Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.

• Mi Band 4

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Που πάω ρε παιδιά στο notify και κάνω ενεργοποίηση τα smiles;;;;;;

• Mi Band 4

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Επειδη δεν τα ξέρω καλα,που πάω στο notify για να τρέξω αυτό το αρχειο;;;και αυτό που λέτε για τους τόνους που το γράφει στο notify ρε παιδιά;;

• Mi Band 4

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπερα παιδιά.μπαινω σήμερα στο mi band face και δεν μου βγάζειτιποτα μόνο μετά από κάνα λεπτό ένα φάρο στη μέση της οθονης.ξερει κάνεις κάτι γι'αυτό;;;θέλω να κατεβάσω κάνα face και δεν μπορω

• Mi Band 4

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Παιδια για να δείχνει σωστά ο καιρός τη πρέπει να κάνω;;;

• Mi Band 4

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια.εβαλα στο notify ισπανικά σαν γλώσσα και μου δείχνει κανονικά ελληνικά αλλά όταν με καλούν τα λέει στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω τίποτα.μπορω να κάνω κάτι γι'αυτό;;;;;

• Ημερολογιο

fatsas7 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Οχι στα ελληνικά έχω το μενού,απλά μπήκα στο ημερολόγιο και κάπου γράφει για γλώσσες και έβαλα αγγλικά και δεν ξέρω πως γυρνάει τωρα

• Ημερολογιο

fatsas7 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά.εβαλα καταλάθος τη γλώσσα του ημερολογίου που έχει η xiaomi στα αγγλικά και δεν ξέρω πως γυρνάει στα ελληνικά.καποια βοήθεια;;;;

• Mi Band 4

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

θέλω να βάλω το ελληνικό mifit στην γυναίκα μου με το mi band 3 με δικούς μου κωδικούς και θέλω να βάλω το mifit το ελληνικό στο δικό μου κινητό με το mi band 4 πάλι με δικούς μου κωδικούς...γίνετε;;;γιατί δεν κατάλαβα την απάντηση σου

• Mi Band 4

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω ένα λογαριασμό και σε ένα mi band3 και σε ένα mi band 4;;;δηλαδη σε δύο mi fit αλλά σε ξεχωριστά κινητά;;;

• Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω κάτι;έχω το mi band 3 και θέλω να το δώσω κάπου και να πάρω το 4.γινεται να έχω δύο mifit με τον ίδιο λογαριασμό δηλαδή με τους ίδιους κωδικους και στο 3 και στο 4;;

• Να ρωτήσω κάτι παιδιά για το 4.διαβασα ότι άμα βάλω τα ονόματα κεφάλαια θα τα δείχνει κανονικά,οι ειδοποιήσεις από viber η messenger η τα απλά μυνήματα πως τα δείχνει;;;;;δηλαδή greeklish η αγγλικά κανονικα;;τους αριθμούς χωρίς όνομα τους βγάζει;;

• Να ρωτήσω κάτι παιδιά για το 4.διαβασα ότι άμα βάλω τα ονόματα κεφάλαια θα τα δείχνει κανονικά,οι ειδοποιήσεις από viber η messenger η τα απλά μυνήματα πως τα δείχνει;;;;;δηλαδή greeklish η αγγλικά κανονικα;;τους αριθμούς χωρίς όνομα τους βγάζει;;

• Mi Band 4

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Ποιες εντυπώσεις να διαβάσω αφού λέει για τον 3 και εγώ θέλω συμβουλές για το 4. Θέλω να μάθω αν αξίζει το 4 και αν μπορώ να διαβαζω ελληνικά τώρα;;

• Mi Band 4

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλημερα παιδιά.λιγες ερωτήσεις να κάνω,το mi band 4 συνχρονιζεται με το mi fit το ελληνικό;;;όταν σε καλούν η μυνήματα από viber παράδειγμα σου έρχονται στα ελληνικά;;έχει βγει καμιά ρομ για ελληνικά πλήρεις;;;

• Καλημερα νωρίς νωρίς,έσβησα όλες τις εφαρμογές του mi fit και ξαναπέρασα την 4.0.0 την ελληνική και πάλι παραμένει το πρόβλημα που δεν συνδέεται με τον λογαριασμό xiaomi.ιδωμεν

• Καλησπερα παιδιά.περασα την 4.0.2 και μετά δεν έκανε σύνδεση καθόλου με το ρολόι.εσβησα την ελληνική και είπα να περάσω του playstore αλλά δεν μου διαβάζει τους κωδικούς για να συνδεθεί.τι πρέπει να κάνω γιατί το ρολόι έχει μείνει στην συνδέσει και βλέπω να το πετάω στο τέλος

• Τι άλλαξε με την τελευταία έκδοση;τι καινούργιο προστέθηκε;

• mi band 3 καιρος, και μπαταρια

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από fatsas7: “Το έκανα αυτό και μετά ξανακατεβασα το ελληνικο mifit αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα εερωτηματικα; ” κατεβασα από το miui gr την 3.5.9 την περασα και όλα καλά.κατεβασα το notify και πήγα να περάσω κάτι για τα ελληνικά και τα έκανα μπαχαλο.εκανα επαναφορά και κατεβασα πάλι το mi fit και το έβαλα συνεχίζει να παραμένουν τα ερωτηματικα.μεσα από πιο πρόγραμμα τα περνάω τα αρχεία;;;

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Το έκανα αυτό και μετά ξανακατεβασα το ελληνικο mifit αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα εερωτηματικα;

fatsas7 - - Mi Band

Μήνυμα

Παιδια πως τα σβήνω όλα και περνάω πάλι την ελληνική γλώσσα,γιατί εκανα μια παπάρια και όλα γύρισαν στα ερωτηματικά;;;