Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 302.
-
Παράθεση από demakhs: “τι έχει επιτέλους αυτή η 8.2 και βλέπω τόσο κόσμο να....τσουρουφλίζεται για πάρτη της?? ” Iδεα δεν εχω....απλα ξυνεται το δαχτυλο........
-
Ισως εχει απαντηθει και προκαταβολικα ζητω συγγνωμη.....κανενα νεο για 8.2 για Redmi PRO??
-
Παράθεση από maddoctor: “Και στο Mi Fit που σας δίνω υπάρχει ” Εχεις δικιο..απλα δουλευω μονιμα το notify και δεν το ειχα προσεξει στο Mi fit!!ReSPECT!
-
Παράθεση από anexitilos: “ Το μόνο που θα ήθελα αλλά μάλλον έχει αντίκτυπο στην μπαταρία είναι να σε ειδοποιεί όταν πχ απομακρυνθεί το τηλέφωνο σου απο το miband. ” Aυτη η λειτουργια υπαρχει στo Notify.....πολυ καλη λειτουργια γιατι και γω ειμαι ξεχασιαρης.......σιγουρα τρωει μπαταρια αλλα τι να λεμε τωρα ,η αναμονη ειναι μοναδικη,δεν υπαρχει αλλη τετοια συσκευη με την δικη της!
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα,,,,,,το Behavior tagging στα additional features,(στο play του mi fit)τι ακριβως κανει?ΓΓνωριζει καποιος? ” μάλλον τίποτα απλά για να σημειώνεις και να λες αααα πήγα 10 φορές για τρέξιμο (ίσως σε μελλοντικά updates κάνει όντως κάτι) ” A καλα.....αφου μου λες για τρεξιμο μαλλον δεν ειναι χρησιμο.....
-
Καλημερα,,,,,,το Behavior tagging στα additional features,(στο play του mi fit)τι ακριβως κανει?ΓΓνωριζει καποιος?
-
Good luck to everyone!!!!
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΣυγχαρητηρια φιλε!!!Να εισαι παντα τυχερος!!!
-
Μη σταματησει η ψηφοφορια.........θελω να το βλεπωωωωωωωωωω +1 απο brougos!!! 100.gif
-
Καποιος κατοχος Redmi Pro που πηγε απο 8.0.6 σε 8.1.2? Ολα καλα?Υπαρχει καποιο προβλημα?μπαταρια?
-
Και σημερα ξυπνησαμε καλα......αλλη μια απο brougos
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “@brougos Κατεβάζεις απο εδώ το τελευταίο twrp στο pc, το αποσυμπιέζεις και περνάς στο κινητό χύμα το αρχείο recovery.img. Μπαίνεις στο κινέζικο twrp και πατάς την πρώτη επιλογή(install). Μετά πατάς το πράσινο κάτω δεξιά,επιλέγεις το recovery.img και πριν κάνεις swipe πατάς το "recovery" που σου έχει πάνω από τη μπάρα. Μετά reboot recovery και εισαι ready! ” Χιλια ευχαριστω!!!!!οτι και να πω ειναι λιγο.......να σαι καλα........και μιας και βλεπω οτι εχεις την συγκεκρι…
-
Παράθεση από NasDriver: “Πάτα στο ροζ εικονίδιο με τις 3 τελίτσες, είναι το "Adcance", στο επόμενο μενού πρέπει να έχει πάνω-πάνω 4-5 εικονίδια. Αυτό που μοιάζει με υδρόγειο είναι οι επιλογές γλώσσας, λογικά θα έχει και τουλάχιστον Αγγλικά ” Αστα να πανε.......μετα βγαζει αυτο....και μετα σε ολα το δρομεα που πρεπει να τραβηξω χωρις να ξερω τι θα γινει......εχω ψαξει μηπως μοιαζει κανενα εικονιδιο με το οδηγο αλλα τιποτα.......τι σοι TWRP ειναι αυτο?στο εικονιδιο με το κατσαβιδι βγαζει κατι για …