Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

vrs5 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα παλουκάρια μου. Παράθεση από Antretng: “Γλυτώσατε τις ερωτήσεις παιδιά για το ξεκλειδωμα. Έβγαλα το τζαμάκι από το mi note 2 και είχε 2-3 γρατζουνιές (η μια μεγάλη) την ατυχία μου μέσα... τουλάχιστον το πήρε πίσω το παιδί που μου το πούλησε. Πάλι καλά που δεν είχε φύγει ακόμα το mi a1... ” Κρίμααααααααααααα και πίστευα θα βγάζαμε λαυράκι με την κάμερα, τουλάχιστον το είδες νωρίς.

• Πολύχρονοι και πάντα Υγιείς παίδες bday.gif beer.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα πιγκουινάκι Και λοιπά φυσικά ζωντανά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ ζήτησα αλλά είστε τσιφούτηδες και δεν δίνεται αφού ...

• Τώρα ναι οκ τα κατάλαβα όλα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και μένα κάτι παιδάκια στη γάστρα με ''χάλασαν'' μιλάμε για χοντρή ζημιά ουυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφ πιάστε καμιά σόδα βρέεεεεεεεεεε

• Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από Antretng: “ ” ΥΣ: Για τις φώτο προηγουμένως (τώρα είδα την τροποποιηση) στο αυτόματο η χειροκινητό; ” Παράθεση από Antretng: “Αν απλή θήκη flip, ούτως ή αλλος δεν το υποστηρίζει η θήκη σου. ” Αυτό δεν το ''έπιασα''

• Παράθεση από Antretng: “Κομπλε!!! Καμιά θήκη πλάτης έχετε να προτείνετε που να εξέχει από την οθόνη; Εναλλακτικά το κινητό μας παίρνει θήκες flip τύπου s-view (ενεργό παράθυρο). Ή έστω θήκες flip που ενεργοποιούν την οθόνη όταν τις ανοίγεις; Θέλω να το προικίσω το μονάκριβό μου ” Αυτή που είχε το πακέτο δεν εξέχει; όχι οτι ποιοτικώς αξίζει αλλά .... Αν και έχω δεί την συγκεκριμένη λειτουργία και έχω και κλειστή θήκη δεν την έχω τσεκάρει. Μονάκριβο ε; Για πόσο; βδομάδα θα βγάλει; ΥΣ: Για τις φώτο…

• Απ 'οτι είχε πει το παλικάρι η μεμβράνη είναι πολύ καλή. Ένας άλλος φίλος είπε ότι το έχει χωρίς προστασία και η οθονη είναι πεντακάθαρη παρόλο που το βάζει με κλειδιά κλπ μαζί. Προσωπικά φοβού να το αφήσω ''αμακιγιάριστο'' Για την κάμερα μετά τους πειραματισμούς σου θα δείξει, αν και εγώ το ίδιο πιστεύω ότι δηλ είναι αδικημένο χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τεσπά οτιδήποτε + καλοδεχούμενο είναι

• @Antretng Αντρέα έχεις δίκιο, η ευαισθησία πάει περίπατο αλλά τι να κάνεις. Όσο για την λύση της ζελατίνας έχει βάλει ο φίλος εδώ: Γενική Συζήτηση για το Mi Note 2 Πρέπει να περιμένεις όμως εδώ στο ελλάντα δεν βρήκα κάτι Περιμένω να δώ τι νέο θα μας βγάλεις με την κάμερα του Και καλορίζικο εννοείτε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλα τα Ζωντανά της τρούπας κι ακόμη παραπέρα

• Έτσι πάει, πληρώνω και απαιτώ τα συμφωνηθέντα και όχι οτι γουστάρει ο καθένας. Ξέρω ότι δεν σου πρότεινα το global αλλά με αυτά τα λ7 εγώ θα το έπαιρνα και θα έβαζα όποια ρομ ήθελα μετά

• Πάρτο απ έξω, τιμή χώμα Xiaomi Mi Note 2 4G Phablet 6GB RAM 128GB ROM-$329.99 Online Shopping| GearBest.com Μια φορά δύσκολο έως πολύ απο 5μισάρι να πάς σε μικρότερο, μεγαλύτερο ναι.

• Πολύχρονος και πάντα Υγιής. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας hello.gif

• Παράθεση από Antretng: “πριν μου την βιδώσει και αλλάξω πάλι συσκευή ” Τόσο μάπα είναι τελικά βρε Ανδρέα; Και όλη αυτή την υπομονή την κάνετε για τον Αρχιπριξελ; Μπράβο σας τότε, τίποτε άλλο

• Ο φίλος παραπάνω λέει δεν παθαίνει τίποτε, ξέρω και 'γω τι να πώ. Οτι δεν κάθεται καλά ναι, το είπα και εγώ αλλά τι να κάνω ... υπομονή μόνο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα παίδες. Μάρκο ξέρω θα σε λυπήσω αλλά