Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣιγά μην απολογηθώ Γιώργο, έχω ράμματα για την γούνα του Και μιάς και το έφερε η κουβέντα και εγώ ως γνήσιος σκώληξ δεν μπορώ να κρατώ μυστικά, για πΧιό λόγο νομίζεις δεν είπα προχτές ΚΑΛΗΜΕΡΑ για 1η και τελευταία φορά; Να ήξερες μόνο τι μου έταξε ο Αρχιπρίξελ μονάχους μονάχους, αλλά αν και το μαρτυρώ δεν θα το πάω πΧιό πέρα γιατί και τα σκουλήκια έχουν φιλότιμο. Αν είχε βέβαια και αυτός ........... αλλά έτσι είναι στο Ελλαδιστάν και γι αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Άστα σου λέω άστα .......
-
Magic WormHole
Μήνυμαεμ εγώ φταίω; Μια μέρα μένει και αυτή όχι πάντα icon_cyclops.gif
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και από εμένα αν και αργοπορημένη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Και επί τη ευκαιρία...Χρόνια Πολλά και Καλά στις Ορσαλίες και τους Σωκράτηδες! ” Πολύχρονος Δάσκαλε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜετα το φ50 πως ένιωσες; (Hidden Content) Και συνεχίζουμε ........ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44801/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίδες Μάκη, δεν έμεινε κάτι άλλο να κοντραριστούν καθώς το ''Σώμα Πίγκου'' διαλύθηκε ολοσχερώς και πάνε κόντρα στις καλημέρες τώρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Τρύπιοι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν σας λέω τίποτα blob7.gif angel1.GIF blob7.gif
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag φιλαράκι ελπίζω η ειδοποίηση από το fb να είναι αληθής, αν όχι δεν πειράζει. Πολύχρονος φίλε και ότι επιθυμείς να το 'χεις
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από karatzas101: “ ” ” Κατσε βρε φιλε εδω που του λες του φίλου να το χαρει κανενας τελωνης, δηλαδη το κρατανε αυτοι; γιατί αμα την πατησα και εγώ πιστεύω το fasttech να μου δώσει ενα ποσο πισω; ουτε απο χωρα ευρωπαικης ένωσης δεν μπορώ να παραγγειλω; ” Ακριβώς, το κρατάνε αυτοί μη γνωρίζοντας ούτε οι ίδιοι ακόμη τι θα τα κάνουν. Η fasttech που φταίει και θα σου δώσει μέρος των € σου πίσω; Ούτε απο Ε Ε δεν μπορείς να παραγγείλεις. Κάνε ένα κόπ…