Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Schaeder: “Για το Dipper γιατί ποτέ δεν ανεβάζετε AROMA; Έχω αναγκαστεί να προτιμώ άλλες ROM λόγω αυτής σας της επιλογής, επαννειλημένα! ” Δυστυχώς υπάρχει ασύμβατο arωma installer...
-
Δεν νομίζω...
-
Παράθεση από panoramix82: “Παιδιά πέρασα την global dev και βλέπω πως το θέμα με το google maps συνεχίζεται και είναι έντονο. με πετάει μπρος πίσω, σε διπλανούς δρόμους κλπ. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα doa και σκέφτομαι να το επιστρέψω. ” Κάνε εκκαθάριση τη. Εφαρμογή....μετά επανεκκίνηση...και μετά ξανά κατεβάσετε...εάν πάλι δεν στρώσει κάνε μια επαναφορά όλου του τηλέφωνοου..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από nikosp: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΕΓΩ ΤΟ KENZO ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ! ” Καλη σου μέρα...θα σε παρακαλούσα μην γράφεις με κεφαλαία...είναι σαν να φωνάζεις... Ευχαριστώ πολύ....