Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από frozex: “@GR_Macedon "Τελικά το καραbrickαρα και από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 5 το ξημέρωμα με παίδευε." το λες για να το δοκιμάσω ή όχι; γιατί αν πήρε εσένα τόσο εγώ θα βάλω το κινητό στον τοίχο να καλύψει κάτι μερεμέτια που χρειάζεται. ” ΑΝ φτιάξεις το καλώδιο και κάνεις ότι έκανα στο τέλος δεν θα σε πάρει ούτε 20 λεπτά. Εγώ έπαθα για να μάθετε εσείς.
-
Παράθεση από faklan: “Kate με ΡΟΜ kenzo ναι από την αρχή! ήρθε από Bangood με την MIUI version MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.1.0.0(LHOCNDG) GR_Macedon διαβασα το νημα και τα σχετικα... απλα ρωταω: εμενα που μπαινει κανονικα σε fastboot & edl mode το βλεπει κανονικα το τηλεφωνο και φλασαρω kenzo, αν το κανω αυτο με τα καλωδια θα στρωσει και θα μπορω να φλασαρω kate ; ” Λοιπόν άκου τι θα δοκιμάσεις. Πρώτα απενεργοποίησε το lockscreen αν το έχεις ενεργοποιημένο. (υπάρχει λόγο που δεν είναι της παρού…
-
Παράθεση από chat1978: “Το banggood (που μου είχε ξεκλειδώσει το bootloader) μου ζήτησε να στείλω πίσω το κινητό. Και λέει θα μου στείλουν άλλο και θα μου πληρώσουν τα μεταφορικά. Βέβαια εγώ δεν έχω τίποτα άλλο εκτός από την συσκευή συνεπώς τους ρώτησα τι γίνεται αλλά κάνουν δέκα χρόνια κάθε φορά για ένα mail. Κάποτε ήταν καλή υπηρεσία, τώρα έχει χαλάσει πολύ πιστεύω. Γνωρίζει κανείς από συσκευασία επιστροφής; Εν τω μεταξύ, με μισή καρδιά και λόγω χρόνου και έλλειψης επιλογών, πήρα από την ισπαν…
-
Εδώ έχουμε χρόνο για κόλπα. Μέχρι τώρα σετάραμε ένα mi tv box 3 και ένα redmi note 3 pro. Όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς από τη ΧΙΑΟΜΙ-Δυτικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20840/ Από αριστερά προς τα δεξιά @bzanios, @giangosgr, @GR_Macedon, @manik
-
Δοκίμασε με το Deep Flash καλώδιο. Παίρνεις ένα USB καλώδιο το απογυμνώνεις σε κάποιο σημέιο κάπου στη μέση. Έχει 4 καλώδια. Απογυμνώνεις το πράσινο και το μαύρο σε ένα μικρό μέρος. Συνδέεις το τηλέφωνο σε κατάσταση EDL με το καλώδιο και έχεις έτοιμο το miflash tool. Συνδέει μεταξύ τους πατώντας τα με τα δάκτυλα τα 2 καλώδια για 5-7 δευτερόλεπτα (πράσινο-μαυρο) κάνεις refresh το miflash tool και μόλις δει στην com το τηλέφωνο αφήνεις τα καλώδια (να μην ακουμπάνε τώρα μεταξύ τους) και πατάς flash…
-
Φιλε μου διάβασε τον οδηγό καλά. Με κλειδωμένο bootliader δεν γίνεται flash από fastboot, αλλα από edl mode.
-
Παράθεση από Bodai: “@frozex στην παρούσα φάση υπάρχει ασυμβαότητα του MiPcSuite με MM rom, περιμένουμε ανάβαθμιση του. Οπότε μην περιμένεις να δει το kenzo ” Χρήστο δεν είναι KENZO μάλλον, γιατί είναι το International, άρα KATE. @frozex το έβαλες σε fastboot rom και δεν το είδε το mipcsuite? Εγώ είχα χτες ενα ίδιο και όταν το σύνδεσα στο mipcsuite, το είδε και μου εβγαλε αναβαθμιση. Αλλά μόλις επελεγα την ρομ σταματούσε, μαλλον επειδή φορούσε unofficial και ήταν και ξεκλείδωτο? Τελικά το καραbr…
-
@wizwiz, ευχαριστώ για το λινκ. Τελικά ισχύει ο οδηγός που έδωσες. Στις 4 το ξημέρωμα εφαρμόζοντας παραπλήσιο οδηγό εφτιαξα το deep flash καλώδιο και τα κατάφερα να φλασαρω το Redmi Note 3 pro Special Edition (Kate). Μάλλον η Xiaomi αρχίζει σε κάποια μοντέλα να μην επιτρέπει το EDL , χωρίς αυτό το καλώδιο.