Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Πολύχρονοι και πάντα Υγιείς παίδες bday.gif beer.gif

• Magic WormHole

vrs5 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Για μάς είναι η Ζωή μπρέ (αραχτοί στο σπίτι) Καλημέρα παίδες. icon_razz.gif Καφεδάκι όχι μην σας βάλω σε έξοδα, έχω έτοιμο

• Τωρα θέλει hdr+

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zanos: “ Παράθεση από vrs5: “Το tzampa.tv δουλεύει σε σας ωρέ παίδες; Έχει δοκιμάσει κάποιος; ” Το κλείσανε.δεν δουλεύει ” Λίγο στη πάντα παίδες ... έλα λίγο άκρη .. Φτούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μαμω τη μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το tzampa.tv δουλεύει σε σας ωρέ παίδες; Έχει δοκιμάσει κάποιος;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Ας πειραματιστεί το παιδί... ” Ας φάει τα μούτρα του δηλ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Α ρε ........ μην σας πω τιποτα .........παλιοχαρακτηρες .... μην δειτε ανθρωπο να θελει να προοδευσει αμεσως απανω του =============== Δεκ 6th 2017, 6:58pm =============== Μητσοοοοοοοοοο αλήθεια πως τον άφησες να ξεφύγει; Σήμερα Δεκ 6th 2017 έχουν Γενέθλια ...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Σας !!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερούδια σας hello.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την ημέρα της Κρίσης πεθαίνουν όλοι και πάνε στον παράδεισο. Μπαίνει μέσα ο Θεός και λέει: - Οι γυναίκες να πάνε στην κόλαση κατευθείαν. Όσο για τους άνδρες, θέλω να κάνετε μία σειρά όσοι είχατε το πάνω χέρι στο γάμο σας και μια άλλη όσοι κάνατε ότι σας έλεγαν οι γυναίκες σας. Φεύγουν λοιπόν οι γυναίκες και κάνουν οι άνδρες δύο γραμμές. Η μία (αυτή με τους υποχείριους άνδρες) έχει μήκος 100 μίλια και στην άλλη είναι μόνο ένας άνδρας. Τα παίρνει ο Θεός: - Ρε σεις, εγώ έπλασα τη γυναίκα από εσάς, …

• Και στα φρούτα μπορούμε να το ρίξουμε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46798/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κοίτα να δείς. Το λάδι κολλάει στο έλα βράδυ .... Το λάδι μπαίνει σε τενεκέ. Πρίν λίγες μέρες μαζεύαμε ελιές. Πολύ θέλει, πως το βλέπεις; =============== Δεκ 4th 2017, 11:03pm =============== Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από vrs5: “lol Το κενζο έχει παέι στον γιό και εγώ δεν πειράζω με τίποτα το νοτε2. Θα προτιμούσα να πειράξω τον τενεκέ νοτε3 αν το είχα παρά το 2 ” Ποιόν είπες ντενεκέ ,ρε;; ” Εγώ τενεκέ είπα το νοτε3, εσύ γιατί θύμωσες, πήρες τενεκέ και δεν μας το πες βρέ;

• Μερικοί το έχουν πεί καιρό τώρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

απαπααπαπα δεν είναι να πει κανείς τίποτε αμέσως τα παράπονα. Για τενεκέ με λάδι είπα ωρε παίδες όχι για κάνα άδειο πράμα. Και που ξέρεις το Φ 120 με λάδι μπορεί να πάει αμάσητο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το κενζο έχει παέι στον γιό και εγώ δεν πειράζω με τίποτα το νοτε2. Θα προτιμούσα να πειράξω τον τενεκέ νοτε3 αν το είχα παρά το 2

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 λές ε; Και αν από την στεναχώρια του πνίξει τον καημό του σε κάνα Φ 120; Παράθεση από pavlidisc: “ Παράθεση από vrs5: “ Παράθεση από Antretng: “ Παράθεση από vrs5: “ ” ” ” Αξίζει με 1000 και άλλα 1000 να βάλεις HDR+. Άλλο πράμα!!! from my Mi5s ” Θα το έκανα Χρήστο αλλά στην εποχή του κένζο. Πάει όμως αυτή πέρασε και το τηλ το θέλω ''μαμά'' απείραχτο δηλ. Έτσι κι αλλιως ΑΝ βγάλω φώτο αυτή θα είναι μια την εβδομάδα και αν. Αυτός ήταν και ο λόγος που προτίμησα το μέγεθος της οθόνης από τ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από vrs5: “ ” Πάντως ότι βοήθεια θες για το hdr+ εδώ είμαι. Ότι δεν καταλαβαίνεις στον οδηγό μου με ρωτάς Πιστεύω έχει τα φόντα (μεγάλος αισθητήρας) για καλό αποτέλεσμα. ” Ευχαριστώ αλλά λέω να το αφήσω ''μαμά'' Δεν ξέρω αργότερα μπορεί να πέσει πείραγμα, τώρα όχι αν και εγώ πιστεύω ότι έχει τον αισθητήρα για κάτι καλύτερο (όχι ότι με έχει απογοητεύσει για τα δικά μου δεδομένα). Άσε που δεν θέλω να στεναχωρείται και ο Αρχιprixel