Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από ojosverdes: “Έκανα format data και συνεχίζει να βγάζει αλαμπουρνέζικα. Ξαναέβαλα την 3.2.3.Χ2Τ από το forum και θα μείνω χωρίς root μέχρι να βρεθεί κάποια λύση. ” Μετα το format data θέλει επανεκκίνηση στο twrp κάνεις ξανά factory reset και μετά κάνεις ινσταλ την τον και μετά το ροοτ που σε είπα
-
Παράθεση από ojosverdes: “Έβαλα το twrp που έχεις παραθέσει, αλλά δεν κάνει αποκρυπτογράφηση. Εμφανίζει αλαμπουρνεζικα όταν μπαίνω στους φακέλους. Μη μου πεις οτι θέλει φορμάτ data, θα βαλω τα κλάματα. Εχω κάνει 4-5 φορές στήσιμο του κινητού από την αρχή... ” έτσι όπως το λες θέλει ξανά... δυστυχώς...
-
Παράθεση από soupis88: “Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτησω το εξης.Έχω βρει ενα Mi Mix 2 απο εναν πωλητή στο Ebay ο οποίος είναι Γερμανία .Το κινητό φαίνεται σαν καινούργιο και αν κατάλαβα καλά έχει κάποιο πρόβλημα με το σήμα γιατί γράφει το εξης: PLEASE NOTE: THIS DEVICE DOESN'T RECIEVE RECEPTION 100%* Έχει καποιες φωτογραφιες που δείχνει την μπάρα σου σήματος με δυο γραμμές και σε αλλες με τεσσερις.Στις φωτο φαίνεται οτι φοράει 9.6.1 Global. και έχει την ένδειξη οτι έχει update στην 10.Αν το πάρω λέ…
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από ALANi: “στο /system/build.proprestart και μια χαρά ολες οι ρυθμισεις ενεργες στις ρυθμισεις της SIM, και κλησεις μεσω Wi-Fi:) ” σε redmi note 5 το volte ok αλλα για vowifi δεν πιανει αυτο το κολπο δυστυχως οπως και αλλα που δοκιμασα,μηπως υπαρχει καποιος που τα εχει καταφερει να δουλεψει το vowifi? ” *#*#869434#*#* ενεργοποιεί...vowifi *#*#86583#*#* ενεργοποιεί...volte
-
Παράθεση από spideman3: “Θα σε προτείνω τρεις και όποια σε αρέσει San1ty MGC_6.1.021_XCAMBase_F1_v5a.apk (san1ty, 2019-03-20, poco f1, changelog) Urnyx05 4.1 MGC_6.1.021_BSG_Arnova-TlnNeun_Urnyx05-v4.1.apk (Urnyx05, 2019-03-16, op5/5t/6/6t, changelog Xtreme MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk (xtrme, 2019-03-01, changelog) ή αυτή Uploadfiles.io - Download GCam_Xtrme_beta20.1.apk for free ” έβαλα την τελευταία... βάζουμε τίποτα έξτρα η όχι;;