Ρυθμιζεται απο καπου αυτο ?
Hands On XiaoYi IP camera - Παρουσίαση και mini review!
- Review
-
-
Μετά την σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής του πλει στορ δεν κρασαρ πλέον ΑΛΛΆ όταν πηγα να συνδεθώ δεν μου ζήτησε μι αλλά γι!!account (έδωσα region Europe)...κάνω γι λογαριασμό και ενεργοποίησα.....τίποτα φτάνω στο σημείο που μου ζητά να σκαναρω το qr code και περνώ το παρακάτω ωραιότατο μήνυμα
Sent from my SM-N910F using Tapatalk -
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι το λινκ που μου δίνει να πάρω το κινέζο αππ με στέλνει στο πλει στορ πάλι ....τσαταλια τα νεύρα μου
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Πηγα να το ξεπεράσω δίνοντας ριτζιον Κίνα όπου και μου ζήτησε να συνδεθώ με μι ακαουντ !!!αλλά την κάμερα με τίποτα
Άντε γιατρέ μου να βάλω την δικιά σου γιατί βλέπω να κάνω ριβιου για την αντοχή της σε κακή μεταχείριση
2.20.1.2 έχω Εγώ
Ο/H lapan έγραψε:
Τελικα ελυσα το προβλημα για την ενεργοποιηση της οθονης στις ειδοποιησεις, με την εφαρμογη Popup Notifications.
EDIT : Σε σας,αν εχετε περασμενη την εφαρμογη σε 2 ή περισσοτερες συσκευες,σας ερχονται παντου οι ειδοποιησεις ? Γιατι σε μενα,την περασα σε 3 συσκευες και ερχονται μονο στην μια. Στις αλλες πρεπει να μπεις μεσα στην εφαρμογη για να δεις οτι ηρθαν. Τελικα τις 2 τις απεγκατεστησα και την εχω μονο στο κινητο μου.
Επισης,καποιες φορες αργουν να ρθουν οι ειδοποιησεις.Ετσι λειτουργει ?
Ερχονται μετά από λίγα δευτερόλεπτα αφού καταγράψει κινηση. Για να σου έρχονται και σε άλλη συσκευή ταυτόχρονα, θα πρέπει η εφαρμογή να τρέχει στη μνήμη της συσκευής.
Ο/H bandit έγραψε:
Μετά την σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής του πλει στορ δεν κρασαρ πλέον ΑΛΛΆ όταν πηγα να συνδεθώ δεν μου ζήτησε μι αλλά γι!!account (έδωσα region Europe)...κάνω γι λογαριασμό και ενεργοποίησα.....τίποτα φτάνω στο σημείο που μου ζητά να σκαναρω το qr code και περνώ το παρακάτω ωραιότατο μήνυμα
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Φιλε μου δεν κανει η εφαρμογή από το playstore, το λέει ξεκάθαρα ότι δεν είναι για την κινεζικη κάμερα. Γι αυτό δεν σου δουλεύει σωστά. Πρέπει να βάλεις την εφαρμογή από κάποιο κινεζικό market. Βάλε αυτή εδώ από το link που δίνω και θα σου δουλεύει άψογα 小米应用商店
Sent from my Onda V975m using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Καλημερα
εβαλα του γιατρου φιλε μου και ειναι ολα κομπλε -
Ο/H bandit έγραψε:
Καλημερα
εβαλα του γιατρου φιλε μου και ειναι ολα κομπλε
Ωραία. Οπότε τώρα ξερεις, μόνο κινεζικη έκδοση της εφαρμογής θα βαζεις.
Send from my LG G3 using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H bandit έγραψε:
Καλημερα
εβαλα του γιατρου φιλε μου και ειναι ολα κομπλε
Send from my LG G3 using Tapatalk
Γίνε VIP!!!
Μου βγαζει μηνυμα αναβαθμισης για την καμερα. Να την κανω ή να την αφησω ετσι οπως ειναι και ολα δουλευουν οκ
-
Ο/H thanos8 έγραψε:
Μου βγαζει μηνυμα αναβαθμισης για την καμερα. Να την κανω ή να την αφησω ετσι οπως ειναι και ολα δουλευουν οκ
Γίνε VIP!!!
αυτη ή αναβάθμιση που μου ζητάει είναι για την εφαρμογη ή για την κάμερα;
Ή έκδοση της κάμερας είναι
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10056/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-