Fit και τράβα προς τα κάτω μια φορά την οθόνη να κάνει συγχρονισμό μπας και... Στο φινάλε, μίλησέ του απειλητικά και πες του ότι θα το σουτάρεις να πάρεις το Band 3
-
Παράθεση από Giannisagal: “Προσπαθώ πόση ώρα αλλά το gadgetbridge δεν βρίσκει το mi bad 2 κάνω κάτι άλλο ωρε παιδιά; ” Καλά μερικές φορές, σου πρήζει τα συκώτια μέχρι να το βρει.. είναι μη μουλαρώσει!!! Κάνε και ένα restart το κινητό.
-