Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 445.

• RE:

MiltosDelis - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “ισως αν πειράξεις το vendor/etc/fstab.qcom αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να δω αν πιάνει στο συγκεκριμένο.. Το ίδιο κάνει και αυτό το αρχείο.. DisableForceEncryption_Treble H κρυπτογράφηση ειναι "οδηγία " από την google στην ουσία και πρέπει να υπάρχει στα κινητά. ” όποτε το περνάω αυτό το αρχείο το κινητό μένει στο λόγκο xtrv ενημερωση 1η ολα οκ με το φλασαρισμα του persist οποτε δεν υπαρχει θεμα με το twrp δεν διορθωνεται και μαλλον δεν χρειαζεται να διορθωθει αυτο το μην…

• RE:

MiltosDelis - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “οι δοκιμές twrp επαναφέρουν την κρυπτογράφηση στο twrp. Βάζεις ένα, κάνεις format και τελειώνεις εκει με το θέμα twrp. Για τους αισθητήρες πάρε το persist.img από μια fastboot του κινητου σου και κάνε το flash απο twrp σαν images.. flash/flash images/επιλέγεις το αρχείο/επιλέγεις το διαμέρισμα persist.” Πώς μπορούμε να σταματήσουμε την κρυπτογράφηση έτσι ώστε να μην μας βγάζει το μήνυμα decrypt mount data στο twrp; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Στάλθηκε από το Redmi …

• Μετά από δοκιμές twrp και αρκετά fr γιατί μου βγάζει στο twrp να κάνω κάθε φορά που μπαίνω decrypt mount data πλέον δεν δουλεύει κανένας αισθητήρας έχει γίνει έλεγχος cit όλα είναι μηδέν και φωτεινότητα δεν αλλάζει και δεν γυρνάει η οθόνη σε φουλ σκριν έχουμε καμία λύση η πάμε για πέρασμα με fastboot πάλι την παλιά ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλησπέρα κοινότητα και χρόνια πολλά σε όλους ερώτηση... δεν μπορώ να αλλάξω ήχο στα μηνύματα sms εννοώ περνάω αυτόν που θέλω από το μενού "ρυθμίσεις - ήχος και δόνηση - ειδοποιήσεις" μου γυρνάει στον ήχο "ειδοποιήσεων εφαρμογών" κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα η κάποιο τρόπο να λύσουμε το θέμα μου είμαι στην τελευταία ελληνική xtrv rom 9.12.12

• Παράθεση από NasDriver: “Απεγκατάσταση της εφαρμογής δοκίμασες ? ” ναι ναι και κατάργηση σύζευξης μέσα από το πρόγραμμα πριν κάνω την διαγραφή του αλλά τίποτα προσπαθώ να μιλήσω από το πρωί και με το support του TOMTOP αλλά πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 48 ώρες μέχρι να το δουν το πρόβλημα μου οι τεχνικοί τους

• καλημέρα κοινότητα αντιμετωπίζω ένα μικρο θέμα με το whyred μου και μια συσκευή bluetooth honor band 5 αγορά από tomtop (απλή αναφορά) μετά από τις 2 τελευταίες ενημερώσεις που έκανε το band δεν εμφανίζετε καθόλου στις συσκευές bluetooth του whyred μου εννοώ αν το κάνω pair μέσα από το apk του το βλέπει κανονικά και επίσης το band βγάζει μήνυμα στην οθόνη του ότι δεν είναι συνδεδεμένο με το κινητό μέσω bluetooth η ότι το bluetooth είναι κλειστό πράγμα αδύνατο γιατί έχω πάντα ανοιχτό το bluetooth…

• Πέρασα χειροκίνητα και τα 3α ελληνικά αρχεία φοντ, ρες, φιρμγουερ, αλλά βλέπω αγγλικά στον καιρο δεν θυμάμαι όμως έτσι πρέπει να φαίνεται η όχι πιχι αντί για συνεφιασμενος λέει cloudy Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dnomikos: “Ποια έκδοση firmware σου λέει ότι έχεις τώρα; Δες και από το Notify & Fitness ποιο hardware revision είναι το δικό σου Mi Band 3. ” τωρα εχω το 4αρι συνδεμενω το ολο μπερδεμα εγινε απλα με την ενημωρωση του 4α στα ελληνικα απο την μαμα xiaomi και απλα υπεθεσα οτι το εκαναν και για το 3α πραγμα που δεν εγινε μικρο το κακο περιμενουμε απλα την μαμα xiaomi ουτως η αλλος το 3αρι δεν ειναι για μενα

• RE:

MiltosDelis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Η έκδοση 4.0.13 δεν έχει νέα firmware για τη σειρά Mi Band 3. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου έκανε...” Το band έγινε αγγλικό με την έκδοση 4.0.13 από playstore μπορώ να γυρίσω στην 4.0.12 από εδώ η θα μου κάνει downgrade firmware και resources; Δεν το είπα καλά πριν σόρρυ... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• περασα την νεα εκδοση 4.0.13 απο play store και μου γυρισε το band στα αγγλικα υπεθεσα πως θα εφτιαξαν το θεμα με τα ελληνικα και στο 3αρι οπως και στο 4αρι αλλα τελικα υπεθεσα λαθος μπορω να περασω την 4.0.12 απο εδω η να περιμενω την 4.0.13 απο εδω μηπως εχω ποιο ενημερωμενω υλικολογισμικο και πορους... οποιος γνωριζει ας κανει ενα κοπο να μου απαντηση ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγεθους του μηνυματος μου

• Τι πρέπει να κάνω για να φύγει αυτή η εφαρμογή είναι με την τελευταία 11αρα ρομ 9.9.26 στο whyred κινητό μουcc3b8041885b06b7bbd28cd2d0040745.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MiltosDelis - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltosdelis: “Εμείς που το ρυθμισαμε από μόνοι μας το build.prop για την gcam να την ξανά περάσουμε η όχι...; ” οχι για την Gcam δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι Flash την νέα ROM, αλλά αν δεν το κάνεις θα συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα με το CTS profile και δεν θα μπορείς να κατεβάσεις για παράδειγμα το Netflix από το Google Play Store και όποια άλλη εφαρμογή κάνει έλεγχο για SafetyNet ;)” Μόλις έκανα ΟΤΑ ενημέρωση όλα οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοπ…

• RE:

MiltosDelis - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από NasDriver: “Βγήκε νέα ρομ με διορθώσεις για το fingerprint και έτοιμες ρυθμίσεις για gacm (persist.camera κτλ) ” Αν δείτε ειδοποίηση από τον Updater για νέα ROM 9.9.26 για το Whyred, απλά κάντε την Download & Flash καθώς διορθώνει το πρόβλημα με το CTS Profile (Fingerprint), και θα μπορείτε να βάλετε την Gcam χωρίς κάποιο extra patch της ROM. :thumbsup:” Εμείς που το ρυθμισαμε από μόνοι μας το build.prop για την gcam να την ξανά περάσουμε η όχι...; Στάλθηκε α…

• Και σε μένα όλα καλά πέρασε κανονικά χωρίς fr πάνω απο την 9.9.3 χωρίς κανένα σφάλμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα κοινότητα πήρα μόλις μέιλ για την 11αρα ρομ 9.9.26 ελληνική αλλά δεν μπορώ να την περάσω μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση είναι στην έκδοση 9.9.3 με ΟΤΑ ενημέρωση και έχω ενεργή συνδρομή στην κοινότητα για χρόνο οποίος έχει χρόνο και γνωρίζει καμία λύση ας απάντηση ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MiltosDelis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ότι τιμή και να βάλουν δεν παίζει κανέναν ρόλο, αν τους κάνει "κλικ" το σταματάνε και πλέον ζητάνε αποδείξεις αγοράς από paypal-alipay καθώς και χρέωση της τράπεζάς σου...” Ένα honor band 5 είναι μέσα στο πακέτο ε δεν πιστεύω να έχω θέμα τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας παιδιά καλή συνέχεια Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MiltosDelis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Θέλεις κάτω από 22€” Ανά βάλανε 24-23 η ακόμα την κανονική τιμή λες να υπάρχει πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα κοινότητα παραγγελία 24.99 μαζί με τα έξοδα αποστολής συνολικά duty free μέθοδος αποστολής από ηλεκτρονικό κατάστημα TOMTOP υπάρχει περίπτωση να έχω έξτρα έξοδα τους έχω ενημέρωση πριν το στείλουν και να βάλουν καλού κακού στο κουτί τιμή κάτω των 25 ευρώ για να μην έχω καθυστέρηση στο ελληνικό τελωνείο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MiltosDelis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από geogian: “Παράθεση από geogian: “Καλημέρα Εγκατέστησα την 9.7.11 στο whyred και στη χρήση μπαταρίας μου εμφανίζει την εφαρμογή com.miui.systemui.devices.overlay με κατανάλωση 65%. Μήπως γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται; ” Τώρα μετά από χρήση 1 ημέρας η παραπάνω εφαρμογή εξαφανίστηκε και επανήλθε στη κανονική λειτουργία η χρήση μπαταρίας.” Και σε μένα τον ίδιο έγινε μετά από φόρτωση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MiltosDelis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μήπως έχετε κάνει root με το magisk ?” Εγώ ναι εδώ και καιρό κάνω ρουτ με το ματζισκ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk