Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από apo.stam: “Είναι ίδιες; Ποια εγκαθιστώ; Έχω την: MiFit-4.0.12-Greek_MB4-RU-lang ” Όχι τη no-OTA που υπάρχει στο νήμα του Mi Band 4... Βάλε μια από τις δύο που έχουμε σε αυτό το νήμα στην πρώτη σελίδα. είναι ίδιες...η διαφορά τους είναι στο firmware για το Mi Band 3 που περιέχουν. Παράθεση από Siritos: “Με επίσημη εφαρμογή σε mi band 3 δηλαδή δεν θα έχει ελληνικά; Ευχαριστώ ” Τα μενού, όχι δεν θα είναι στα Ελληνικά στο Mi Band 3. Δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη για τη σειρά Mi Band 3 …

• Καλημέρα, Ναι την περνάς από πάνω αν είχες τη δική μας 4.0.12 και όσο αφορά το Mi Band 4, ναι θα κάνει αναβάθμιση μόνο του.

• Ανακοίνωση: Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.13 με επίσημη υποστήριξη Ελληνικών στο Mi Band 4 με το firmware 1.0.7.44 και resources v78 εκτός (ακόμα) από το μοντέλο με το NFC. Δεν περιέχει νέα αρχεία firmware για τη σειρά Mi Band 3. Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. ! ! ! Καλά Updates ! ! !

• Μπορείς να το επαναφέρεις στα Ελληνικά, περνώντας χειροκίνητα τα αρχεία fw και res που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα αφού βέβαια ελέγξεις πρώτα ποια ακριβώς πρέπει να κατεβάσεις και να περάσεις σύμφωνα με το hardware revision που έχεις...

• Ποια έκδοση firmware σου λέει ότι έχεις τώρα; Δες και από το Notify & Fitness ποιο hardware revision είναι το δικό σου Mi Band 3.

• Xiaomi Redmi Note 7

dnomikos - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από andreasp: “Να μην την κατεβασεις. Θα σταματησει να δουλευει το wificall Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” Οι 11.0.3.0 αν όχι όλες, τουλάχιστον οι Global και ΕΕΑ είχαν ανακληθεί. Δοκιμάστε την 11.0.4.0 που ανέβηκε και επίσημα για λήψη μήπως είναι εντάξει τώρα. Αν έχετε και ξεκλείδωτο bootloader, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας με προσωρινό boot σε TWRP recovery πριν την δοκιμή έτσι ώστε να γυρίσετε πίσω αν δεν δουλεύει.

• Η έκδοση 4.0.13 δεν έχει νέα firmware για τη σειρά Mi Band 3. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου έκανε...

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Για τον Καιρό που δείχνει πλέον Ελληνικά, υπεύθυνο είναι το Mi Fit. Μάλιστα μετά την 4.0.13, δεν υπάρχει λόγος πια να βγάζουμε custom Mi Fit πέρα από την Ελληνική ομιλία στις προπονήσεις. Θα δούμε... ίσως σταματήσουμε να βγάζουμε την εφαρμογή. Έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα και με τα 2 bug που έχουν όλες ανεξαιρέτως οι custom εφαρμογές με το ξεκλείδωμα του κινητού και με το Google account. Για κάνε καθαρισμό δεδομένων και στις 2 εφαρμογές να δεις αν φτιάξει η μετάφραση...

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Αν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και το Notify & Fitness, βάλε εκεί τη γλώσσα του Mi Band 4 στο Default.

• Ενημέρωση: Με την νέα έκδοση Mi Fit 4.0.13, ενεργοποιήθηκαν επίσημα τα Ελληνικά στο Mi Band 4 με το firmware 1.0.7.44 και resources v78 εκτός (ακόμα) από το μοντέλο με το NFC. Απεγκαταστήστε λοιπόν τη δική μας εφαρμογή MiFit-4.0.12-Greek_MB4-RU-lang.apk και κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή Mi Fit 4.0.13 από το Google Play. ! ! ! Καλά Updates ! ! !

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Επιτέλους επίσημα Ελληνικά. Το μοντέλο με το NFC δεν πήρε την αναβάθμιση ακόμα αλλά λογικά θα την πάρει προσεχώς. Μπράβο τους!

• Παράθεση από Nnoutas: “Λοιπόν συνέχεια των προβλημάτων. Κατά την εγκατάσταση των res v68 μέσω του Notify μου έβγαλε update failed. Δοκιμασα 2-3 φορές, τα ίδια. Στο 60-70 % μου σταματάει. Κάνω factory reset στο band και από τότε δε μπορώ να συνδεθώ ούτε με το δικό σας Mi Fit αλλά ούτε και το official. Δεν ξεκινάει καν το band δηλαδή. Έχει μείνει σε μια εικόνα με κινέζικα γράμματα. Α! Ξέχασα να αναφέρω, έχω την κινεζική έκδοση. ” Μετά το factory reset, πρέπει να κάνεις κατάργηση σύζευξης από το Mi…

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Σβύσε ότι εφαρμογή σχετική με το mi band έχεις εγκατεστημένη κάνε καθαρισμό δεδομένων από την Ασφάλεια του κινητού και μετά κάνε επανεκκίνηση στο κινητό. Εγκατέστησε πάλι μόνο το Mi Fit, άνοιξε το GPS, βάλε το Mi Band 4 να φορτίζει και ξαναδοκίμασε να κάνεις σύζευξη.

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Κοίταξε μήπως έχει παραμείνει σαν συσκευή μετά την κατάργηση σύζευξης στις Ρυθμίσεις του κινητού στο Bluetooth και σβύστο από εκεί.

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Ενεργοποίησε το GPS στο κινητό σου και ξαναδοκίμασε να κάνεις σύζευξη. Καλύτερα να το κάνεις με τον προηγούμενο λογαριασμό σου για να μη χάσεις τα παλαιότερα δεδομένα/στατιστικά σου.

• Γνωστό πρόβλημα με τους Κινέζικους server. Προσπάθησε αργότερα αν δεν έχεις ήδη συνδεθεί. Για να αποφεύγετε αυτό το πρόβλημα, μη διαγράφετε την προηγούμενη έκδοση MiFit για να βάλετε την επόμενη έκδοση που υπάρχει διαθέσιμη...μπαίνουν έτσι όπως είστε από πάνω γιατί όλες οι εκδόσεις υπογράφονται με τον ίδιο τρόπο εκτός από τις εκδόσεις no-OTA που υπογράφονται επίτηδες διαφορετικά για να μην γίνεται εγκατάσταση πριν διαγράψετε πρώτα την κανονική έκδοση και έτσι να ρυθμιστεί σωστά το no-OTA.

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Το τελευταίο beta firmware με υποστήριξη Ελληνικών έχει ακόμα συντμήσεις.

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από xristaras12: “εχω περάσει το 1.0.7.44 fw και το V78 res του Nitro. αν περάσω το apk θα μου το κάνει downgrade; είμαι με το no-ota 4.0.11 ” Όχι δεν θα σου πειράξει τα αρχεία που έχεις βάλει. Είναι και αυτό no-OTA (MiFit-4.0.12-Greek_MB4_no-OTA.apk) Παράθεση από horrendous: “Το δικό μου που δεν έχει nfc έλαβε την 1.0.7.14 η οποία με βάση το release note στο play store, περιλαμβάνει διορθώσεις για την nfc version. Ή τα firmware είναι κοινά για όλες τις εκδόσεις των band; ” Η έκδοση 4.0…

• Amazfit gtr

dnomikos - - Amazfit

Μήνυμα

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το 47άρι. Πρώτη φορά έχω στην κατοχή μου smartwatch και έχω ενθουσιαστεί πολύ από την ποιότητα κατασκευής του. Έκανε και τις επίσημες αναβαθμίσεις του και έχει μια χαρά Ελληνικά στις ειδοποιήσεις. Μπράβο τους! Άντε και με Ελληνικό μενού κάποια στιγμή

• Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για τα νέα res. Εμείς που είμαστε με το 4.0.11 NO OTA το νέο 4.0.12 τι παραπάνω δίνει εκτός το firmware ?? ” Δεν πρόσεξα κάτι διαφορετικό πέρα από το κλασικό "We improved user experience" Αλλά έτσι και αλλιώς θα σας ανεβάσουμε το 4.0.12 no-OTA στο νήμα του Mi Band 4 για να δοκιμάζετε όσα νεότερα beta firmware βρίσκετε με official υποστήριξη Ελληνικών. Ακόμα καλύτερα, αν θέλεις εσύ ή κάποιος άλλος να κάνετε ένα νέο νήμα σχετικά με την Επίσημη υπ…