Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από g7maks: “Γιώργο μήπως μπορείς να βάλεις και την εφαρμογή app Vault? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μήπως είναι συστήματος;;
-
Sleep tracking με το AmazFit BIT
Octaviastikos - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλη σου μέρα... Μετράει μόνο τον βραδυνό ύπνο όπως και όλα αυτά τα είδους αξεσουάρ....
-
Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παράθεση από Octaviastikos: “Κατα την γνώμη μου κάντο...είναι δυνατός ο κερνελ...με λίγη υπομονή να τον στρώσεις... ” Συγνώμη πού ρωτάω αλλά δεν γνωρίζω τί ακριβώς θά αλλάξει στο τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πραγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις από μόνο σου...όπως τον επεξεργαστή...να μπαίνει σε ύπνο...
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαXtrv 9.1.24... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61321/
-
Παράθεση από firedrake: “Καλησπέρα, εχω αφαιρέσει αρκετά..Καποια όμως επίμονα αρνούνται να αφαιρεθούν.. File Manager, Calendar (όχι το Google, το άλλο..), Lens, Security, Weather.. Μήπως θα ήθελες να τα δείς; ” Εφαρμογές συστήματος ΔΕΝ ΣΒΉΝΟΥΜΕ θα έχουμε πολλά προβλήματα...ίσως να γίνει και brikiγια ελληνικό καφέ....
-
Στο .exe τα έχεις προσθέσει όλα τα παραπάνω;;
-
Βαλε και το Facebook έχει άλλες δύο εφαρμογές που πάνε μαζί του... system και install...κάπως έτσι...
-
Μπορείς να βάλεις εάν θες τις πιο save εφαρμογές για σβήσιμο...ώστε μην έχουμε άλλες περιπέτειες...