Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Bodai: “@caeser κοίτα την τελευταία γραμμή πάνω απο την 1η κόκκινη ” @Bodai ξαναδιάβασε το editted μήνυμά μου!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Έχετε λάβει νέα mail με διορθωμένα Links... ” Αρνείται πεισματικά να εγκατασταθεί η leo, XTRVbeta1-6.10.27 (εννοείται ότι τώρα έχω την GTV-6.10.27 επάνω...) Το TWRP λέει ότι είναι για libra... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23001/

• Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από caeser: “AdΑway και καθάρισες! ” ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΣΕΝΑ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:mwGpzeAKy4xL9GO2hgdtGdg.jpg ” Είναι unofficial αυτό...

• Παράθεση από Xstos: “Έχω πραγματικά αγανακτήσει με το θέμα των διαφημίσεων στην εφαρμογή του φόρουμ. Έχω δε την εντύπωση ότι τις τελευταίες μέρες αυτές αυξήθηκαν κι άλλο, σε βαθμό που δεν θέλω πια καθόλου να το χρησιμοποιώ. Τι θα λέγατε για την απενεργοποίησή τους, για τα VIP μέλη; ” AdΑway και καθάρισες!

• Προβλημα Μi 4 Βοήθεια

caeser - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Και ΠΟΛΥ σου κράτησε το τηλέφωνο από το καλοκαίρι. Φοράει "μαϊμού" rom, του κινεζομάγαζου και γι'αυτό σε ταλαιπωρεί τόσο πολύ... Πρέπει να προσανατολιστείς να το φέρεις στα ίσια του. φλασάροντας την τελευταία XTRV rom που κυκλοφόρησε σήμερα. Για ξεκίνημα διάβασε ΕΔΩ.. Καλή επιτυχία!

• Μήπως είναι rooted η συσκευή σου? Εάν, ναι, πρέπει να την κάνεις unrooted...

• xiaomi-mi-mix-16.jpg Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Xiaomi Mi MIX στην αγορά, που από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα έφερε… ρεκόρ. Η συσκευή με την επιβλητική οθόνη χρειάστηκε μόλις 10″ για να πουλήσει όλα τα διαθέσιμα κομμάτια. Ο χρόνος αυτός ξεπέρασε κατά πολύ εκείνον του Xiaomi Mi Note 2, το οποίο είχε χρειαστεί 50 δευτερόλεπτα για να ξεπουλήσει την πρώτη παρτίδα. Sold out σε 10″ το Xiaomi Mi MIX

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από caeser: “Λειτουργία Burst και μετά μετατροπή σε gif : ” Με ποιο πρόγραμμα αν επιτρέπεται παππού μου? ” PhotoScape

• Παράθεση από demakhs: “έλαααααααααααααα, τα mi 5s είναι καθ' "οδόν"!! "Congratulations, your Banggood order #............ has been shipped" έπιασε τόπο το χεσ@δ@ στους Κινέζους... ” Σύντομα σε βλέπω με νέο avatar... Άντε με το καλό! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22860/

• redmi 3s help [SOLVED]

caeser - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Καλορίζικη η συσκευή σου. Αν θέλεις να κάνεις σοβαρή δουλειά πρέπει να αφιερώσεις λόγο χρόνο σε διάβασμα για να κατανοήσεις το τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις για να αλλάξεις ρομ. Σου προτείνω να ξεκινήσεις το διάβασμα από τον εκπληκτικό οδηγό του @geoanto555 ΕΔΩ...

• @mitch002 can't wait for your "epic Mi Mix review", athought let me confess you, that I have also got that precious telephone call from Santa Claus, and he told me, that I have also been very good all long year, just like you, so I am also granted to purchase both Mi Mix and Mi Note 2...

• Battery Drain 20% ανά ώρα!!

caeser - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από kon_fil: “εχω βαλει!δεν δείχνει κατι ιδιαιτερο . θα ανεβασω screen shots σε λιγο Sent from my SM-P605 using Tapatalk ” Όταν φτάσει γύρω στα 20-25% αν θέλεις δώσε και μερικά screensshots από το μενού "χρήση μπαταρίας" του τηλέφωνου (ασφάλεια-->Μπαταρία-->Χρήση Μπαταρίας) Δηλαδή από το "εφαρμογές", "υλικό" και από το γρανάζι πάνω δεξιά που δείχνει την καμπύλη χρήσης...

• Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από caeser: “ ” Με "μιση" καρδια έγραψες το Super.... Σαν παιδί τον έχεις τον κινεζο, μην τον κακολογησει κανεις!! λολ REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ” Τι πιο φυσιολογικό από το να έχω σαν παιδιά μου τις Xiaomi συσκευές μου βρε? Σε ένα Fan Clud της Xiaomi τι ακριβώς περίμενες να ακούσεις από κάποιον που είναι τρία χρόνια μόνιμο μέλος και κάτοχος ...."κάμποσων" συσκευών Xiaomi (δεν σου λέω αριθμό, επειδή δεν θα με πιστέψεις)? Αλλά, πέρα από τα "οπαδικά", πραγματι…

• @olafeone & @gfilip καλώς ήρθατε!

• Mi Note Pro forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22829/ --- Λειτουργία Burst και μετά μετατροπή σε gif : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22830/

• Battery Drain 20% ανά ώρα!!

caeser - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

@kon_fil βάλε καμιά εφαρμογή (Wakelock Dedector?) να δεις από που προέρχεται το drain...

• Παράθεση από knight666: “@caeser Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά λόγω δουλειάς κ τσαπατσουλιάς είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ θήκη ή bumper για να μην κλαίω το κινητό μου. Μου 'χει τύχει να πάω για καφέ κ η σερβιτόρα να ρίξει κατά λάθος όλον τον καφέ πάνω στο κινητό μου κ σ' εμένα. Ευτυχώς ήταν κρύος κ δεν έπαθα κανένα έγκαυμα. Φυσικά δεν έκανα σκηνή γιατί ήμουν με κοπέλα κ δεν ήθελα να σχηματίσει κακή εικόνα αλλά το κινητό τετέλεσθαι. Γι' αυτό μάγκες το κινητό πάντα στην τσέπη ή στα χέρια. ” Φίλε …

• Παράθεση από cloudffvll: “παιδια οδηγο για το mi5s πως περναμε twrp και μετα την gtv??(εχω ξεκλειδωσει το bootloader) ” Διάβασε εδώ και πρόσεξε τις προειδοποιήσεις: Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricron) (Για πρώτη φορά) - Μη δοκιμασμένος - [Μόνο για έμπειρους χρήστες]

• Παράθεση από amptel: “στο mate s που είχα πριν το έκανε αυτό !!! ” Super! Στο Note 3 Pro, πάντως το δάκτυλο δεν ..."ρολλάρει".

• Παράθεση από KALOGEROS: “νομιζω p9 huawei ” Πάντως η έκδοση P9 με 24Κ χρυσό και τιμή 1937€ δεν το έχει...