Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από poseidvn: “Και κάτι ακόμα το fond για το band 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ στο 3?? ” Όχι.. έχουν διαφορετική ανάλυση οθόνης!
-
Παράθεση από fanmar: “Καλησπερα. Ποια εκδοση firware θα πρεπει να γραφει οτι ειναι το mibad2 ? Παντου βλεπω την v1.0.1.81 Το δικο μου γιατι γραφει v1.0.2.81? Επισης μετα το περασμα του νεου firware χαθηκαν ολες οι σημερινες μετρησεις απο το miband....... Μπας κι εχω κανει τιποτα λαθος? ” Η διαδικασία που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα στο #3, έχει να κάνει μόνο με ενημέρωση γραμματοσειρών (ft). Σε καμία περίπτωση δεν πειράζει την έκδοση του firmware ή την έκδοση των πόρων (resources) στα Mi Band…
-
Παράθεση από nutrialex: “Ποια ειναι η πιο πρόσφατη Mifit για το mi band 3? Στο 1ο η στο 2ο ποστ? ” To Mi Fit είναι κοινό όποιο mi band και να έχεις και θα το βρίσκεις πάντα στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος στο πρώτο μήνυμα Που και που, να βλέπεις τις ανακοινώσεις όπως χθες το βράδυ διότι αναβαθμίζεται/διορθώνεται/εμπλουτίζεται. Εναλλακτικά να κοιτάς τον αριθμό λήψεων της εφαρμογής. Αν το δεις μια μέρα πχ από 900 λήψεις να ξαναμηδενίσει και να είναι πχ 50 λήψεις , κάποια ενημερωμένη έκδοση έχε…
-
Παράθεση από stnatza: “Καλημέρα, Εγκατέστησα το χθεσινό apk και μου συγχρονισε αμέσως με το Google fit. Ευχαριστούμε ” Παράθεση από johnnyman: “Καλημέρα φίλε μου. Τώρα συνδέθηκε που το δοκίμασα. Ότι να ναι!Ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω το Google Fit δεν δείχνει αναλυτικά στατιστικά όπως ύπνο, καρδιακους παλμούς κτλ? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπράβο παιδιά Βλέπετε, πέσαμε στην περίπτωση!!! Το Google Fit και εγώ σήμερα το έβαλα πρώτη φορά και το ψάχνω ακόμα Παράθεση από vr…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από sgatz: “Δοκίμασα την αναβάθμιση του γιατρού. Στα μείον η χάλια γραμματοσειρά με τα italic που ήδη ψάχνω τρόπο πως να την ξεφορτωθώ... Στα συν για μένα οι αλλαγές στις οθόνες, έχει πχ προστεθεί οθόνη μόνο με ρολόι τεράστιο για εμάς που είμαστε στράβακες! Αυτός ήταν ο λόγος κιόλας που την δοκίμασα. Μπορούμε να την κάνουμε κάποια στιγμή κι εμείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φυσικά και μπορεί να γίνει (πολλά μπορούν να γίνουν) αλλά χρειάζεται και υπομονή.…
-
@johnnyman Λοιπόν αυτά που βλέπω είναι τρελά... Μου κάνει τα ίδια τώρα και με την official εφαρμογή Mi Fit. Τελικά κάποια στιγμή κατάφερα να συνδεθώ με το official Mi Fit. Μετά τα έσβυσα όλα και τα έκανα όλα από το μηδέν. Να φανταστείς ότι κατέβασα από το forum και την εφαρμογή Mi Fit σαν να μην την είχα ποτέ biggrin.png Έσβυσα το Mi Fit από τον εσωτερικό χώρο, έβαλα αυτό που κατέβασα και απεγκατέστησα και τις 2 εφαρμογές Fit. Έτρεξα τον καθαρισμό από την Αφάλεια και μετά reboot. Έκανα εγκατάστα…
-
Παράθεση από johnnyman: “Απεγκατεστησα και τα 2 και τα ξαναπέρασα και πάλι τπτ ακριβώς το ίδιο κάνει..Πολυ περίεργο. Για δες και σε σένα και πες μου. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τώρα το κάνει και μένα. Μείνε όπως είσαι με αυτή την έκδοση, βελτιώσεις έχει έτσι και αλλιώς σε σχέση με την προηγούμενη και το βλέπουμε. Όταν υπάρχουν νεότερα τα λέμε
-
Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από dnomikos: “Περίμενε 5 λεπτά έγινε ένα μικρό λάθος και διορθώθηκε. Το ξαναανεβάζω. ” @johnnyman @paixtaras Εντάξει δοκιμάστε τώρα. wink.png ” Πάλι το ίδιο κάνει φίλε μου.... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τώρα, αποκλείεται. Κανε καθαρισμό δεδομένων του Mi Fit και του Google Fit. Θα τα απεγκαταστήσω τελείως και εγώ τώρα να τα ξαναβάλω να δω τι θα κάνει.
-
Παράθεση από dnomikos: “Περίμενε 5 λεπτά έγινε ένα μικρό λάθος και διορθώθηκε. Το ξαναανεβάζω. ” @johnnyman @paixtaras Εντάξει δοκιμάστε τώρα. wink.png
-
Παράθεση από johnnyman: “Προσπαθώ να συνδέσω τον λογαριασμό του Google Fit και μόλις επιλέγω το προφίλ μου δεν γίνεται τπτ. Έχω εγκατεστημένο το Google Fit στο κινητό. Τι παίζει? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Περίμενε 5 λεπτά έγινε ένα μικρό λάθος και διορθώθηκε. Το ξαναανεβάζω. Παράθεση από paiktaras: “η νέα έκδοση είναι αυτή στο τέλος του 1ου ποστ ? Και αν ναι τι κάνουμε , απεγκατάσταση της παλιάς και εγκατάσταση και μετά ενημέρωση μέσα από αυτή ? ” Απο πάνω και αν αρν…
-
Ανακοίνωση: Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit 3.5.0 με μικρές διορθώσεις στην Ελληνική ομιλία και περιέχει πλέον τη δυνατότητα προσθήκης/συγχρονισμού με το λογαριασμό Google Fit. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58327/ Για να την κατεβάσετε, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
-
Παράθεση από paiktaras: “ αυτό που καταλαβαινω είναι ότι περνάς μέσω της εφαρμογής [i]Notify & Fitness for Mi Band το αρχείο με κατάληξη res , το άλλο αρχείο με κατάληξη fw πως το περνάς ? Και τέλος...το mi fit το έχεις εγκατεστημένο ή όχι ?[/i] ” 1. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περνάς και το res. 2. Ναι εγκατεστημένο
-
-
-
-
Παράθεση από paiktaras: “σε ενός φίλου σήμερα πήγα να το κάνω Ελληνικό με τον εδώ τρόπο, έκανα απεγκατάσταση της original mi fit , εγκατάσταση μετά της Ελληνικής, είσοδο με Mi λογαριασμό ,pair κανονικά αλλά την αναβάθμιση δεν μου την κατέβασε ......τι μπορεί να έκανα λάθος ? ” Αφού είχε την official εφαρμογή, του είχε ήδη περάσει μέσα το 1.6.0.16. Θα πρέπει να βάλετε μόνοι σας και τα 2 αρχεία firmware και resources από την πρώτη σελίδα.