Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 615.

• Αναρωτιέμαι αν είναι τελικά απαραίτητο να είναι unlock ο bootloader. Αν το τηλέφωνο μπαίνει σε fastboot και έχεις περάσει twrp, δεν μπορείς να φλασάρεις ότι θες? Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος?

• panos εδώ en.miui.com/a-234.html θα κατέβεις σχεδόν στο τέλος, είναι η 21 από το τέλος και γράφει: "Redmi 2 Prime Latest Global Developer Version Fastboot" Όταν την ξεζιπάρεις (θέλει 2 φορές) θα σου προκύψει φάκελος που λέει "wt88047_pro_global_images_7.2.9_20170209.0000.00_5.1_global" - Μην σε μπερδέψει, φλασάρισα κανονικά και το τηλέφωνο δείχνει πλήρως λειτουργικό με miui 8. Αν έχεις ενδιασμούς περίμενε 2-3 μέρες να σου πω πως τα πάει. =============== Φεβ 13th 2017, 3:52pm =============== Τελι…

• Στο παραπάνω link κατέβασα αυτήν που λέει Redmi 2 Prime Latest Global Developer Version Fastboot και την φλάσαρα επιτυχώς με την τελευταία έκδοση του miflash. Περιμένω να ανοίξει για να δούμε τι απέγινε ο ασθενής... edit: μάλλον επέζησε, άναψε - πάω να περάσω τα στοιχεία μου γιατί επέλεξα clean all...

• Μάλιστα! Τώρα εδώ έχω ένα θεματάκι... που τις βρίσκουμε, γιατί γίνεται ένα μπέρδεμα με την συγκεκριμένη συσκευή. Ψάχνω και μου βγαίνουν διάφορες... Αν είναι εύκολο κάποιο link? edit: αυτές που βρίσκω εδώ en.miui.com/a-234.html κατεβαίνουν ως wt88047 ενώ το δικό μου είναι το wt86047 (HM2014813)

• Εγώ πάλι έχω άλλο θέμα... Πήρα στα χέρια μου το κινητό της αδελφής μου, το οποίο είχα φλασάρει με κάποια δική μας dev πριν κάμποσους μήνες και φλάσαρα μέσω twrp την τελευταία xtrv dev. Έκανα ένα check όμως μέσω adb και ο bootloader μου προέκυψε κλειδωμένος - άγνωστο γιατί! Έχω στείλει αίτημα και περιμένω, αλλά μπορώ να ακολουθήσω την διαδικασία ξεκλειδώματος με την xtrv φορεμένη ή πρέπει να πάω πίσω σε china dev - και αν ναι πως?

• Χρηστικά Μυστικά του MIUI

cacau - - Tips & Tricks

Μήνυμα

Υπάρχει κάποιο wifi reminder που να δουλεύει σε non root συσκευή?

• Εδώ λέει κάμποσα στοιχεία ακόμα... Το "ζουμί" (copy-paste): "...While Xiaomi’s international presence has been improving, its performance at home in China has been steadily declining. Having once been the darling of the Chinese smartphone market, Xiaomi dropped out of the top five smartphone vendors in 2016, and it didn’t even register a mention in IDC’s latest market share numbers. So while Barra puts the cause of his resignation down to a sense of homesickness, it’s also inarguable that Xiaomi…

• Παράθεση από Xaris Skr: “εχει περάσει κανείς την καινούργια stable να μου πει εντυπωσεις? ” Είμαι με 8.0.2 gkalen stable και αναρωτιέμαι κι εγώ... επίσης stable -> stable θέλει factory reset στην συγκεκριμένη περίπτωση?

• Όσοι βάλατε xposed, βάλτε και το MinminGuard - αφαιρεί τελείως τις διαφημίσεις (ακόμα και τις in app) χωρίς να μένουν κενά πλαίσια στην θέση τους, απλά... εξαφανίζονται. edit: ένα μικρό donation 1-3$ δεν φτωχαίνει κανέναν μας, και βοηθάει τους developers που μοχθούν...

• Προσωπικά πάντως δεν είδα διαφορά στην διάρκεια της nohon με την μαμίσια μπαταρία, οπότε χρησιμοποιώ την 2η και έχω την 1η για ρεζέρβα.

• Έβγαλα το Greenify και η κατάσταση επανήλθε, πολύ καλύτερη μπαταρία. Απορία, τώρα που βγήκε καινούριο Note 2 πως θα το ξεχωρίζουμε από το δικό μας, θα το λέμε Zeus ας πούμε?

• Ευχαριστώ σας!!!

• Το ψυλιαζόμουνα αλλά είπα να κάνω το πείραμα... Έβαλα το greenify (premium κιόλας) και είδα μείωση της διάρκειας της μπαταρίας! Συμπέρασμα, όταν όλα πάνε καλά μην το πειράζεις το καημένο...

• Μετά από καμιά 10αριά φορτίσεις μου φαίνεται τουλάχιστον το ίδιο καλή με την original (αυτή που συνόδευε το κινητό), το οποίο είναι καλό αν σκεφτούμε τις "original" μαιμούδες που κυκλοφορούν! Φορτίζω αυτήν που έχω στο κινητό και αν προκύψει έκτακτη ανάγκη βάζω την φορτισμένη. Αλλιώς τις εναλλάσω μια φορά την εβδομάδα...

• Παράθεση από simoszol: “Καλησπέρα σε όλους, έχω την τελευταία stable του gkalen σε redmi note 2 αλλά έχω θέμα με το xposed, μου κρασαρουν οι εφαρμογές. Ξαναπεράσα την ρομ και και χωρίς xposed δουλεύουν άψογα μόλις το περάσω πάλι τα ίδια, έχει κανείς ” Έχεις βάλει την "δικιά του" xposed by solarwarez?

• Το θέμα μπαταρία είναι κάπως σύνθετο στο κινητό μας, με αυτή την ρομ κάποιοι (όπως εγώ) είναι ικανοποιημένοι, άλλοι όχι - υποθέτω ότι είναι ΚΑΙ θέμα μπαταρίας (φθοράς δηλαδή). Για τις εφαρμογές που θες να αφαιρέσεις, έχεις δοκιμάσει titanium backup? Αν έχεις την pro (επι πληρωμή), μπορείς να τις "παγώσεις" μια-μια πριν τις ξυλώσεις για να δεις πως τα πάει η συσκευή...

• Το έχεις ξανακάνει ποτέ? Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή κι εγώ είχα εκνευριστεί και νόμιζα ότι είχε κολλήσει. Ηρέμησε, βάλτο στην άκρη και ξαναπροσπάθησε μετά από 5 λεπτά, αργά και σταθερά μέχρι να πιάσει...

• Το έχω στην ταμπλέτα και κάνει πράγματι δουλειά, απλά ρωτάω μήπως τρέχουν κάποιες παραπλήσιες ρουτίνες εγγενώς στην rom και είναι άχρηστο.

• Λέω ειδικά για το Note 2, αλλά και γενικά αν "συνεργάζεται" με την stable GKalen ή αν είναι αχρείαστο...