Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 302.

• Παράθεση από Skouros Anastasios: “Θα τα κανω και αν εχω καποιο προβλημα θα γραψω παλι εδω.. ” θα κανεις οτι ακριβως λεει,βημα προς βημα και δεν θα εχεις προβλημα.....

• Ειμαστε ηδη ετοιμοι!!!!!

• Παράθεση από Skouros Anastasios: “Xiaomi Redmi note 2 ” θα κανεις αυτα τα παρακατω,,,,,οπως τα λεει...... Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool

• Μπορεις να διευκρινησεις ποια συσκευη εχεις?

• Παράθεση από Skouros Anastasios: “Redmi note 2. Rom ηταν η 6.10.11 Κατεβασα το κινεζικο Developer που ελεγε και του το φορεσα.... Μου εβγαλε το root οπως ειδχα... λογικα μου το πηγε παλι official...... απο κει και μετα οπως σας ειπα απο πανω εκανα εκεινα τα βηματα.... μετα απο αυτα δεν προχωρησα.. εκανα επανακινηση το κινητο και εχω τωρα την MIUI Global 6.11.17 Beta..... Να πω οτι πρωτη φορα το κανω και γιαυτο δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω...ΟΕΜ Unlocking τι εννοεις φιλε?? ” Φιλε μου η συγκ…

• Υπαρχει ενημερωση για το ποτε ξεκιναει φετος?

• Χρονια πολλα,καλα με υγεια σε ολους σας!!!

• Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από brougos: “σιγουρα θα εχτε γραψει καμια πενηνταρια ” Φίλε, εχεις μεγάλο σπίτι...χαχααα. Εγώ όπως έχω ξαναγράψει δεν δίνω σημασία στα βήματα, δεν είναι αυτός ο λόγος που το πήρα. Σε όλα τα άλλα που το χρειάζομαι, είναι άψογο. ” χαχαχα οχι βρε..μεγαλο μπανιο εχω και σουλατσαρω μεσα εκει....χαχα οπως και να ειναι πιστευω γενικως οτι ολες οι μετρησεις του ειναι πολυ αξιοπιστες...ευελπιστω το επομενο μοντελο να μετραει πιεσεις,ζαχαρα κτλ.....τελειωσανε τα ιατρικα ε…

• Παιδες μια χαρα μετραει τα βηματα.......και γω ειχα αυτη την απορια στην αρχη,ελεγα δεν μπορει να εχω κανει τοσα βηματα μεσα στο σπιτι,αλλα οντως γινονται..........καντε μια δοκιμη και σηκωθειτε απο τον καναπε του σαλονιου σας που αραζεται,δειτε ποσα βματα εχετε εκεινη τη στιγμη καταγεγραμμενα και δειτε παλι στην επιστροφη....σιγουρα θα εχτε γραψει καμια πενηνταρια........

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από mitsossimos: “Μάγκες άλλαξα πλακέτα που έχει πάνω το usb charge και όλα κομπλέ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ολα καλα συντεκνε!!!

• Mi Band 2: The New Successor!

brougos - - Mi Band

Μήνυμα

Δουλευουν ρολοι και τα δυο μαζι..και αν αγοραστει και το pro(notify) εισαι ακομη καλυτερα....το κοστος ειναι 2,09

brougos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από FeatherBrain: “Στα 19 ευρώ σε ποιο μαγαζί είναι? Η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι στα 23. Αν δεν επιτρέπεται να ποστάρεις λινκ θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα πμ ? Το chat δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένο ” Οπως σου εγραψα ητανε προσφορα για καποιες ωρες......δεν υπαρχει πλεον.....απλα πρεπει να στησεις καραουλι για κατι τετοια και ειναι μυστηριες μεταμεσονυχτιες ωρες.,..βασικα φιλε αν ψηνεσαι να το παρεις (αν καιγεσαι δηλαδη χαχαχα),παρτο στην τιμη που το βρηκες...η διαφο…

brougos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από FeatherBrain: “Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά του xiaomi mi band 2. Που παίζει σε καλύτερη τιμή αυτήν τι στιγμή? Πρέπει να προσέξω κάτι γιατί βλέπω σε μερικά μαγαζιά έχουν και global edition και κανονική ενώ κάποια άλλα δεν αναφέρουν τίποτα. ” Φιλε μου καπου στα 23 παιζει η τιμη....υπαρχουν βεβαια και καποιες προσφορες για καποιες ωρες σε καποια site(βρηκα και 19 ευρω)........δεν υπαρχει διαφορα στην global εκδοση.....ετσι νομιζω

• Χρονια πολλα,καλα με υγεια και τυχη σε ολους σας!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Flash Stable Rom σε RN3 Pro

brougos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Δεξιά πανω στο . redmi note 3 special edition ” OK!!!Ευχαριστω πολυ.... Μια τελευταια ερωτηση.....οταν μαθουμε οτι η global(αυτη που εχει τωρα)εχει παρει ελληνικα ,πως γυριζω παλι σε αυτην για να παρει τα ελληνικα ?Η δεν θα χρειαστει αλλα θα ειναι καλυτερα να μπει μια ελληνικη rom για 100% ελληνικη γλωσσα σε ολο το μενου?

Μήνυμα

MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Αυτην εδω δηλαδη.....περασμα στο κινητο και update ?

Μήνυμα

Παράθεση από nflo: “@brougos κατ'αρχήν ανέβασε ένα screenshoot από το about phone για να δούμε τι rom έχει το κινητό. Επίσης κάνε ένα έλεγχο το bootloader (δες εδώ -> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος) Έλεγξε επίσης τι model γράφει στη πλάτη του κινητού ή/και στο πίσω μέρος του κουτιού, 2015112 => kenzo , 2015161 => kate ” Το τηλεφωνο εχει τη Stable 8.0.4.0(MHRMIDG) και ειναι παραδοξως KATE