Μια χαρά είναι η 8.8.3, έχει και μερικά ασήμαντα λαθάκια ακόμα αλλά γενικά μου αρέσει. Θα την αλλάξω όταν βγει η πρώτη 10άρα με api2 Στάλθηκε από το Lenovo TB-X304L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από linuxilakis: “Δεν παίζει σε miui 10 . Ότι και να κάνεις δεν ενεργοποιείται το api 2... Λένε ότι την επόμενη εβδομάδα που ίσως βγει και global source να το έχουν ενεργό... Ακόμα στην σημερινή nightly beta ... Δεν παίζει... ” Λάθος !!!Σχεδόν σε όλες τις 8άρες ROM στο vendor/etc έχει προστεθεί ανεξάρτητο build.prop (ειδικά στις 8.1). Εκεί πρέπει να ορίσετε πλέον το api2 με τον γνωστό τρόπο, και όχι στο system/etc/build.prop ” Ο.κ. πάμε στο vendor/etc και τι κάνο…
Η διαδικασία του υποχόνδριου (όπως εγώ): - twrp backup όπως είσαι - περασμα τελευταίου twrp 3.2.2 - twrp backup με το καινούριο - fr - εγκατάσταση της νέας rom
Προσπάθησα σε 2η φάση να περάσω και την gcam αλλά κρασάρει. Την έκανα επαναφορά από titanium αλλά δεν... Πείραξα και το build prop τίποτα. Μετά ξαναέτρεξα το aroma script επιλέγοντας gcam - δεν εμφανίστηκε πουθενά οπότε έμεινα με την μαμά...
Τελικά όμως θα το βάλω γιατί έχω μείνει λίγο πίσω στο 3.2.1 - οπότε το βάζω, κάνω twrp backup με το καινούριο και μετά fr και εγκατάσταση την καινούρια rom. Σωστά? edit: τα tools τι είναι?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Σε mi note 3 (Jason) το ΟΤΑ για την τελευταία dev 8.4.26 δεν δουλεύει, κρασάρει συνεχώς. Καθάρισα μνήμες τίποτα πάλι τα ίδια... edit: κατέβασα στον υπολογιστή και εγκατέστησα κανονικά, όλα δείχνουν εντάξει...
Καλησπέρα, σε mi note 3 πέρασα χθες κανονικά το OTA update σε 8.4.12 χωρίς πρόβλημα, σήμερα μόλις πάω να κατεβάσω το fix κρασάρει η εφαρμογή αναβάθμισης. Θα το τρέξω κατεβάζοντας στον υπολογιστή και copy στην συσκευή + twrp και θα σας πω τι έγινε...