Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
Τελικα ελυσα το προβλημα για την ενεργοποιηση της οθονης στις ειδοποιησεις, με την εφαρμογη Popup Notifications. EDIT : Σε σας,αν εχετε περασμενη την εφαρμογη σε 2 ή περισσοτερες συσκευες,σας ερχονται παντου οι ειδοποιησεις ? Γιατι σε μενα,την περασα σε 3 συσκευες και ερχονται μονο στην μια. Στις αλλες πρεπει να μπεις μεσα στην εφαρμογη για να δεις οτι ηρθαν. Τελικα τις 2 τις απεγκατεστησα και την εχω μονο στο κινητο μου. Επισης,καποιες φορες αργουν να ρθουν οι ειδοποιησεις.Ετσι λειτουργει ?
-
Δηλαδη με το που ανοιγω την εφαρμογη,θα μπορω να δω τον χωρο ? Και ας εχω συνδεθει απο ξενο ρουτερ ? Μπερδευτηκα στο πρωτο ποστ,που λεει οτι με το vlc μπορω να δω τον χωρο.Αλλα αν αλλαξει η ip,τοτε ? ή αυτο ισχυει για υπολογιστες ? EDIT : Το ξανα διαβασα και ναι,ισχυει για τον υπολογιστη ! Εχω θολωσει !!
-
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονιά! Σκεφτομαι και γω να αγορασω την συγκεκριμμενη καμερα και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να δω τον χωρο που βρισκεται η καμερα απο αλλο μερος,εκτος σπιτιου,πχ καφετερια (απο το wifi της καφετεριας) με το κινητο ,παντα. Και αν γινεται,θα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο . Διαβασα αρκετα αλλα δεν βρηκα κατι.Ισως να μου ξεφυγε,γιατι εχω θολωσει λιγο ! Ευχαριστω ! Και κατι ασχετο με την ερωτηση μου.Οποιος θελει να βλεπει τον χωρο που ειναι η καμερα απο υπολογιστη,διαβασα οτ…