Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από tasos17: “Σε ποκο νομίζω πίνει την μπαταρία σαν τρελό.... Ερώτηση νομίζω η τελευταία καλύτερη είναι η 9.5.9 ; Την έχω στο κινητό πως την περνάω; Από τον updater η από recovery? Ποια wipes κάνω;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” ίσως χρειαστεί και factory reset για τόσο μακρινή ρομ
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟ καθένας θα πει την γνώμη του όπως και κάνω και εγώ εδώ...η απόφαση και η δοκιμή είναι δική σου.... Εγώ προσωπικά βάζω πάντα την xtrv και με τον δικό μου τρόπο βοηθάω στα τυχόν προβλήματα όπου δημιουργούνται.... Επόμενος μπορείς να δοκιμάσεις και να μας πεις εάν άξιζε η όχι....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟχι βέβαια....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@Ross20 εγώ θα πρότεινα να ξεκλειδώσεις τον bootloaderκ;ι να βάλεις την xtrv ώστε ευχαριστηθεί ακόμα πιο καλά την συσκευή σου..μ
-
Συγχρονισμός στο verge
ΜήνυμαΤελος καλό όλα καλά...
-
Εγω προσωπικά σταματήσα να αγοράζω από εξωτερικό...ούτε αγωνία ούτε αχγος...και για μικρή διαφορά τιμής....
-
Συγχρονισμός στο verge
ΜήνυμαΕχεις κάνει κάνα ρεσταρτ;; Και το ρολόϊ και το κινητό;;; Μήπως κόλλησε....;;!!! Ποια έκδοση φοράει;;;
-
Συγχρονισμός στο verge
ΜήνυμαΜηπως γέμισε ο χώρος;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝαι κανονικά...πάνε λίγο στα σχετικά της συσκευής και δες ποια ακριβώς έκδοση ρομ έχει...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι γιατί δεν ξεκλείδωνεις και να βάλεις την ελληνική;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@yiatsou developer xtrv...και πριν ξεκλείδωσω στην stable που είχα υπάρχε κανονικά
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΥπάρχει κανονικά!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63320/
-
Παράθεση από gdy190: “Πήρα από το Banggood το Mi9 μαζί με θήκες και τζάμι. Ενώ στις θήκες και στο τζάμι υπάρχει κανονικό tracking number στο κινητό δεν είναι. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και πόσο σε βγήκε όλη η δουλειά;; Δεν μας είπες!!!
-
Παράθεση από turbomiui: “Σε mi note 3 (jason) παρατηρώ το εξής: Φλασάρω τη ρομ (επιτέλους android 9) και το supersu zip για να ρουτάρω. Ενώ η συσκευή φαίνεται root (δουλεύει το adaway κανονικά, o solid explorer παίρνει κανονικά root δικαιώματα και προβάλλει τον root κατάλογο), παρόλα αυτά τόσο το titanium όσο και το root uninstaller δεν δουλεύουν διότι δεν παίρνουν root δικαιώματα (ώστε να ξηλώσω κάτι άκυρα app). Γιατί συμβαίνει αυτό? ” δυστυχώς δεν υποστηρίζεται το supersu εδώ και καιρό....μόνο…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝαι αλλά.... Κάθε update θα θέλει ξανά twrp... αλλά εάν θες βάλε αυτή τη ROM που σου είπα είναι πιο σταθερή και πιο σίγουρη που δουλεύει άψογα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@Gkontos10 Γιαα την ώρα η πιο γρήγορη και με αυτονομία είναι η 9.5.9 χωρίς προβλήματα....
-
6 ώρες στο mi 9 να φορτίσει.... έλεος...εδώ και 3 ρομ έχουμε προβλήμα.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63219/
-
Τουλάχιστον για μένα η καλύτερη ήταν και είναι η 9.5.9 η πιο σταθερή...