Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 445.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “@miltosdelis άλλο αλλαγή γλώσσας και άλλο αλλαγή περιοχής. Και Ούτε εσύ την έχεις όπως και εγώ και γενικά νομίζω τα Kenzo.” Οκ λάθος κατάλαβα υπήρχε όμως στην ελληνική ροκ πριν 2 εκδόσεις αν θυμάμαι καλά ... Αυτό έγινε στις 2 τελευταίες ρομ λόγω ευρωπαϊκού σορς της ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο δικό μου kenzo υπάρχει η αλλαγή περιοχής αλλά το λέει γλώσσα 0f0fe41fada987fb2b8f3106ec8d9675.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ξεκιναω κατέβασμα για kenzo...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “CHANGELOG , XTRV 7.3.30 Τέλος τα μπερδέματα , όπως μάθατε ήδη έχουμε μόνο XTRV πλεον. Factory reset θα χρειαστεί στις παρακάτω συσκευές ... Ido , kenzo , cancro , virgo , wt86047 και wt88047. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται. Μπήκε TWRP 3.1.x.x στις παρακάτω συσκευές Armani ( αν βγει Ρομ θα μπεί ). Dior ( όταν βγει η επόμενη Ρομ θα μπεί ). Mido ( τώρα μπήκε , δεν είχε μπεί στην προηγούμενη Ρομ tongue.png ) Cancro Capricorn Gemini Helium Hydrogen Hennessy Hermes Kate Kenzo Land L…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manol80: “Σε kenzo το υπάρχει ακόμα το πρόβλημα με το power menu... ” Και θα συνεχίζει να υπάρχει μέχρι να βρεθεί αξιόπιστη λύση ... ” @MIUI_ART μπορεις να μου πεις βημα βημα πως να κανω το factory reset στο kenzo εχω παρει backup στο mi cloud μονο θα εχω καποιο προβλημα μετα το factory reset και την επαναφορα απο το mi cloud του backup μου...;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από soulg: “Παράθεση από miltosdelis: “Καλησπέρα ομάδα πέρασα την νέα ρομ στο kenzo τα μονα προβλήματα 1)κατανάλωση μπαταρίας 2)recovery mode button σε αυτή την έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Shortcut επαφή στο desktop (με το σχετικό widget) μπορείς να κάνεις; Έχω παρατηρήσει κι εγώ μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας 10% με 15% περίπου σχετικά με τις πρόσφατες προηγούμενες rom.” Όχι δεν μπορώ να κάνω συντόμευση επαφής στην επιφάνεια Στάλθηκ…
-
Καλησπέρα ομάδα πέρασα την νέα ρομ στο kenzo τα μονα προβλήματα 1)κατανάλωση μπαταρίας 2)recovery mode button σε αυτή την έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από 7.3.9 σε 7.3.16 στο kenzo φάγαμε 5% μέχρι να ξανά ανοίξει το κινητό βλέπω μερικά κολλήματα αλλά σαν πέρασμα πέρασε γρήγορα η νέα ρομ Edit 1 Apn όλα καλά Περιοχή όλα καλά έμεινε Ελλάδα Edit 2 "K/δ" αντί για "K/s" δεν διορθώθηκε ακόμα Διαχείρηση ραμ μέχρι στιγμής όλα καλά 1.7 ελεύθερη με μία εφαρμογή ανοιχτή μόνιμα Edit 3 Γρήγορη επανεκκίνηση Συνεχίζετε το πρόβλημα με το recovery button κάνει επανεκκίνηση αντί να μπεί στο twrp πρόγραμμα Edit 4 8e02ec921fd8b86971911c383bbfba7e.jpg Edit 5 160 χα…
-
@BanditGR αν γίνει κάτι τέτοιο ποιος είναι ο τρόπος να πάμε σε official global dev έκδοση για να έχουμε ota updates στο kenzo...; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δωσε πονο ρε gearbest...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Στο δικό μου Kenzo δουλεύει το WiFi, δεν μπαίνει σε recovery από το εικονίδιο και είχε χάσει τα APN Redmi note3 pro” Επαληθευω και εγώ τα προβλήματα στο kenzo μου με το recovery mode και τις apn ρυθμίσεις που χάθηκαν από 7.3.2 στην 7.3.9 rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
8 με τον πρωτο λογαριασμο μου miltosdelis και αλλες 8 με τον λογαριασμο μου 1645904269 καλη επιτυχια σε ολους μας παιδια... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31653/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31654/
-
@tragos bd2c7859dd4ffa2d019908f7281c088c.jpg τα ίδια και στο δικό μου kenzo... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από whoknowsss: “Στο φόρουμ το επίσημο, στα σχόλια που έχουν γίνει υπάρχουν ευχαριστίες για την προσθήκη της επιλογής. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου λένε ” ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. Τηλέφωνο -> Κάτω αριστερά κουμπί (Ξ) -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων -> Increasing ringtone volume, το απενεργοποιείτε και ησυχάζετε επιτέλους από τον κλιμακούμενο ήχο κλήσης.” 1b62354f294daa1b12a66751843c5c2a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
c91cf04c8af5951a49fb8a6f58a283a0.jpg10c586819abab4da1f446e0f20eb0a9a.jpg33214d7e85edd6319ec8eebeb0d8c13f.jpg7296f0ecc10ba7ec1f248d7749580ca5.jpgdbeafe167ae86ad77dcb4ddc80e17996.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά έχω θέμα με υψηλή θερμοκρασία στο κινητό εδώ και λίγη ώρα ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα καλά έστρωσε φανερά πλέον μετά από καθαρισμό με cm
-
RE:
Μήνυμα@jgougos Αντί για Πολωνία εμένα επανέρχεται σε Κίνα μετά από κάθε επανεκκίνηση και το '/δ' με το '/s' δεν άλλαξε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις την πέρασα στο kenzo μου... APN settings ολα καλά ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από miltosdelis: “Παράθεση από apsogos4ever: “@miltosdelis ήρθε η ώρα να γίνεις VIP αγόρι μου.... Sent from my MI 5s using Tapatalk ” εννοειτε αλλα δεν εχω paypal αν γινοταν με αλλο τροπο το σκεφτομαι σοβαρα για χρονο κιολας ” Θα σου απαντήσουν η διαχειριστές, νομίζω γίνεται και με κατάθεση. Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Διαχειριστες μια προσωπικη ενημερωση επι του θεματος θα μπορουσα να εχω παρακαλω...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltosdelis: “παιδια δεν εχω παρει mail ουτε γι αυτη την εκδοση rom αλλα ουτε και για την επομενη... μηπως μπορουμε να το δουμε το θεμα αυτο ευχαριστω. ” Mail λαμβάνουν ΜΟΝΟ τα VIP μέλη μας βρε... ” δεν αντεξα την ειπα την πατατα μου χα χα χα...