Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 302.
-
Παράθεση από chrispre913: “Υπάρχει κάποιος που του περισσεύει; οποίος έχει και θέλει να το πουλήσει μεταχείρισμενο δηλαδή; Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Ισως,μπορει και να μην ειναι μεταχειρισμενο αλλα του κουτιου και να μην το εχει ανοιξει καν(τα τελευταια που ερχονται ειναι και σε ζελατινα το κουτι).....ανοιξε μια αγγελια ζητησης......δεν ξερεις καμια φορα.....
-
Παράθεση από chrispre913: “Η αδερφή μου σκέφτεται να μου το πάρει για δωράκι απο Ελλάδα τι λέει αξίζει; Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Δεν ανοιγεις μια αγγελια να το ζητησεις απο κανεναν εδω που ισως εχει παρει κανενα παραπανω και θελει να το δωσει?
-
Παράθεση από teobitoulas: “Γεια σάς παιδια. Έχω ενα πρόβλημα με το κινητό μου. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει τελειως το κινητό. Μου το έκανε 2 φορές σήμερα. Μου το είχε ξανακάνει και μια φορά πριν λίγες μέρες. Ξέρετε απο τι το κάνει? Λέτε να φταίει η μπαταρία? Πριν ενα μήνα εβαλα την nohon. ” Ωχ μη μου λες τετοια..και ειμαι ετοιμος να παρω μπαταρια nohon.......αληθεια πηρε καποιος μπαταρια αξιοπιστη απο καπου?μπορει να προτεινει καποια και απο που?
-
Παράθεση από acme: “Παρουσιαζει τελευταια το εξης. Οταν με καλουν, δειχνει παλμους 600+, και γενικα γυρνανε τα εικονιδια (τηλεφωνου, παλμων, ωρας, μπαταριας) σε loop. Δεν εχω παρατηρησεινα επηρεαζει πουθενα αυτο αλλα ειναι βλακεια. Το εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα; ” Φιλε αστο να κλεισει απο μπαταρια και φορτισε το παλι.......στη συνεχεια κανε unpair και συνδεση εκ νεου......εχεις tempered glass επανω?
-
Παράθεση από Anritsu: “Οπότε πήγαινε ρυθμίσεις - δικαιώματα - αποθηκευτικός χώρος - συλλογή και ενεργοποίησε την πρόσβαση Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατι τετοιο συμαβιανει μαλλον αλλα δεν μου βγαινει το μενου ετσι....εχω την global 6.11.24 και μαλλον πρπει να βρω το αντιστοιχο μενου (το βρηκα αλλα ψαχνω να βρω την συλλογη).δεν υπαρχει εικονιδιο αλμπουμ
-
Καλησπερα παιδια....μολις ανοιξα ενα redmi 3s(ολοκαινουργιο) και πατωντας μια μια τις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες ,εφτασα και στο εικονιδιο της Συλλογης....πατωντας το ,εβγαλε ενα μηνυμα το οποιο δεν θυμαμαι,κατι πατησα που δεν θυμαμαι, και τωρα πατωντας το εικονιδιο δεν ανοιγει η συλλογη και βγαζει ενα μηνυμα.......Συλλογη απενεργοποιημενη,δεν απαιτουνται αδειες ...τι ειναι αυτο και που πρπει να ψαξω για να νπιξει κανονικη η συλλογη.?Ευχαριστω
-
Παράθεση από Maronbil: “Tools & Mi band λέγεται η εφαρμογή. ” A η γνωστη ,αυτου του Τσεχου......εχει αναγνωριση κλησης αυτη η εφαρμογη????
-
Καλησπερα,δουλευω την 2.2.6 playstore και notify 4.5.3 pro και λειτουργούν τα πάντα ρολοι =============== Νοε 23rd 2016, 2:11pm =============== Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από Octaviastikos: “Μήπως φαίνεται ποιος σε καλεί;; ” Αυτό γίνεται με το Mi band tools. ” ποια ακριβως ειναι αυτη η εφαρμογη?πως ειναι το ονομα της στο playstore?
-
Φαινονται ολα καλα σε RN2..Eυχαριστω,,,!!!
-
Παράθεση από Skouros Anastasios: “Να ρωτησω κατι αλλο... Εφοσον μου ειπατε οτι ειναι ξεκλειδωτη δε χρειαζεται να το κανω ολο αυτο, σωστα?? Αν του βαλω την τελευταια ενημερωση που εχει το site την 6.11.10 θα εχει καποιο προβλημα ή θα πρεπει να το κανω ετσι κι αλλιως για να γινει καθαρη εγκατασταση? ” ναι ειναι καλυτερα να κανεις καθαρη εγκατασταση,,,,τι εννοεις το βλεπει ανοικτο και οχι κλειστο?>η ολη διαδικασια πρεπει να γινει χωρις μπαταρια,απλα θα ακους που και που να κανει εναν ηχο ο υπολογισ…
-
Ναι οκ ο οδηγος ειπαμε δεν ειναι μονο για την περιπτωση που ειναι νεκρο το τηλεφωνο.....εδω φαινεται οτι το τηλεφωνο δεν μπορει να το δει ο υπλογιστης σου....αλλαξε θυρα usb.....και ξαναπροσπαθησε.....καθαρισε και τις θυρες σου .εχεις κατεβασει τους drivers ή αφησες τον υπολογιστη να δει μονος του το τηλεφωνο?