Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 615.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όταν λες τελευταία aroma τι ακριβώς εννοείς? Ποιά έκδοση? Εγώ είμαι στην 9.2.2 stable, έχω προσθέσει αυτήν celsoazevedo.com/files/android…MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk και βλέπω διαφορά σε χαμηλό φωτισμό. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές (copy-paste από το σχετικό νήμα του Antretng στο myphone.gr): - Model: Nexus 6p - Config Back: AutoHdr+ (Simple) - Config Front: NoHdr+ - Parameters: Αν δεν σε πειράζει να ειναι αργό βάλε Super High
-
Δηλαδή πριν το update σας δούλευε το twrp και τώρα όχι? edit: tziortzisi είσαι σίγουρα με ξεκλείδωτο bootloader? Αν ναι βάζεις χύμα το .zip της Ελληνικής stable στο κινητό, και install από twrp. Δεν χρειάζεται factory reset, αλλά θα σου έλεγα να βάλεις την πρότελευταία 9.2.2 XTRV που δουλεύει σίγουρα άψογα χωρίς προβλήματα. Και κάτι άλλο, δοκιμάστε να συνδέσετε ποντίκι ενσύρματο με καλώδιο OTG μήπως σας βγάλει κέρσορα και κάνετε την δουλειά σας προσωρινά...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μην βιαστείτε, καθυστερούμε λιγάκι γιατί ετοιμάζουμε πολλές stable με global source που θα σπέρνουν. Λιγάκι υπομονή.... ” Σήμερα έσκασε μύτη καινούρια DEV, αλλά λέω να περιμένω boss... Έφτασαν επίσης 2 θήκες soft: aliexpress.com/item/LEPHEE-for…on-Laser/32839841589.html και aliexpress.com/item/Nilkin-for…ve-Phone/32838930688.html Η πρώτη πολύ όμορφη και προσφέρει καλή προστασία αλλά 1ον γλυστράει αρκετά και 2ον το "χείλι" της σηκώνει σε κάποια σημεία περιμετρικά την μεμβρ…
-
Με τον ίδιο λογαριασμό, όχι δεν θέλει εφόσον έχεις κατεβασμένο το unlock tool το ανοίγεις , μπαίνεις στον λογαριασμό σου, συνδέεις το κινητό αφού έχεις κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις, πατάς unlock και σου βγάζει το μήνυμα για τις 72 ώρες. Μετά περιμένεις και όταν φτάσει η μεγάλη στιγμή επαναλαμβάνεις και είσαι κομπλέ! edit: προσοχή βέβαια σε αυτό που λέει ο amavroudis...
-
Παράθεση από sprkrt: “Αν ολα πανε καλα, αυριο θα εχω τη συσκευη στα χερια μου. Ξεκλειδωνω το bootloader μετα βαζω twrp (ποια εκδοση αραγε?) & μετα περναω τη rom των παιδιων εδω. Σωστα? ” Για να ξεκλειδώσεις το bootloader οδηγίες εδώ: xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94/ με την παρατήρηση ότι πρέπει απαραιτήτως να συνδεθείς μέσω VPN με server China. Αφού κάνεις την αίτηση και κατεβάσεις το Miunlock tool θα περιμένεις 72 ώρες (τρεις μέρες) και μετά θα ξεκλειδώσεις. Για εγκατάστ…
-
Παράθεση από liquid: “Συνονοματε αν ειναι τοσο καλη η ρομ ψηνομαι να τη δοκιμασω και ας θελει fr γιατι ειμαι σε dev. Το root το θελω οπωσδηποτε για την gcam και τωρα με supersu ειμαι , παντα αυτο ειχα. Απλα νομιζα πως οι stable δεν ηταν root. Απο που την κατεβασες από εδώ ; root πως εκανες; Θεματα ,ηχοι κτλ παιζουν ολα κανονικα; Την 9.2.1 η την 9.2.2 έβαλες? ” Την κατέβασα από εκεί που λες XTRV Stable 9.2.2 NCHCNEK, root όπως γράφει ο apsogos τρέχοντας από twrp το super.su που θα βρείς μέσα στην…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από cacau: “Έχω την "μαμίσια" Global 9.1.4, πέρασα το τούρκικο recovery γιατί το δικό μας δεν δούλεψε (με πέταγε στο εργοστασιακό). Μετά έγινα root με το magisk 16.00 και δουλεύουν όλα αλλά κάποιες εφαρμογές όχι. Το Adaway ” Δοκίμασε αυτό MEGA Είναι τροποποιημένο για να δουλεύει με το magisk ” Δούλεψε, αλλά παραμένει το πρόβλημα με τα υπόλοιπα... Άβυσσος η xiaomi, μια και έχω ακριβώς τα ίδια σε Lenovo Tab 4 10 304L και δουλεύουν τα πάντα. Ο λόγος που προτίμησα το …