Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ότι και να γίνει μην ανοιξεις άλλο λογαριασμό, γιατί θα γίνει μπαχαλο. Το ξεμπλοκαρισμα μπορεί να γίνει μόνο από το pc. Το πώς δεν το ξέρω με τοσους λογαριασμούς που έχεις ανοίξει. Για να δεις αυτά που σου είπα, πάντα με pc πρέπει να φυγουμ όλα αυτά τα λουκετακια, δηλαδή να δηλωθεί το pc και να γίνει επαληθευση οτι το pc είναι δικό σου. Θα γίνει επιβεβαίωση με e-mail ή με sms στον τηλεφωνικό αριθμό που έχεις δηλώσει, αν εχειε δηλώσει.
-
Σε μένα με rn3p δουλεύει κανονικά η Αριαδνη
-
Το λέω με κάθε επιφύλαξη. Μπες από το pc στο mi cloud. Επάνω αριστερά θα γράφει τον αριθμό των συσκευών που είναι συνδεμενες. Αν γράφει just a sec... αλλαξε την γλώσσα από αγγλικά σε άλλη. Αν γράφει οτι ειναι συνδεδεμενη συσκευή επέλεξε την και πατα remove. Μετά άνοιξε πάλι υο κινητό και δες αν προχωράει. Χωρίς καρτες sim δοκιμασες πρίν; Δεν σου απανταω αμέσως γιατί μπαίνω στο μάθημα και συνδεομαι στα διαλείμματα.
-
Τι εννοεις;. Υπάρχουν οι rom GTV και Thunder για το κανονικό 3s/prime
-
Δοκιμασε χωρίς σιμ μέσα και να είναι συνδεδεμενι σε ενα καλο wifi. Μήπως το τηλέφωνο είναι μεταχειρισμενο; Έτσι που μου τα λεε είναι σαν να είχε δηλωθεί με διαφορετικη διμ από αυτές που φοράει, οπότε την ψάχνει να την βρρι και επειδή δεν την βρίσκει δεν ενεργοποιείται το mi. Δοκίμασε χωρίς sim και βλεπουμε...
-
Μπραβο @leontatos. Μου έδωσες ελπίδες για το κινητό της κορης. Σε πρώτη ευκαιρία θα περάσω τη ρομ του gkalen. Συμπέρασμα, τουλαχιστον θεωρητικό είναι οτι, η μπαντα δεν χάνετε με τη Land ρομ. Δεν μένει να τη διυμε και επί το εργον.
-
Λοιπον ωραίο πρόγραμμα και μπράβο που το βρηκες. Κάνε τη σειρά που βλεπεις στις εικονες και στειλε μας την τελευταία του δικού σου που δείχνει ποιες μπάντες υποστηρίζει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19900/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19901/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19902/
-
Δεν ξέρω φιλε μου. Αν δεν βρούμε μια σίγουρη γωνιά που να ξέρουμε οτι έχει μόνο μπάντα 20.......δεν υπάρχει σιγουριά.
-
Δεν το προσεξα. Ναι τοτε εχει. Να μπειι στον λογαριασμο του με pc ´η με το κινητο με τον browser και να το γυρισει σε landscape.
-
Καποιοι ξεκλειδωσαν και με stable
-
Κανε και μια επανεκκινηση του υπολογιστη. Μηπως δεν εχουν περαστει οι drivers? Καπου υπαρχει θεμα με το πως αλλαζουμε τον driver απο 900Ε σε 9008. @lallasgr δικος σου πρεπει να ηταν με φωτογραφιες. Απο εδω δεν μπορω να κανω πολλα, γιατι ειμαι μεσα με ενα TV Box.
-
Δεν εχει cchat γιατι δεν εχει πανω απο 30 μηνυματα, Μονο πμ. Επεισης απο οτι βλεπω ειναι με Tapatalk.