Γιώργο θα την κατεβάσω και θα δω αν περνάει... Απόστολε το γνωρίζω πως θα κάνει factory reset, έχω πάρει backup. Γιώργο χάθηκα εκεί μέσα, για ποια Rom μου μιλάς; Αν μπορείς να μου στείλεις απευθείας το link.
Εντάξει δεν κατάλαβα τι εννοείς, εμένα είναι η σταθερή rom και θέλω να περάσω στην Dev, δεν έχω TWRP περασμένο ούτε root.... Έχω android 7. 1 και η τελευταία Dev τρέχει 8.0,μήπως για αυτό δεν μπορώ να την περάσω, κι αν ναι τι πρέπει να κάνω; Μήπως να περάσω μια πιο παλιά;
Καλησπέρα, έχω κι εγώ την 9.6.2.0 σταθερή... Έχω κατεβάσει το αρχείο με την τελευταία dev αλλά μόλις πάω να το περάσω μου βγάζει το εξής μήνυμα. Can't verify update Couldn't verify. Looks like current Android version is different from that in the recovery package. Try flashing your device in the fastboot mode. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μου κάνει το update; Τα στοιχεία του τηλεφώνου είναι. Android version 7.1.1NMF26X Android security patch level 2018-05-01 MIUI version : miui global 9.6…
Παράθεση από EvangeliaK: “Το πιο κλασικό... details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=en Στο GBoard τι δεν σε βόλεψε? ” Σωστός, ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή.
Εμένα φίλε μου δεν κιτρινίζει έτσι, είναι το μόνο σίγουρο μιας και το συγκρίνω με το mi max και το 4A. Έτσι το βλέπω μετά τις δέκα το βράδυ όπου και το έχω ρυθμίσει να μειώνει την ανάγνωση του μπλε φωτισμού, αν θέλεις μπορώ να το κάνω και πιο κίτρινο.
Παράθεση από baiosss: “Δεν είναι πρόβλημα τους. Είναι το calibration που έχουν κάνει μάλλον.Παράθεση από duc: “Η κιτρινωπή απόχρωση είναι λόγω του ότι είναι προβληματικές οι οθόνες ή απλά έτσι βγαίνουν, εγώ τουλάχιστον που έχω jdl δεν έχω παρατηρήσει αυτό που λέτε, ίσα ίσα που πρώτη φορά βλέπω τόσο καλή ποιότητα σε ips οθόνη. ” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ήσουν σαφέστατος, ευχαριστώ και πάλι.
Η κιτρινωπή απόχρωση είναι λόγω του ότι είναι προβληματικές οι οθόνες ή απλά έτσι βγαίνουν, εγώ τουλάχιστον που έχω jdl δεν έχω παρατηρήσει αυτό που λέτε, ίσα ίσα που πρώτη φορά βλέπω τόσο καλή ποιότητα σε ips οθόνη.
Παράθεση από baiosss: “Οι ίδιες οθόνες είναι ρε παιδιά με διαφορετικό calibration. Θυγατρική η μία της άλλης νομίζω είναι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.....
Παράθεση από makis1024: “Καλή είναι , η sharp είναι όμως καλύτερη.... ” Όταν λέτε πως είναι καλύτερη από την sharp μπορείτε να μας πείτε και σε τι είναι καλύτερη, γιατί υποψιάζομαι πως είναι καλύτερη λόγω ονόματος.
Παράθεση από mynam3: “Εκανα παραγγελια χθες 2 4/64, ενα μπλε και ενα μαυρο. Θηκες πηρα αυτες redmi note 5 pro case 5.99 inch NILLKIN Sparkle Flip cover smart wake up view window PC cover for xiaomi redmi note 5 prime case-in Flip Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Απο φορτιστες ειμαι κομπλε, τζαμακια ποια να παρω ωστε να ταιριαζουν απολυτα ? Υποθετω δεν εχει καποιο μεσα ” Κάπου μάλλον κάτι λάθος έκανες, η έγραψες σε λάθος νήμα ή παράγγειλες θήκες για άλλ…
Καλημέρα φίλοι, τελικά μετά από ένα ''εφιαλτικό'' βράδυ με νεύρα και απογοήτευση (μιας και είναι το πρώτο xiaomi μετά από αρκετά που έχω και είχα στην κατοχή μου που μου βγάζει πρόβλημα) κατάφερα χωρίς να καταλάβω πως... Να το ανοίξω.... Ειλικρινά αφού έκανα ότι συνδυασμό στα κουμπιά υπήρχε fastboot - recovery και ότι άλλο βρήκα, για μια στιγμή το παράτησα, και κατά τις δύο το έπιασα πάτησα το power και ως δια μαγείας δεν κόλλησε στο logo αλλά μου έβγαλε την μπάρα κάτω όπως σαν να κάνει αναβάθμι…
Τιποτα παιδιά, δυστυχώς έχει μείνει κολλημένο απ την μια στο fastboot τώρα και δεν κάνει τίποτα...... Από την άλλη όταν πατάω το recovery μου δείχνει να το συνδέσω σε υπολογιστή...... Μάλλον πρέπει με κάποιο τρόπο να μπει σε υπολογιστή έτσι δεν είναι;
Κι αυτό το έκανα γιατί μου έχει τύχει ξανά να κολλήσει, αλλά αυτό μουλάρωσε.... Δεν ανοίγει και δεν έχω ούτε καν την κάρτα sim μέσα. Εχω μπει με power και volume + όπως είπες... Τώρα που έχει την επιλογή για factory reset....
Ανέφερα πιο πάνω τι έκανα, στην αρχή άνοιξε κανονικά το ρύθμισα και όλα μια χαρά, μετά με έβαλε ο διάολος να περάσω την κάρτα μνήμης που είχα... Και εκεί κόλλησε, στο άνοιγμα.....δεν με ενδιαφέρει να χαθούν οι ρυθμίσεις με ενδιαφέρει να ανοίξει ξανά...
Δεν μπορώ να την ανεβάσω δυστυχώς την φώτο, ναι μου ήρθε η αναβάθμιση αλλά δεν υπάρχει ούτε σύνδεση ίντερνετ για να την κάνω....τώρα είμαι στην οθόνη που λέει PCBA Test MMI Test....... Audio test Sensor test Fastboot..... Recovery Download..... English Όταν πατάω fastboot με πάει αλλά μένει κολλημένο εκεί.... Πως μπορώ να κάνω factory reset;