Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 94.
-
Παράθεση από mparaxir: “@Gisnnakhskhs εμένα δεν μου το κάνει εσύ έχεις βάλει την 11 official ετσι δεν είναι; αμα δοκιμάσεις να κανεις απεγκατασταση της τελευταίας ενημερωσης; @AndroiDimitris τι να σου πω και εγώ αυτη έχω που φορας ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την παλιά developer 9.1.3 που την θερωρουσα οτι ηταν πολύ καλη σε θεμα μπαταρίας. Δοκίμασε να βάλεις τότε η ποιο κατω ρομ μπας και είναι καλύτερη σε θέμα μπαταρίας ” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου των έκανα απεγκατασταση και είναι μιας χαρά…
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από Gisnnakhs: “Μου έφυγε εμένα αλλά το ξανα πέρασα με fastboot και καπάκι έκανα και root με την γνωστή εφαρμογή και έμεινε για πάντα το twrp ” Πως το κατάλαβες ότι σου έφυγε; όταν οαε να κλείσεις το κινητό η επανεκκίνηση δεν σου έβγαζε την επιλογή να μπει σε recovery; γιατι εμένα δεν την βγάζει αλλα αμα απενεργοποιησω το κινητό και πατήσω μετα το power και volume + μπαίνει στο recovery ” Όταν πατούσα την ένταση + και το power έμπαινε στο recovery της xiaomi
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από Gisnnakhs: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από Gisnnakhs: “Είναι κάι 3 ετών το κινητό μου με πολλούς κύκλους φόρτισης.... Δεν είδα καμιά ουσιώδης διαφορά να πω τη γρήγορα έφυγε πάντως..... xagcSWJuvTrBzia97 ” Καλα και εμενα το κινητο ειναι 3 χρόνων βέβαια αλλαξα πρόσφατα μπαταρία στο κινητό μιας που δεν έχω σκοπό να αγοράσω αλλο με καλύπτει μέχρι τώρα. Η 11 πως αου φαίνεται καλύτερη απο την 10αρα;ειχες την δικια μας ελληνικη; γιατι με τρωει το χερι μου να π…
-
Σήμερα άλλαξα μαζί με την γυναίκα μου την οθόνη τού κινητού της redmi note 4x mido και αυτό. Πανεύκολο πραγματικά. Είχε κιτρινίλες δεξιά και αριστερά και δεν φωτιζε καλά. 3 μήνες έχει που την πήρα από alli 22€ και είναι μπόμπα 1AvCUaAVh6BcYQ2b9 Τόσοι μόνο πρόβλημα που είδα δε ξέρω άμα φταίει η οθόνη η είναι λογισμικό το θέμα. Όταν κάνει κλήση κάι κλείνει η οθόνη με το αφτί πατιούνται άπο μέσα οι επιλογές. Πχ η αναμονή κλήσης η σημείωση.... Σε εμένα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από Gisnnakhs: “Είναι κάι 3 ετών το κινητό μου με πολλούς κύκλους φόρτισης.... Δεν είδα καμιά ουσιώδης διαφορά να πω τη γρήγορα έφυγε πάντως..... xagcSWJuvTrBzia97 ” Καλα και εμενα το κινητο ειναι 3 χρόνων βέβαια αλλαξα πρόσφατα μπαταρία στο κινητό μιας που δεν έχω σκοπό να αγοράσω αλλο με καλύπτει μέχρι τώρα. Η 11 πως αου φαίνεται καλύτερη απο την 10αρα;ειχες την δικια μας ελληνικη; γιατι με τρωει το χερι μου να περασω την 11 ” Ναι είχα εδώ την δικιά μας την ελλ…